Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב לכולם, התחלתי לימודי תואר ראשון במשפטים, אני קורא במסגרת הלימודים המון פסקי דין, לרוב מהמחשב, אך גיליתי שבאופן ניכר, יותר נח לי לקרוא מדפים מודפסים.

אין לי מדפסת, עד עכשיו היתי נעזר בקצת טובות מהעבודה, מחברים, אבל לא נעים לי, יש פסקי דין שהם כ70 דף.

לכן חשבתי לרכוש מדפסת, ובגלל שהיא הולכת לעבוד קשה, ולא בתנאים בייתיים רגילים, אני מבקש המלצה למשהו עמיד ואמין, "סוס עבודה" .

חשוב לי לצמצם עלויות כמה שיותר, כי כסף מיותר אין. לא מחפש את הלקסוס של המדפסות, כן מחפש משהו אמין, שבמחיר שהוא עולה יתן את התמורה הכי טובה לצרכיי, לא הולך להשתמש בצבע, אלא רק שחור לבן. דיו/ לייזר?

אשמח שתאירו את עיניי לגבי האופציות שעומדות לרשותי. + טווח מחירים .

שיהיה ערב טוב. ותודה!

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבדה קשה - מדפסת לייזר .

אם שחור לבן מתאים, מדפסת לייזר תעלה כ600₪ עבור משהו סביר. אם חייב צבע, החל מכ1200₪.

חברות מומלצות מניסיון אישי: hp, xerox

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

רק לייזר.

מה התקציב?

יש לי נסיון טוב עם בראדר, כרגע משתמש ב-MFC-2700DW שעלתה כ-1000 ש"ח כולל טונר נוסף. יתרונות - הדפסה דו צדדית מובנה, וכן פונקציות סורק, מכונת צילום ופקס שיהיו לך שימושיות מאד.

עקרונית להדפסות של חומר הקריאה השתמש באיכות המינימלית ותחסוך טונר.

ד"א - אינך היחיד שמוצא שקריאה מנייר עדיפה על פני קריאה ממסך. הדבר נבדק מדעית והוכח חד משמעית. היתרון הגדול של קריאה ממכשיר אלקטרוני - כאשר יש צורך בהרבה חיפוש טקסט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מבחינת תקציב, קצת קשה לי להגיד, כי אני לא יודע מה הטווח מחירים למשתמש העממי+ ,אך רצוי לא לחרוג מה800 ש"ח

כמו כן אשמח לשמוע לגבי צפי מחירים לטונרים חלופיים/ מקוריים , ואחת לכמה הדפסות טונר אמור להספיק? בהנחה שכל ההדפסות יהיו ברובם טקסטים, עם גודל כתב 16 בוורד

שמעתי הרבה המלצות על מדפסות ברדר, האם יש דגם מומלץ?

לא ציינתי אך חשוב לי גם שתהיה מכונת צילום, כל שאר האופציות לא מעניינות.

עריכה אחרונה על ידי NiNi

פורסם

דגם שכולל מכונת צילום וסורק (אלה הולכים יחד) יעלה סביב 600 ש"ח, פקס יוסיף כ-200 ש"ח וחיבור רשת אלחוטי ו\או קוי עוד סכום דומה.

חיבור רשת מומלץ מאד, יהיה נוח כאשר אתה חוזר הביתה עם הלפטופ ורוצה לעתחיל לעבוד ולא רק משולחן העבודה, או אם פינת העבודה שלך צפופה והמדפסת צריכה להיות מרוחקת. חיבור רשת מאפשר גם הדפסה ישירה מהטלפון (יש אפליקציה של היצרו, לפחות לבראדר) עשויה להיות שימושית.

