Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אף אחד לא תיאר פה אי נוחות שגורמת לנהג לרצות להיכנס בקיר.

היא פשוט פחות נוחה מהFR שגם היא לא כול כך נוחה.

דוד, הכל עניין יחסי בחיינו כמובן. כרגע הנקודת "תחתית" שלי להשוואה - היא האבארת'. שאומנם עוד בגדר הבסדר, אבל ביחס לשאר המוזכרות כאן - היא קרש גיהוץ של ממש.

טרם הרכישה - חששתי מאוד שהלאון תהיה נוקשה מהותית מהפוקוס, מה שהיא לא (במפתיע). הנקודה היחידה בה אני מרגיש חסרון מול הפוקוס הוא כשהכביש הופך לבעל שיבושים חדים, ואז השילוב של הכיול מתלים הנוקשה יותר ביחד עם החישוק הענק והדופן הצנומה - מביא לאי נעימות.

ואומר זאת שוב: בהתאם לתוואי הקצרצר שהיה לנו, בהתבסס על העובדה כי הגעתי ועברתי אותו עם ה-FR שלנו ולאחריו עברתי לקופרה (שהייתה במצב COMFORT) - מצאתי את הקופרה כסופגת יותר ופחות קשיחה ומתרסקת מה-FR. אם אינך מכיר את איזור פלמחים - בחלקו הלא קטן הכביש גלי ובעל שברי אספלט בחלקים שאינם שופצו / נסללו מחדש.

סתם אנקדוטה לידע הכללי: מר קורו ספורטיבו היקר, זה שיש לי את האבארת' והיא הרכב היום יומי שלי - לא אומר שאיני מתנהל ומתנייד עם הלאון לעיתים קרובות. רק לצורך העניין - בשבועיים האחרונים העקרב נמצא במנוחה, ואילו הלאון כבר צברה עימי אוטוטו 1500 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה ל-SmartCoupe ושומאכר: היכן נהגתם בקופרה?

איפה כתבתי שנהגתי?

לא נוהג על רכבים שאיני מתכוון לרכוש לצורך הפאן (במקרה של רכבים חדשים כמובן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אמנם לא נהגתי עלייה אבל הביקורות די סבבה על הרכב הזה הוא נכנס לך בול בתקציב,אתה מוזמן להיכנס לקישור ולקרוא בעצמך

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27367-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-rs-%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-rs-%D7%A7%D7%90%D7%A4-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8.aspx

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הRS מכונת נהיגה מדהימה, אבל החסרון בה זה הנוחות לדעתי.

והאינטריור שלה מאוד לא מאובזר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תהרגו אותי אבל אני לא מבין איפה ההתלבטות, קחו כל רכב ספורט ברמת מחיר של 220k ותראו שהקופרה מתעלה על כל המתחרות.

המגאן rs אחלה אוטו אבל הרבה פחות נוח ופחות איכותי מהקופרה, מגיע רק עם שלוש דלתות ושלא נדבר על סחירות של רנו בעוד כמה שנים.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

הרנו מאוד ממוקדת ואם זה מה שאתה מחפש, לא בטוח שהסיאט שם.

נהגתי ברנו. לא בסיאט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ואומר זאת שוב: בהתאם לתוואי הקצרצר שהיה לנו, בהתבסס על העובדה כי הגעתי ועברתי אותו עם ה-FR שלנו ולאחריו עברתי לקופרה (שהייתה במצב COMFORT) - מצאתי את הקופרה כסופגת יותר ופחות קשיחה ומתרסקת מה-FR. אם אינך מכיר את איזור פלמחים - בחלקו הלא קטן הכביש גלי ובעל שברי אספלט בחלקים שאינם שופצו / נסללו מחדש.

דווקא שם, בכביש גלי, במהירות סבירה + הקופרע על קומפורט הרגישה כמו טרמפולינה, לא הייתי קורא לזה נוח אני כבר מעדיף שהיא תתרסק על הכביש הגלי הזה מאשר לחזור לתחושת שיקשוק הזאת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

Let's agree to disagree

אין לזה באמת סוף, וזו שורה תחתונה החלטה של קונה הרכב.

הRS שונה מאוד מהקופרה- היא מציעה 100% רכב נהיגה קיצונית (בהתאם לתקציב כמובן) ופחות כל המסביב.

הקופרה היא "פשרה" - חזקה, מגיבה יפה מאוד, משפחתית, מאובזרת ומאוד מודרנית מבפנים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
Let's agree to disagree

אין לזה באמת סוף, וזו שורה תחתונה החלטה של קונה הרכב.

הRS שונה מאוד מהקופרה- היא מציעה 100% רכב נהיגה קיצונית (בהתאם לתקציב כמובן) ופחות כל המסביב.

הקופרה היא "פשרה" - חזקה, מגיבה יפה מאוד, משפחתית, מאובזרת ומאוד מודרנית מבפנים.

+1

ושלא נדבר על אפשרויות השיפורים שזה בכלל עולם שלם.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

קודם כל חשוב שתבהיר לנו בצורה הכי ברורה שיש מהו סדר העדיפויות שלך, נוחות? אבזור? איזה הנעה אתה מעדיף? מה זה אומר אצלך עיצוב צנוע? סמל? מראה כללי? כמה אנשים הולכים לנסוע ברכב? איזה סוג של נסיעות יעשו ברכב? תפרט יותר שנדע יותר :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
הרנו נראית חבילה מאוד מעניינת, רק חבל שהגבילו את הדיפרנציאל לחבילת הקשקושים

:shock::?::|

חבילת קשקושים !?

אין כזה דבר במגאן ספורט, ואתה בטח מתבלבל עם הקישוטים הכתומים המזעזעים שראיתי דווקא בסיאט.

הקאפ מהדגמים החדשים גם כבר לא מגיעים עם חבילת הרד-פאק (ליפ אדום מקדימה, בדיפיוזר האחורי ובפסים בצדדים).

ומה נשאר ? כן, בלמי ברמבו הטובים ביותר בקטגוריה, שלדה מתלים והגה סופר מאוזנים וחדים שמאפשרים לך לעשות כמעט כל מה שאתה רוצה מהר וכייף יותר וגורמים לרכבי ה-VAG להרגיש כמו משהו קצת מנוון בהרגשה הכללית שלו, ואם זה מה שאתה רוצה להרגיש, תפאד'ל... :-D

איפה שיש לקופרה אולי סיכוי זה רק במנוע.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...