Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מפספס משהו או שהמשלוח עולה 43$?

יצא לי גם משלוח בסביבות המחיר הזה.

לא שווה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
אני מפספס משהו או שהמשלוח עולה 43$?

קניתי עם משלוח חינם ושלחתי לשיפיטו.

משם לארץ יעלה עוד כ10$.

הדגם הקודם נמכר בארץ ב179 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

אם בכלים עסקינן

דיל נחמד על מבגרת ליתיום של BLACK&DECKER דגם EGBL108K ב 370 שח עד הבית תמורה נאה לחובבי ה DIY.

מוט בלנדר של ראסל הובס ב 190 שח עד הבית.

עוד מוט בלנדר קצת יותר מפונפן של בוש ב 220 שח.

שואב אבק נטען של Dirt Devil M3121 ב 240 שח נראה מעולה לאוטו.

פורסם
מבגרת ליתיום של BLACK&DECKER

הייתי נזהר מלהמליץ על החברה הזאת, לא ברור כ"כ מה הסטטוס שלה כיום. הייתה להם תקופה של כלים סיניים באיכות מגוחכת, לאחרונה החזקתי מברגה דומה ביד והיא דווקא הרגישה אחלה, אבל נדמה לי שכל קשר בין המותג לאיכות המוצרים עדיין מקרי בהחלט. באותה מידה אפשר "להמר" על כלי של יונדאי או וולף בהום סנטר הקרוב לביתך.

אם אני טועה - אשמח לדעת.

פורסם

Derish אני החלפתי כלי של B&D לאחר כמה שנים טובות הייתי מאוד מרוצה.

אגב כלים מישהו מכיר את חברת Einhell חברה "גרמנית".

פורסם

יש לי שואב עלים של Einhell. אין לי מושג איפה הוא יוצר, אבל הכלי מעולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הייתי נזהר מלהמליץ על החברה הזאת, לא ברור כ"כ מה הסטטוס שלה כיום. הייתה להם תקופה של כלים סיניים באיכות מגוחכת, לאחרונה החזקתי מברגה דומה ביד והיא דווקא הרגישה אחלה, אבל נדמה לי שכל קשר בין המותג לאיכות המוצרים עדיין מקרי בהחלט. באותה מידה אפשר "להמר" על כלי של יונדאי או וולף בהום סנטר הקרוב לביתך.

אם אני טועה - אשמח לדעת.

אתה טועה, יש התייחסות שגויה לחברה הזאת. לא יודע מה היה בעבר, אבל יש לי מברגת MATRIX שלהם כבר שנתיים, פשוט חיה רעה, כוחנית וראש אימפקט עולה 30$.

אחת הקניות הכי טובות שעשיתי בכלי עבודה ובכמעט כלום כסף (יצא לי 400 שקל בערך..)

פורסם

ממש ברגע שאזמין סט יותר רציני

זוזים רצןי לא מעל 400, מודם לא קריטי, דואל באנד חובה, מעוצב טוב ייתרון

והכי חשוב - תודה!!!

פורסם

אם כבר, אייל, ביקשו ממני למצוא galaxy tab S 8.4 ברשת. לא משנה אם LTE או רק WIFI. חשוב רק שהדגם יהיה T700/T705.

תודה רבה מראש.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...