Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות רכב חזק, אמין, חסכוני ואוטומט לנסיעות יומיומיות ארוכות (בערך 200 ק"מ ביום).

התקציב הוא 30-40 אלף ש"ח.

אשמח לשמוע הצעות.

פורסם (נערך)

כמה נוסעים בד"כ?

ניסאן מיקרה או סוזוקי ספלאש כנראה יתאימו , רק שהן לא יהיו ממש חזקות.

דיזל יהיו כנראה או רכבים שעשו כבר כבר 200 אלף ק"מ ומעלה או מוניות לשעבר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

דווקא בגלל שוב הנסועה תהיה בינעירונית אני לא רואה בעיה באטומטי. מה שכן, רכבים קטנים וחסכוניים לא טובים מבחינת נוחות לטחון מרחקים. הם פשוט לא נוחים מספיק

פורסם

רנו קליאו III יכולה להיות פתרון טוב אם מסבים אותה לגז למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חפש פלואנס דיזל עם הק"מ הכי נמוך שתמצא. גם כח, גם אוטומט (רובוטי) וגם חיסכון - אפשר להגיע בקלות ל1:20 בבין עירוני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הוא לא ימצא אחת נורמלית בתקציב הזה. ספק אם הוא ימצא בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דווקא הספלאש יכולה להיות אלטרנטיבה מעניינת,

חסכונית מאוד (גם בנסיעה מהירה מאוד ומזגן קבוע ראיתי צריכה ממוצעת של 1\15.5+) מרווחת (חוץ מהתא מטען),

אמינה וסוחבת לא רע בכלל וכל זה מנסיון של שנה וקצת עם 200 קלומטר ביום,

כיום אני עושה את אותו המרחק עם פיקנטו וקצת יותר סובל...

פורסם

ויתרתי קצת על החסכון בדלק, כנראה שהאפשרויות יהיו בסגנון של יונדאי i30 או קיה פורטה, שתיהן 2012 מליסינג.

מה אתם אומרים על הרכבים האלה? הכי חשוב לי שהרכב יהיה חזק ונוח לנסיעות מרובות.

פורסם

לא מזמן נסעתי בפורטה עם גיר 6 הילוכים, הפתיעה אותי ממש לטובה. מרווח מאוד, חסכוני בדלק ויחסית שקט.

הרכב של חבר טוב, הוא קנה אותה עם 30000 ק"מ, נסע איתה כבר מעל 100000 ק"מ והוא אומר שהוא מאוד מרוצה מבחינת אמינות.

פורסם
לא מזמן נסעתי בפורטה עם גיר 6 הילוכים, הפתיעה אותי ממש לטובה. מרווח מאוד, חסכוני בדלק ויחסית שקט.

הרכב של חבר טוב, הוא קנה אותה עם 30000 ק"מ, נסע איתה כבר מעל 100000 ק"מ והוא אומר שהוא מאוד מרוצה מבחינת אמינות.

האוטו חזק? כלומר, הוא מגיב מהר בלחיצה על הגז?

• תוכן חדש...