Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך שנים הביאה לנו סיטרואן מכוניות שהיו לא יותר מגרסאות עגלגלות ובעלות כיול מתלים רך יותר לרכבי פיג'ו המקבילים. ה-C3, ה-C4, ה-C5 ואפילו הסי-אליזה החדשה יחסית.

עכשיו סוף סוף יש לסיטרואן יציאה חדשה, קקטוס שמה. מכונית מיוחדת וייחודית שהיא גם ג'יפון, גם משפחתית האצ'בק וגם מיקרו-וואן, אבל לא אף אחד מהם. סוף סוף יש סיטרואן אחרת, כמו שסיטרואן צריכה להיות.

סיטרואן קקטוס - מבחן דרך

%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%A7%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A1-01.JPG

%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%A7%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A1-08.JPG

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בצרפת היא נמכרת עם גיר רובוטי בשילוב למנועי בנזין ודיזל. היה יכול לתרום למכירות בארץ.

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הראיתי את השילוב צבעים הזה במציאות,לדעתי אחד הרכבים היפים שיש היום,כמו קונספט שאישור לייצר,טוב לדעת שהוא גם רכב מוצלח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחד הרכבים המסקרנים ביותר בשוק כיום. איך שאני מכיר את עצמי, הייתי מסוגל לסלוח לו על המון בתמורה לייחוד ולתעוזה. חייב לעשות סיבוב על אחד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מסכים ששילוב הצבעים ברכב המבחן אינו מוצלח - עם זאת, במציאות, הרכב מאוד מאוד יפה לטעמי.

הקטע עם הקקטוס הוא שהעיצוב יכול לנוע בין מכוער לבין מהמם, כתלות בבחירת הצבעים. אם אני לא טועה - יש כאן חבר פורום שהעלה סקירה מתישהו של רכב שחור-אדום שנראה best.

בכל מקרה אני אהבתי את החריגה מהנורמה, רכב מעניין בהחלט. בלי קשר לחיבור לעיצוב, לדעתי מגיע לסיטרואן כבוד על התעוזה.

יהיה מעניין לראות מה התמחור של הקקטוס בארץ, היות ואשתי אוהבת גיר ידני - זה נראה כמו מועמד לגיטימי להיות רכב שני במשפחה בעתיד (בטח ובטח אם תהיה צניחה חופשית בערך הרכב תודות לבית הצרפתי שלו).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מצתרף לאוהבי העיצוב ולמי שנורא היה רוצה לעשות איזה סיבוב על האוטו.

אבל דבר אחד לא מובן לי.

לובינסקי היקרים, הקקטוס הזה משחק המון על עיניין המראה והמגניבות שלו.

לא היה לכם אף אדם עם חוש עיצובי מינימלי שיבחר שילוב צבעים יותר מגניב ויפה לרכב מבחן שלכם?

התוצאה נראת כמו ניסיון לירות לעצמך ברגל, הרכב אמור להיות מגניב ומגיע לנסיעת מבחן בשילוב הממש לא מגניב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

כבר התיחסתי לדגם בשרשור קודם, אבל אחזור על הדברים בשרשור זה המיוחד לקקטוס.

עיצוב חיצוני יפה מאד - נהגתי בגרסה הצהובה עם חיפויים וחישוקים שחורים. אכן משהו שונה.

לפני 3 חודשים שכרתי רכב שהיה אמור להיות מהקבוצה של גולף. הקוסמים באוויס סידרו לי קקטוס, שכבר כאשר הגעתי אליה התקשיתי להכניס לתא המטען שלה 2 מזוודות, אבל לא היה לי כוח לחזור מהחניון לטרמינל בקופנהגן, אז יצאתי לדרך.

המנוע היה מנוע דיזל 91 כ"ס, בדנמרק השטוחה (אפילו יותר מהולנד) הכח הספיק, ואפילו צריכת הדלק היתה מצויינת. אבל בכך מסתיימות המילים הטובות שלי. הישיבה היתה לא נוחה, לא מבחינת הגב, אלא מבחינת חוסר היכולת שלי למצוא תנוחה שתאפשר לי להציץ בלוח המחוונים בלי להתקפל, והלוח עצמו היה בלתי קריא בחלקו, למשל הקונטרסט של מד הדלק היה מינימלי והיה די קשה לדעת מה המצב במיכל. ההגה היה נמוך מדי אפילו לאדם בעל מידות ממוצעות כמוני. לוח המחונים עצמו היה חסר מידע - לא מד סל"ד, לא מד טמפרטורת נוזל קירור, וכמובן הכל דיגיטלי ולא נוח לקריאה. אפילו בליאנה 2002 הלוח יותר קריא ונותן יותר מידע. גם אשתי, שישבה בכסא הימני הקדמי, לא הצליחה למצוא תנוחה מתאימה שתאפשר לה לראות את הכביש. במושב הנהג היא לא העיזה לשבת.

הליקוי החמור ביותר - לוח הבקרה. הדלקת מזגן או רדיו, שברכב רגיל מצריכה לחיצה על כפתור אחד הפכה על לוח המגע למשימה מורכבת המצריכה הסטת המבט מהדרך לשניות ארוכות. וגם למזגן מוזרות משלו - אין פתח יציאת אויר מימין, אלא רק באמצע ובצד הנהג. החלונות האחוריים, בסגנון פרינץ 4, לא הפריעו לנו, כיון שהיינו רק זוג, אבל אם היה ילד שהיה צריך להפעיל נוהל פינוי גזים מהרכב היתה נוצרת בעייה.

בסיכום - אכן רכב בעל עיצוב ייחודי, אבל מאוד לא פרקטי. סיטרואן צריכה לפשט אותו לשפר את אפשרויות כוונות המושבים וההגה, ולהחזיר לוח מחוונים קלאסי קריא וכפתורי שליטה פשוטים ואינטואיטיביים. מבחינת מידות צריך להתיחס אליו כסופרמיני גדול, בהחלט לא כמשפחתית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמישהוא שהיה חונה המון באיזור קפלן בתל אביב והיה רואה מה עושים לו נבלות שחונות מסביב,

רכב שמוגן כנגד זה מבחינתי זה לא פחות מקסם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הרכב מקסים לדעתי, עיצוב מקורי בחוץ ובפנים, משהו שלא רואים כל יום.

לדעתי דווקא שילוב הצבעים הזה נחמד, מסכים שיש יותר יפים אבל הוא נראה פשוט מעולה לטעמי.

אני חושב שגירסה רובוטית בפחות מ-100k תעשה עבודה לא רעה.

• תוכן חדש...