Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריך לעשות מכל הנעה אחורית מכונת דריפטינג מסוכנת על הקצה.

סה״כ המכונית מכוילת דיי פרווה בגירסא הזו ויש מספיק בקרות כדי שהנהג הממוצע לא יכניס אותה לבעיות בצורה דומה להנעה קדמית ספורטיבית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
אתם באמת חושבים שבקרות יכולות ליישר אוטו ב 200 קמ"ש בכביש מוצף שמקבל ספין?

האוטו צף על המים. שום בקרה לא תעזור במקרה כזה.

עוד דבר, אי אפשר לדעת אם הוא היה עם או בלי בקרות, אין רצף בצילום שמוכיח את זה.

אין צילום בו רואים בסצנה אחת שמצולמת מתוך האוטו גם את לוח השעונים וגם את תחילת ההחלקה.

בשלב העריכה מחברים ומערבבים לא אחת קטעים שלא הגיעו בהכרח מאותה נסיעה. אמינות זה ממש לא הקטע החזק של עורכי תוכניות בידור.

יצא לי לשים לב פעם (בפרק אחר הרבה יותר קדום) בסקירה שעשו על שירוקו כשפתאום באחד מהפריימים שהתמקדו על האינטיריור של הרכב, האינטיריור היה של... גולף.

ועוד דבר, אני לא טוען שההחלקה מבויימת, בטח היו להם עוד מלא החלקות גם של רכבים אחרים ולא עשו מזה דרמה כאילו ניסו להתנקש בחייהם.

אבל, כן עושה רושם שהוא לא אובייקטיבי במיוחד

יש רצף, אם תסתכל טוב טוב טוב,

תראה שמנורת בקרת ההחלקה הייתה דלוקה והבקרה הייתה כבויה, למרות שהם אמרו בזמן שסטיג עשה הקפה (בהמשך פרק 5) שהבקרות לא מתכבות במלואן.

ברור שהיו להם עוד החלקות, אבל כנראה שלא באמצע מירוץ דראג על 200 קמ"ש שאתה נוסע רק ישר...

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם

הבחירה הראשונה שלי הייתה 135 / 235, אם הכיס מאפשר.

אתמול אני וחבר (הכותב כאן) יצאנו לנסיעת מבחן די קצרה בקופרה (כ-45 דק') - וההתרשמות חיובית עד מאוד.

הקופרה נוחה בצורה מפתיעה, מאובזרת לא רע, הביצועים מטריפים ולשם שינוי זו VAG עם יכולת הנאה לא קטנה. הדיפ' מורגש ועובד נהדר, היא פונה ופונה היטב. גם הבלמים מצויינים, והתלונה העיקרית היא כלפי ההגה, הלא מצטיין בתחושות (VAG, נו).

מה שכן, מבין לחלוטין את דעתך על הסטיגמת 'ערס' שיש ללאון החדשה, אבל זו לא הסיבה שבגללה הייתי פוסל אותה על הסף.

שיהיה בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

CuoreSportivo, ביחס לאף אר שלנו - היא נוחה יותר (על קומפורט, כן?), והאף אר נוחה בהחלט (רק שיבושים חדים מורגשים).

אעשה השוואה קצת לא הוגנת, אבל שתיהן (דגש על הקופרה) בולמות טוב מהאבארת' שלי.

ביחס לוואג (והיו לי כמה ימים עם GTI), הקופרה יופי של אוטו. באתי נטול ציפיות שהן ויצאתי מחוייך ומופתע בהחלט. יופי של עסקה - היא תמורה נהדרת למחיר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
, ביחס לאף אר שלנו - היא נוחה יותר (על קומפורט, כן?), והאף אר נוחה בהחלט (רק שיבושים חדים מורגשים).

רק אקפוץ לרגע לגבי הנוחות ב FR.

לפי מה שזכור לי אתה מתנייד בעיקר באבארת' אני בעיקר בלאון כמו של אמא שלך (כבר מעל לשנה וחצי...)

