Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מחפש רכב משפחתי קומפקטי , חסכוני וידני בתקציב של 40-60 אלף .

לאחר קריאת הרבה הודעות פה בפורום כל האצבעות מופנות אל הונדה ג׳אז שאומרים שיש לה מרחב פנימי מצוין.

אני ואשתי מצפים לתאומים בעזרת השם ולכן חשוב לי לדעת האם ניתן להכניס עגלה לתא המטען ללא קיפול המושבים ? והאם בכללי תא המטען גדול כפי שאומרים המפרטים לשנים 2009-2010 כ 379 ליטר ללא קיפול המושבים ? שאלה שניה זה איפה אפשר למצוא רכב שכזה ? אני לא מצליח למצוא את ה 1.2 ידני כבר חודש ביד 2 . בנוסף אם יש לכם המלצה למשהו אחר אשמח לשמוע חוו״ד (רצוי רק יפני / קוראיני )

נ.ב

הבנתי שבשנים שבאות אחרי 2010 תא המטען ללא קיפול מושבים הצטמצם משמעותית , האם זה נכון ?

תודה למומחים.

אבי

פורסם

הג'אז הידנית היא מכונית די נדירה בארץ. בכלל ג'אז מהשנים שבין 2008 ל-2010 היא מכונית די נדירה בארץ, על אחת כמה וכמה הידניות.

אגב לדעתי מה שכתבת על תא המטען נכון לדגם ההיברידי של הג'אז, כי הסוללה תופסת קצת מקום מהתא מטען. הדגם בנזין הרגיל לא אמור להיות עם תא מטען קטן יותר לעומת הדגם הקודם.

בכל מקרה הג'אז אכן מאוד מרווחת יחסית לסופר-מיני ויש לה תא מטען גדול, אבל לא גדול מספק בשביל עגלת תאומים.

כיוון אחר שאתה יכול לקחת הוא ניסאן נוט. היא קצת יותר גדולה ומרווחת מהג'אז, מגיעה עם מנוע גדול וחזק יותר. גם הרבה יותר קל למצוא נוט מהשנים האלו במצב טוב, יחסית לג'אז. הבעיה היחידה היא שלנוט אין גיר ידני, רק אוטומט.

עוד אפשרות מעניינת היא סיטרואן C3 פיקאסו. שם יש לך בחירה בין ידני לאוטומט (רובוטי) ויש אפילו גרסת דיזל סופר-חסכונית בדלק.

פורסם

אהלן תודה על התגובה המהירה ,

ביררתי על ה C3 שהיא באמת הייתה אפשרות מעניינת , אך שיחה עם חבר שעובד בחברת אחזקה ויש להם בערך איזה 60 רכבים כאלה הסביר לי שהרכב באמת קטן אבל גדול יחד עם זאת אחרי 100 אלף ק״מ הוא כבר צריך להחליף מנוע ויש לא מעט תקלות , אני לוקח את זה כמדד כיוון שמדובר ב 60 רכבים ולא רכב אחד בלבד.

לגביי הניסאן , אני נורא מתבאס על האוטומט כיוון שאני דיי בטוח שהצריכה שלו תהיה 1:9 , 1:10 ודבר שני הוא מכוער רצח :) .

חשבתי אולי אפילו בכיוון של קיה ריו ידנית רק שאיני יודע מה נפח תא המטען שלה וכמה היא פרקטית .

פורסם
אהלן תודה על התגובה המהירה ,

ביררתי על ה C3 שהיא באמת הייתה אפשרות מעניינת , אך שיחה עם חבר שעובד בחברת אחזקה ויש להם בערך איזה 60 רכבים כאלה הסביר לי שהרכב באמת קטן אבל גדול יחד עם זאת אחרי 100 אלף ק״מ הוא כבר צריך להחליף מנוע ויש לא מעט תקלות , אני לוקח את זה כמדד כיוון שמדובר ב 60 רכבים ולא רכב אחד בלבד.

לגביי הניסאן , אני נורא מתבאס על האוטומט כיוון שאני דיי בטוח שהצריכה שלו תהיה 1:9 , 1:10 ודבר שני הוא מכוער רצח :) .

חשבתי אולי אפילו בכיוון של קיה ריו ידנית רק שאיני יודע מה נפח תא המטען שלה וכמה היא פרקטית .

נפח תא המטען של הקיה ריו מעט קטן יותר מזה של הגאז' אבל לדעתי מדובר בהבדל מזערי, כזה שלא היה משכנע אותי להשקיע יותר כסף. בסה"כ הכללי מדובר באחלה רכב.

פורסם

אהלן ,

תודה על התגובות.

בעקבות הקושי הרב במציאת הרכב לשנים 2009-10,

היום הייתי בסוכנות הונדה ואכן התרשמתי מאוד מהג׳אז החדשה פשוט רכב מדהים עם תא מטען ממש מפתיע לטובה. יחד עם זאת לא נראה שזה יספיק לעגלת תאומים , לכן נראה לי שאני אשנה לצערי כיוון לפוקוס 2012 ידנית יש גם מבצעים טובים והרכב נפוץ יותר. אני מתבאס כיוון שאני מאוד הונדה אבל יש רצוי ויש מצוי בחיים.

• תוכן חדש...