טונר מקורי לבראדר צריך לעלות סביב 250-300 ש"ח וחלופי כחצי, לסדר גודל של 2500-3000 דפים (בתלות בדגם המדפסת, יצרן הטונר והחנות). מבחינה זו יתרון גדול לבראדר כיון שהתוף נפרד מהטונר ומספיק ל-10000-12000 דפים, בעוד שאצל היצרנים האחרים התוף מוחל עם כל טונר ולכן מייקר את השימוש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מה זה תוף? לפי הנתונים שפרסמת, זו בידיוק המדפסת שתפורה בשבילי , להדפיס 2500 דף על אוטו ראש טונר?? איפה אני חותם?!

פורסם

רק כדי לסבר את האוזן למה אני מעדיף את BROTHER

אני עובד עם מדפסת לייזר שלהם MFC 7420 שקניתי בשנת 2005 ועובדת מצויין עד היום, עשתה מעל ל 10000 הדפסות, הוחלפו עד היום 4 טונרים כל אחד עלה כ 250 שקל (מקורי) ומחזיק ל 3000-4000 הדפסות.

פורסם

עם כל ההשמצות - עבדתי (בעבודה) עם מדפסת HP "מקצועית", כ-70,000 דפים על פני כ-3-4 שנים (הדפסה צפופה מאד כיון שברקע רשת מילימטירית), טונר "גדול" כל 5-6 שבועות, וכאשר המדפסת הוחלפה (כיון שהציוד שאליו חוברה הוחלף) היתה עדיין במצב חדש לגמרי. ד"א - המונה הראה 3 תקיעותדפים באותו זמן. אלא מה - מדובר במדפסת heavy duty יקרה, לא במדפסת לשימוש ביתי (או למשרד קטן).

לשימוש ביתיח הייתי בוחר בבראדר. חייב לציין כי גם בהדפסות טקסט בעבודה אני עובד עם מדפסות בראדר מדגמים שונים שמראות אמינות מופלגת, אם כי פה ושם צריך לחלץ דפים שנתקעים.

פורסם

להדפיס 70 עמודים של פסק דין, מלבד הנוחות האישית, לא יזיק קצת לחשוב ירוק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתה צודק, לא חשבתי על זה, בהחלט אקח לתשומת ליבי.

תודה לכולם על העזרה, כשעת הרוב אלך על בראדר, ניראה שהיא מתאימה בול לצרכיי, ותשרת אותי נאמנה, כל שנותר לי הוא להיסגר על דגם.

אמשיך לבדוק ולעשות עוד ש"ב בנושא.

תודה רבה לכולם והמשך יום טוב!

פורסם

לרוב שירותי ההדפסה באוניברסיטאות ובמכללות יהיו הרבה יותר משתלמות מאשר לקנות מדפסת ולהדפיס בבית.

תבדוק גם את האופציה הזו..

פורסם

ממליץ להתעדכן בהמון סוגי נייר כולל כסף שמיוצרים מנייר כימי ולא מעורב שבב אחד של עץ.

WOOD FREE PAPER זה נקרא.

פורסם
לרוב שירותי ההדפסה באוניברסיטאות ובמכללות יהיו הרבה יותר משתלמות מאשר לקנות מדפסת ולהדפיס בבית.

תבדוק גם את האופציה הזו..

כשזה נמצא מרחק נסיעה או הליכה לא קצר מהבית, חום קור גשם ולהמתין בתור או לשלוח ולהגיע לעמוד בתור... בוא נהיה כנים עם עצמנו, לקנות טונר פעם במספר שבועות ב 200 או 300 שקלים ולהדפיס בנוחות הביתית אלפי דפים נשמע פתרון קצת יותר ריאלי.

אלה אם כן מדובר על סטודנט תפרן.

שירותי צילום והדפסה במקומות הם אחלה כאשר באמת אין אפשרויות אחרות אבל יש רגעים שבהם אתה חייב לסרוק או להדפיס לבוקר או בסופש וזה תוקע אותך מאוד.

בסהכ הבחור התחיל את התואר, מדפסת לייזר איכותית תהיה ההשקעה הטובה ביותר שיעשה אי פעם, בנוסף כמה בחורות ניתן להביא בזמן שאתה סורק ומדפיס להן... לא קצת.

• תוכן חדש...