Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיך קבלת אם ניתן לשאול בבקשה, את ההשראה לרכוש את הרכב הנוכחי ?

אתה צריך כבר לפי דעתך להחליף רכב ?

(אני חושב שגם היום, אם יהיה לך כוון, עוד שנה שנתיים, כשתעמוד ממש מול ההחלפה ותתלבט, אולי יהיו לך צרכים קצת אחרים - בגלל שינוי הרכב משפחתי, שינוי מקום מגורים או עבודה וכו' ...).

alfa 156 2.5.

פורסם

5 רכבים אחרונים, חוץ מרכב של אשתי, קניתי מתוך תחושה שאין מה לקנות במחיר הזה. מדובר ברכבים מאוד שונים בתקציבים מאוד מאוד שונים.

אבל איכשהו בסוף תמיד הסתדרתי.

כשתגיע לגשר - תעבור אותו. גם אם ייקח קצת זמן להתגבש.

בדוק.

פורסם

אצלי זה משתנה כל שבוע, כל פעם מתחשק לי משהו אחר.

יש כמה דגמים שבשלב מסויים בחיים אני אהיה חייב להיות בעלים שלהם אז לבחור לא תהיה בעיה.

פורסם

רק אני חושב שאם לא מצליחים לחשוב על מחליפה ראוייה\מעניינת אז לא חייבים להחליף רכב כי יתכן שזה הנוכחי מספק את הצרכים היטב?

האופציה היחידה להשתדרג בתקציב מוגבל זה ירידה בשנתון וקניה של רכב טוב יותר.

אם הירידה בשנתון לא מרתיעה חפש לעצמך איזו בימר עם 6 טורי, היא מהר מאוד תגרום לך לחשוב "איך לא חשבתי על זה קודם".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בעד ירידה בשנתון לקבלת רכב טוב יותר\חזק יותר\מקטגוריה גבוהה יותר.

ככה עשיתי, אבל כנראה שפעם הבאה אגדיל את התקציב כי מתחשק לי רכב "טרי" יותר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

נוהג במיצובישי לנסר קלאסיק 07.

עד לא מזמן חשבתי שאני רואה את הרכב הבא שלי באופק, אבל לא.

אני מחפש רכב שיהיה גם אמין לא פחות מהמיצובישי, גם יותר נוח לנסיעות ארוכות, וגם חסכוני.

מצד אחד יש את האירופאיות החסכוניות, אבל אני סולד מתוצרת VAG, לסיטרואן או פז'ו לא בא לי לחזור, פיאט לא בא בחשבון, ואני רואה שיש בעיות גם ברנו החדשות (וגם לא יודע כמה באמת יחזיק מנוע DCI 1500 שלהן, אחרי ההתעללות שרובם עברו), לפורד יש בעיות גיר, בקיצור אחרי השקט שהיה לי עם המיצובישי אני מאוד חושש מהאמינות של האירופאיות.

מצד שני, יש את היפניות 1.6 אוט' שאצלן יש מוניטין אמינות טוב, אבל מצד אחד יש מחירים לא הגיוניים ביד 2, מצד שני אני לא חושב שארוויח משהו במעבר ממשפחתומתית אחת למשפחתומטית אחרת. זה כולל גם יונדאי.

גם התקציב שלי הוא לא בדיוק לא מוגבל, ולא ממש בא לי להיכנס להתחייבות כלכלית ארוכת טווח בשביל חתיכת ברזל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה מחפש רכב עם ערך מוסף אתה תהיה חייב להתפשר על משהו שום רכב לא חף מתקלות אבל ככול שהרכב פשוט יותר ככה הפוטנציאל לתקלות יורד.

לדרישות שלך שהן אמין נוח לנסיעות ארוכות וחסכוני ללא ספק תתאים רנו פלואנס דיזל אני יכול להעיד מהיכרות עם רכב אחד שעבר את ה200k וטופל פעם כן פעם לא שהרכב מראה אמינות מופתית.

אף מנוע לא מחזיק התעללות תחפש פשוט אחד שעבר פחות התעללות.

חוץ מי זה יש לך שקודות דיזל שמצויידות בגיר DSG הידוע או קיות דיזל שהמחיר שלהם לרוב בשמיים והן לא יתנו לך את הנוחות של הפלואנס.

יש גם היברידיות של הונדה שלא ממש יחסכו לך משהו בבין עירוני או את הטויוטות עם מנועי אטקינסון ששוב יקרות להחריד.

פורסם
רק אני חושב שאם לא מצליחים לחשוב על מחליפה ראוייה\מעניינת אז לא חייבים להחליף רכב כי יתכן שזה הנוכחי מספק את הצרכים היטב?

האופציה היחידה להשתדרג בתקציב מוגבל זה ירידה בשנתון וקניה של רכב טוב יותר.

אם הירידה בשנתון לא מרתיעה חפש לעצמך איזו בימר עם 6 טורי, היא מהר מאוד תגרום לך לחשוב "איך לא חשבתי על זה קודם".

מה שהוא אמר!

פורסם
נוהג במיצובישי לנסר קלאסיק 07.

עד לא מזמן חשבתי שאני רואה את הרכב הבא שלי באופק, אבל לא.

אני מחפש רכב שיהיה גם אמין לא פחות מהמיצובישי, גם יותר נוח לנסיעות ארוכות, וגם חסכוני.

מצד אחד יש את האירופאיות החסכוניות, אבל אני סולד מתוצרת VAG, לסיטרואן או פז'ו לא בא לי לחזור, פיאט לא בא בחשבון, ואני רואה שיש בעיות גם ברנו החדשות (וגם לא יודע כמה באמת יחזיק מנוע DCI 1500 שלהן, אחרי ההתעללות שרובם עברו), לפורד יש בעיות גיר, בקיצור אחרי השקט שהיה לי עם המיצובישי אני מאוד חושש מהאמינות של האירופאיות.

מצד שני, יש את היפניות 1.6 אוט' שאצלן יש מוניטין אמינות טוב, אבל מצד אחד יש מחירים לא הגיוניים ביד 2, מצד שני אני לא חושב שארוויח משהו במעבר ממשפחתומתית אחת למשפחתומטית אחרת. זה כולל גם יונדאי.

גם התקציב שלי הוא לא בדיוק לא מוגבל, ולא ממש בא לי להיכנס להתחייבות כלכלית ארוכת טווח בשביל חתיכת ברזל.

אני חושב שלפי המשפט האחרון שלך מקומך הוא לא הקהילה של חובבי הרכב,רכב הוא הרבה יותר מסתם ברזל,זה נכון שלא צריך למשכן בשבילו בית אבל אני יכול להבין אותך,אתה בעלים של לנסר..

פורסם

בקיצור, קובי - אתה עושה לו "קישטא" מהפורום ?

גם מי שנוהג ברכב לא "אקזוטי" (אם לומר), ולא רוצה לקחת הלוואות לקנות רכב חדש - אינו חובב רכב ? (הוא פשוט מתאים את עצמו לצרכים ולאפשרויות שלו)

לדעתי פות"ש בכלל לא "מבושל" לגבי החלפת הרכב.

כשיעלה צורך ממשי - אתה תרגיש.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...