Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיוט אחד גדול כולל החלפת המחשב לפני כשנה וחצי ושוב הכל חוזר.

התראות abs, esp, ועוד שאר מיני ירקות. אין דרך לבטל את המחשב?

נמאס לי כל כמה חודשים להחליף חיישן כזה או אחר.

פורסם

פותח השרשור, מאיזה איזור אתה בארץ ? יש מוסכים המתמחים בפיג׳ו שלא יגרמו לך להחליף חצי רכב.. גם מורשה יבואן הוא לא ערובה לכלום. דוגמא, לפני 5 שנים המליצו לי להחליף טורבו במורשה יבואן בגלל הזעה קטנה באזור הנשם בסיאט לאון. החלפה של אטם קרוע בעלות של 150 שח אצל רון חסכה לי החלפה של מכלול שעולה 12000 שח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני מרעננה...לפני שנתיים עברתי בלא מעט מוסכים

עד שכאן המליצו לי על גבע שהחליף לי את המחשב (משופץ) ב 2000₪.

פורסם

האמת שרציתי להמליץ לך לקפוץ לגבע , אבל אם כבר היית שם אז מה שנשאר זה לחזור ולאבחן שוב.

מנסיון שלי (ושל חבר טוב) גם כשחוזרים לשם 4 פעמים על אותה תקלה הם לוקחים אחריות עד שאתה מרוצה.

קורה לפעמים שמפספסים, אבל אם אתה משאיר סכום של 4 ספרות וחוזר עם אותה תקלה הם יטפלו בך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
סיוט אחד גדול כולל החלפת המחשב לפני כשנה וחצי ושוב הכל חוזר.

התראות abs, esp, ועוד שאר מיני ירקות. אין דרך לבטל את המחשב?

נמאס לי כל כמה חודשים להחליף חיישן כזה או אחר.

יש 407 בלי מחשב היא נקראת 404 והיא מכונית מצוינת. אילו זוגתי הייתה מוכנה להראות בה הייתי קונה לנו כזו. היא לא סובלת כאן מהדימויים שיש לה בישראל (אבל האמת זה היה ככ מזמן כנראה שאנשים כבר שכחו).

זה היה בחיוך עכשיו ברצינות -

שנה וחצי היה לך שקט נכון? אז האוטו לא כזה נורא.

חברים כאן המליצו לך על מוסך, חזור ובקר בו ייתכן ויוכלו לפתור את העניין בקלות, ייתכן מצבר חלש או הארקה בעלת התנגדות גבוהה/משוחררת.

בהצלחה

פורסם
חוזר להמלצה על מצבר. מניסיון עם c4 2008. בנוסף, תבקש שיבדקו מצב יחידת BMS. זה בית הפיוזים. בפיג'ו הוא מכיל "קצת" יותר מזה.

פשוט להחליף מצבר ולראות אם הבעיה נפתרה?

פורסם

לא.

לפנות למוסך מומחה (גבע, אם הדרך, אורן שירותי רכב) לאבחון מדוייק של הבעיה.

רובם מבצעים איבחון בחינם כך שלא ברור לי למה אתה מחפש פתרונות אחרים.

פורסם

עשו. בדקו.

לא בדקו מצבר, אלטרנטור, מייצב זרם שנאי ראשי ואת מחולל הברקים והרעמים.

כשל באחד מהנ"ל מראה סימנים כמו שפות"ש הדגים.

פות"ש, אנא גש ובדוק מצבר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...