Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם קניתי ואכן הוא מרגיש איכותי מאוד ונוח, אלי לקח למעלה מחודש להגיע והמוכר היה נחמד מאוד ושלח שוב, בסוף הגיע אחרי יומיים, את השני שהוא שלח אשלם וכנראה אתן לאבא שלי במקום להחזיר.

אבל עוד לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין המעילים הרגילים שאני מכיר, סופטשל, הרדשל, פליז.. ? הביטוי סופטשל הוא חדש יחסית.

פורסם (נערך)
תודה רבה!!הזמנתי מהבחור בebay.

עכשיו אני אתקיל אותך..אני צריך שתי מברגות,אחת רגילה ואימפקט.שהיו עם 18V ולפחות 3.6A.

מחיר בארץ יותר מ2000 ש"ח.

אין על מה תרומתי הצנועה לקהילה שיש לנו כאן.

מצרף לך דיל מעולה על מארז של 2 מוצרים האחד מקדחה\מברגה הכלי השני מברגת אימפקט של מקטיה 18V ליטיום.

סט שישמש אותך שנים קדימה.

סט כזה בארץ מעל 2000 שח. כל כלי בנפרד באזור ה 1000-800 שח.

דרך הלינק ב 1230 שח עד הבית כולל הכל את כל הקיט.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אין על מה תרומתי הצנועה לקהילה שיש לנו כאן.

מצרף לך דיל מעולה על מארז של 2 מוצרים האחד מקדחה\מברגה הכלי השני מברגת אימפקט של מקטיה 18V ליטיום.

סט שישמש אותך שנים קדימה.

סט כזה בארץ מעל 2000 שח. כל כלי בנפרד באזור ה 1000-800 שח.

דרך הלינק ב 1230 שח עד הבית כולל הכל את כל הקיט.

מלך!!!נקנתה המזוודה הכחולה של מקיטה8)

יש איזה דיל על פטישון עם סוללות ואיזה ספק כוח למחשב של 650-750W?

תודה רבה על הזמן שאתה משקיע.

פורסם (נערך)

:oops: מברוק ,מעולה שאתה מרוצה אין כמו הכחול של מקיטה.

אשמח אם אתה יכול בבקשה שתעלה מיני סקירה כשהמוצר יגיע לארץ אני בטוח שהחברה (ואני) ישמחו לשמוע רשמים .

טוב נראה לי שמצאתי .

2 אופציות.

רוב הפטישונים הנטענים מגיעים ללא סוללה אלו שעם הסוללה יקרים מאוד.

אבל מכיוון שרכשת את הסט של מקיטה שמגיע עם 2 סוללות ומטען יש לנו גמישות במציאת הכלי.

אופציה א' כלי בלבד ללא סוללה וללא מטען.

דגם DHR241Z ב 1240 שח עד הבית לא מצאתי דגם מקביל בארץ אבל מסקירה של ביקורות כלי מעולה .

שים לב אם אתה מחפש את המוצר באמזון הגרמני אתה מגיע לחנות שמוכרת את הכלי (זול בכ 20 אירו) לא לקנות!!!!!!!!

הלינק שאני מצרף לך הוא של אמזון עם תשלום ומס ומשלוח. http://tinyurl.com/zea7ync

אופציה ב'

דיל על פטישון דגם DHR243Y1J כלי עם סוללה 1 אך ללא מטען, כבר יש לך מהסט שרכשת הוא במבצע של 40% הנחה לדעתי כלי מקביל בארץ יעלה בסביבות ה 3000 שח בארץ.

כל הטוב הזה ב 1400 שח עד הבית.

שמע ,וואחד כלי אני הייתי הולך עליו קצת over kill אבל אנחנו אוהבים את זה לא?

לינק לרכישה.

סקירת וידאו

[video=youtube;2_jrwrY-HH4]

ספק כוח תקנה מהארץ צריך קצת לפרנס עסקים כאן לא.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אשמח לדיל על שואב אבק חזק. יש לנו רומבה שמתמודד טוב עם אבק ושיערות, אבל הוא לא מצליח לשאוב אותן מהשטיח, אז אני רוצה משהו לגיבוי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

המלצה על שעון חכם עד 75$?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אשמח לדיל טוב על בייבי סנס

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

קנה בארץ , רצינו לשדרג את שלנו יש לי את הדגם הקודם 4, הדגם החדש נקרא בייביסנס 5S

בארץ המחיר 520 שח יותר זול מחול.

אגב עד כמה שאני זוכר זאת המצאה ישראלית בייביסנס.

• תוכן חדש...