Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שיש מדפסת בבית לא הדפסתי פה כלום מאז שהתחלתי ללמוד בשנה שעברה.

אבל אולי זה קשור גם לשירות הדפסות ענן שיש לנו, ככה שגם אם אני צריך משהו בדחיפות לבוקר אני שולח להדפסה, מגיע בבוקר למדפסת מעביר תעודת סטודנט ומדפיס בלי צורך לפתוח מחשב.

ועם כל הכבוד, המדפסות הביתיות לא יסרקו בהצלחה כמו שאני מצליח לסרוק שם כמויות אדירות של דפים.

אבל בסופו של דבר שכל אחד יעשה מה שהכי נכון לו, בסהכ הצגתי עוד אופציה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד, מדפסות לייזר שחור לבן מחברות טובות כמו סמסונג או ברדר וכו' עולות כמה מאות שקלים לא זולים והן סורקות יופי מאות ואלפי דפים ללא תקלות.

לא עבדת עם מדפסות ביתיות, אין לך שום אפשרות לדעת יסרקו או לא. נסה ותראה.

פורסם

אני לא חושב שהכמות שאני סורק בשבוע נחשבת גדולה במיוחד (סדר גודל של 30-40 דפים)

אומנם המדפסת-סורק שיש לי בבית לא חדשה במיוחד, אך יצא לי לסרוק במדפסות ביתיות ועם כל הכבוד זו לא אותה הרמה של מדפסת תעשייתית לא משנה איך תסובב את זה. ברור שבשביל כמות דפים קטנה אז זה זניח.

פורסם (נערך)
להדפיס 70 עמודים של פסק דין, מלבד הנוחות האישית, לא יזיק קצת לחשוב ירוק.

אחזרור על מה שכתבתי קודם: הוכח מדעית שקריאה מנייר הרבה נקלטת יותר טוב מקריאה ממסך מחשב. לימודי משפטים הם רבי מלל, ותקציב ההדפסה חייב להיות (כמעט) בלתי מוגבל. בהחלט אפשר להסתפק בניר פחות איכותי ולהדפיס דו צדדי (בגלל זה המלצתי על ה-L2700DW) ובאיכות מינימלית, ולא להתענות מול מסך ולהכשל במבחנים מסיבה זו.

לגבי מדפסת ביתית מול "תעשייתית - אין ספק איזה מהן תחיה יותר שנים ותהיה יותר זריזה. אבל יש ענין של יחס עלות לתמורה, וצורך במדפסת משרדית נדיר בבית. למעשה מדפסת ביתית תעשה את העבודה היטב גם במשרד קטן, בתנאי שלא יתעללו בה ללא צורך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני לא חושב שהכמות שאני סורק בשבוע נחשבת גדולה במיוחד (סדר גודל של 30-40 דפים)

אומנם המדפסת-סורק שיש לי בבית לא חדשה במיוחד, אך יצא לי לסרוק במדפסות ביתיות ועם כל הכבוד זו לא אותה הרמה של מדפסת תעשייתית לא משנה איך תסובב את זה. ברור שבשביל כמות דפים קטנה אז זה זניח.

דיברתי על מדפסות לייזר שחור לבן משולבות ביתיות בסכומים של 700-800 בערך אשר מגיעות עם סורקים מהירים ואיכותיים מאוד.

אתה כנראה משתמש במדפסת דיו ביתית פשוטה ב 300-400 שקלים אשר הסורק נמצא שם למטרת קישוט ו 5 עמודים בשבוע.

דבר נוסף, סורקים ב 150DPI למשל שחור לבן והמדפסת שלי סורקת בקצב מהיר מאוד, מאוד.

יש הבדל בין מדפסת לייזר ביתית איכותית במחיר שקרוב ל 1000 שקלים וזאת הוצאה והשקעה טובה למדפסת לאורך השנים למול מדפסת דיו ביתית פשוטה ובסיסית בכ 300 שקלים.

מנגנונים שונים וסגנון עבודה שונה.

פורסם

חובה - ממש לא. אבל אני חוזר עשרים ומשהו שנה לאחור, תקופה שבה הייתי צריך להיות קמצן פתולוגי כדי להתקיים, והמדפסת הביתית התקלקלה. משך שנה-שנתים הייתי לוקח אתי קבצים להדפסה בעבודה (היו אלה ימים שלפי האינטרנט), וזה היה עינוי. מי שזקוק למדפסת ויכול להרשות לעצמו אחת - כדאי מאד להחזיק בכזו.

יש מדפסות ליזר בסיסיות שעולות 300 ש"ח. אין לי מושג מה העמידות שלהן. אני משתמש ב-2700, ולפני כן היתה בראדר יותר פשוטה, נטולת פקס (DPC-7030) שהוצאה משירות רק כיון שמחיר טונר+תוף מתקרב למחיר מדפסת חדשה - אבל אחרי למעלה מ-10000 דפים החלפת תוף וטונר תשיב לה את נעוריה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שאתה בוחר איזה דגם מדפסת לקנות - תקרא את המפרט שלה.