הקופרע לא ממש נוחה יותר מהFR, אם כבר אז היא גג (אבל גג) נוחה כמו ה FR אבל אני מרגיש שהלאון שלי נוחה יותר (לא בהרבה).

בשבילי הלאון נוחה, אולי כי כבר התרגלתי, כי אני זוכר שבהתחלה היא לא הייתה לי נוחה.

בסופו של דבר, עם זה שיש לי המון חילוקי דעות עם Cuore לגבי הקופרע אני נאלץ להסכים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לי היא הרגישה מהותית חזקה מ-TT, בהחלט.

דוד, על קומפורט היא הרגישה יותר נוחה מה-FR. בהתחשב בעובדה שהגעתי לנסיעת מבחן עם הלאון ונהגתי בה באותם כבישים בהם נהגתי בקופרה, היה לי מדד להשוואה.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

סופרב עם אותו מנוע ועוד כמה מאות ק"ג הרגישה יותר נמרצת.

בנוסף, קח בח-ן של-david32 ניסיון "קצת" יותר רציני משלך עם לאון fr.

הקופרה אינה שוברת עצמות אבל גם נוחות יוצאת דופן אין שם. במצבים מסויימים, נגיד על גלים קטנים בכביש, היא מתחילה לקפץ בצורה לא נעימה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לפני שלושה שבועות קיבלתי קופרה חדשה, השיקול שלי היה "התמורה הטובה ביותר לשקל״.

לפותח השירשור: לי היה קשה מנטלית להוציא סכום של מעל 200k על סיאט עד לנסיעת מבחן.

אם היו מכסים את סביבת הנהג הייתי בטוח שאני נוהג ברכב הרבה יותר יקר.

הרכב מוריד את הכוח לכביש בצורה מדהימה, הדריפנציאל עושה עבודה מצויינת ככה שלפעמים נראה לי שהקוואטרו מיותר.

ביום יום עושה 1 ל10, הרכב די נוח בכל מה שקשור לכבישים שלנו.

אם הייתי חוזר אחורה הייתי עושה את אותו הדבר בדיוק - קונה קופרה.

ולא אין לי מניות בסיאט, שיהיה בהצלחה.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם
סופרב עם אותו מנוע ועוד כמה מאות ק"ג הרגישה יותר נמרצת.

בנוסף, קח בח-ן של-david32 ניסיון קצת יותר רציני משלך עם לאון fr.

הקופרה אינה שוברת עצמות אבל גם נוחות יוצאת דופן אין שם. במצבים מסויימים, נגיד על גלים קטנים בכביש, היא מתחילה לקפץ בצורה לא נעימה בכלל.

אני לא בא להתנגח חלילה פשוט עברתי על אותו שרשור כשהגעתם לנסיעת מבחן ודברים לא כל כך הסתדרו, נראה לי טיפה הזוי שהרכב לא מרגיש לך 280 כס..

נראה לי עוד יותר הזוי שהסופרב הרגישה לך נמרצת יותר מהקופר.

אם בא לך ובאמת שללא ציניות שלח הודעה לפרטי, אתה יותר ממוזמן לעשות נסיעה על הרכב שלי.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

שמע, נסעתי על שני הרכבים וזה מה שהרגשתי. אגב, אני לא היחיד, יש עוד מספר חברי פורום אשר ביצעו נסיעת מבחן על הקופרה ורשמיהם דומים.

מודה לך על ההצעה, אך אני אוותר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בנוסף, קח בח-ן של-david32 ניסיון "קצת" יותר רציני משלך עם לאון fr.

בשביל לעשות השוואה של נוחות, לא צריך ניסיון רציני כלכך עם הרכבים. מספיקה נסיעה אחת לדעתי (אולי זה רק אני...).

אגב, מתוך סקרנות, איזה צבע הרכב שדוד וקוארו ביצעו בו נסיעת מבחן ואיזה צבע הרכב ש-RS?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...