Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טאבלט 7 אינץ' של אמזון ב-50$ (נמכר בארץ ב-400 ש"ח!).

http://www.amazon.com/Fire-Display-Wi-Fi-GB-Special/dp/B00TSUGXKE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1454423983&sr=8-2&keywords=fire+5

בדיוק קניתי אותו במבצע דומה באנגליה לפני כמה שבועות. עובד יפה. שים לב שאין לו מקום לכרטיס סים או GPS, כלומר השמישות מחוץ לבית/משרד מוגבלת ביותר.

פורסם

למי ששם את ההמלצה על לוג'יטק 705 - אני ממליץ בחום להתרחק ממנו.

קניתי אותו ואחרי רבע שעה החזרתי אותו לחנות.

הסמן של העכבר פשוט לא זז כמו שאתה מצפה, וזה יכול להוציא פיל מדעתו.

בגלל שהעינית שלו נמצאת ממש רחוק ממרכז העכבר, כל תנועה של היד שהיא לא בקו ישר לחלוטין הופכת להיות מן אלכסון מזוויע.

מצאתי אחד כזה לפני חודשיים באוניברסיטה. אחרי שבועיים שחיפשתי של מי הוא התייאשתי. אם אתה רוצה הוא שלך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש לי 2 כאלו האמת שהוא אחלה עכבר וצריך להתרגל, אני דווקא שנאתי את הגלגלת שמשום מה הייתה מורגשת לי לא מורכבת בצורה איכותית.בכל אופן הוחלף ל 700gs ואני מרוצה (מלבד הסוללה)

Opel Adam S 2017

פורסם

צודק מאוד קצת הזנחתי את השרשור.

נראה לי כולם מקללים אותי :lol:

האמת לא היו דילים כאלו ששווה להעלות.

אבל מבטיח משהו להיום בערב אחרי שמכבי תנצח בדרבי.

פורסם

טוב הצהובים שוב מאכזבים.

קצת דילים.

דוק 256GB USB 3 של PNY ב 290 שח עד הבית.

כונן SSD נייד 2.5" חיצוני בנפח SanDisk 240GB במחיר מעולה של 470 שח עד הבית( בארץ 800 שח וצפונה ) מצוין לצלמים. יש אפשרות לעוד נפחים.

מכונת גילוח חשמלית רטוב או יבש של בראון סידרה 9 דגם 9040S הכי יוקרתית שלהם ב 1000 שח עד הבית בארץ קרוב ל 2000 שח :shock:

סט קיצוץ ובלנדר מוט של Bosch MSM 881 X2 ב 840 שח.

ברז לכיור סוללת פרח גבוה 32830000 Grohe כרום ב 560 שח עד הבית .בארץ מתחיל מ 1000.

סט כיסוח לגבר מכף רגל ועד ראש של פיליפס דגם QG3380 ב 288 שח עד בית.

סט פסיכי של טומי טיפי בקבוקים, מחמם בקבוקים חשמלי ונייד , מחטא בקבוקים חשמלי ב 5 דקות ונייד לטיולים , כיסויים, מחלק מנות, מנקה בקבוקים .אנא ערף עוד מיליון חלקים כל הטוב הזה ב 530 שח עד הבית! דיל של 60% הנחה ,בארץ בקבוק 1 של טומי טיפי עולה בסביבות ה-50 שח.

יופי של מתנה .

פורסם

יש הנחות על מכשירי FIRE ו KINDLE באמאזון ארה"ב

https://www.amazon.com/b/ref=ods_DP_Tab_Vday_DEALS?node=11851273011

בין היתר fire 7" ב $39.99, משלוח כמובן דרך שיפיטו. עדיין יוצא פחות מ200 שקל לאחלה של טאבלט

אני מבסוט על שלי, בכל אופן

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

השתמשתי במחשבון של שיפיטו כדי לחשב הערכת מחיר לחבילה של 2 קילו, קיבלתי מחיר מינימום של 40+ דולר, לקילו קיבלתי 25$, מה אני מפספס ?

• תוכן חדש...