בד"כ היצרנים מפרסמים עומס עבודה אליו המדפסת מיועדת - וזה דבר שאתה צריך לבדוק ולבחור בהתאם לעומס הצפוי.

מעבר לכך - מצטרף להמלצה על מדפסת לייזר. רשימת יצרנים - כבר היו מספיק המלצות בפוסטים קודמים :-)

פורסם (נערך)

תודה רבה על כל ההירתמות, והרצון לעזור! זה מאוד מחמם לי את הלב, יש פה המון אנשים טובים, על כך תודה!

בכל מקרה, מישהו פה ציין וצדק, שקריאה מדף תורמת לקליטה יותר טובה של החומר (לפחות עבורי) מאשר קריאה ממסך המחשב.

ולגבי הדפסה במכללה, אכן זה מגביל אותי למקרה שאני בבית בסופש, או בבית בכלל ויש לי הצורך להדפיס, בבית אין את הבעיה הזו! על נוחות צריך לשלם :)

בכל מקרה, אני חושב שיש לי פיינליסט סופי.

אך לפני שאני רץ ורוכש אותו, אשמח לשמוע מה דעתכם, האם מישהו מכיר את הדגם הנ"ל?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793779

תודה ושבת שלום!

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם (נערך)

1. המלצה חמה להמנע מהזרקת דיו, אפילו אם הדיו זול - המדפסות איטיות ובסופו של דבר עלות התפעול מקזזת את הקניה הזולה. נראה לי שגם האמינות של מדפסות לייזר יותר טובה.

2. אין שום בעיה עם דרייברים - הכנס לאזור התמיכה באתר היצרן וקבל את כל הדרייברים הנדרשים מהרשת. זאת אם המערכת לא תוריד את הדרייברים באופן אוטומטי עם זהוי המדפסת. כמוכן תוכל לרכוש באיביי קורא CD/DVD חיצוני תמורת כמה עשרות ש"ח.

3. מדפסת לייזר בסיסית עם סורק מתוצרת בראדר עולה רק כמה עשרות ש"ח יותר מהמדפסת שציינת. מדובר ב-DCP-7055 שנראה כמחליפת ה-7030 ששרתה אותי כ-6 שנים, וכאמור, הוחלפה כיון שהיה צורך לרכוש תוף חדש ורציתי מדפסת יותר משוכללת (עם פקס, הדפסה דו צדדית וחיבור רשת, כיון שהיא משרתת מספר מחשבים ולעתים גם טלפונים). מחיר מדפסות לייזר בסיסיות ללא סורק מתחיל סביב 300 ש"ח.

פורסם (נערך)

תודה לך ספריאל על המענה המהיר, האם ידוע לך על מחיר טונר חלופי למדפסת זו, אם וכאשר ידרש? אני יודע שיש כמה סוגים של חלופיים, אבל אני מדבר על חלופי איכותי, ממה שאני מבין, טונר מספיק להמון המון הדפסות, כך שאולי כדאי בכלל לחשוב על החלפה רק בטונר מקורי? מה דעתך?

ועוד שאלה שנובעת מבורות, מה בנוגע לתוף? אחת לכמה הדפסות הוא שובק? כמה עולה תוף חדש?

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם (נערך)

גם אני מתלבט בעניין - בדיוק כרגע בדקתי בזאפ, מצאתי שטונר מקורי למדפסת שלי עולה החל מ-245 ש"ח, חלופי חמישית מזה . כמובן שאין לי מושג מה איכותו.

תוצאות דומות גם באמאזון ובאיביי.

מצד שני - בעבודה אני רואה שימוש בטונרים חלופיים, אבל אני משתמש קצה ואין לי מושג מה העלויות וכמה תקלות הטונר החלופי כן או לא גורם.

פורסם (נערך)

לפי המפרט שחברת בארדר מפרסמת, הטונר שמגיע עם המדפסת מספיק בערך ל-700 דפים.

טונר סטנדרטי - מספיק ל-1000 דפים.

התוף - מספיק ל-12,000 דפים.

http://support.brother.com/g/b/spec.aspx?c=eu_ot&lang=en&prod=dcp7055_all

עריכה :

באתר 1:

עלות טונר חלופי - בערך 80 שח.

טונר מקורי - בערך 180 שח.

תוף מקורי - 350 שח.

למיטב ידיעתי, לא אמורה להיות בעיה בשימוש בטונר חלופי.

אני הייתי משתמש בתוף מקורי בלבד.

באתר אחר - ראיתי מחירים שונים.

מומלץ לעשות סקר שוק.

בכל מקרה - תבדוק באוניברסיטה בה תלמד, האם יש שם חנות המוכרת טונרים חלופיים.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

אני משתמש בטונר חלופי בסמסונג שלי, וגם רחמנא לצלן, בטונר חלופי שאני מילאתי באבקת טונר מאיביי. והמדפסת (וגם המדפיסה, אשתי היקרה) לא מתלוננת.

:turn-l:

• תוכן חדש...