Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולו 16v גם נחמד, תודה על ההצעה!

תודה מגאן200 :-)

ה-106 ראלי וה-205 GTI באמת המכוניות הכי מתנהגות, ותענוג ליסוע איתם בסיבובים והבחירה

שלי בכל פעם, אבל בשבילו צריך אוטו חזק ברמזור,אז לא חסר להם קצת כוח בקו ישר?

אני גם אוהב ממש את הראלי, ואמרתי לבן דוד שלי שזה אחת הבחירות היותר מוצלחות.

וגם את ה-205 אני ממש אוהב!

אבל בן דוד שלי, שגר באשקלון, ושם אתה יודע הרוב זה רייסים ברמזורים אז החמור הקטן (סליחה על הביטוי), רוצה רייסים ברמזורים :screwy: , אבל הוא מתכוון גם לפלוש לכבישים מפותלים.

אז הוא דואג שהאוטו ברמזורים יהיה חזק והחברים עם המכוניות האחרות שלא ינצחו אותו.

אהה ובקשר להוריו.....מה לעשות, אתה צודק!

תודה רבה

יונתן

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פולו 16v גם נחמד, תודה על ההצעה!

תודה מגאן200 :smile:

ה-106 ראלי וה-205 GTI באמת המכוניות הכי מתנהגות, ותענוג ליסוע איתם בסיבובים והבחירה

שלי בכל פעם, אבל בשבילו צריך אוטו חזק ברמזור,אז לא חסר להם קצת כוח בקו ישר?

אני גם אוהב ממש את הראלי, ואמרתי לבן דוד שלי שזה אחת הבחירות היותר מוצלחות.

וגם את ה-205 אני ממש אוהב!

אבל בן דוד שלי, שגר באשקלון, ושם אתה יודע הרוב זה רייסים ברמזורים אז החמור הקטן (סליחה על הביטוי), רוצה רייסים ברמזורים :screwy: , אבל הוא מתכוון גם לפלוש לכבישים מפותלים.

אז הוא דואג שהאוטו ברמזורים יהיה חזק והחברים עם המכוניות האחרות שלא ינצחו אותו.

אהה ובקשר להוריו.....מה לעשות, אתה צודק!

תודה רבה

יונתן

אים ככה אז הבחירה לא יכולהלהיות(לפחות מ-4 הרכבים)יותר טובה מפונטו GT ועים קצת מזל אולי תימצא אחת שמורה ואים תוסיף גם קצת שיפורי שילדה(בולמים קפיצים וכו) אתה יכול לקבל מכונית ממש מקסימה

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

פונטו GT לנהג שרק קיבל רשיון זה ממש כרטיס VIP לבית לוינשטיין.

רכב חזק ולא יציב.

לא ממליץ. :?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
פונטו GT לנהג שרק קיבל רשיון זה ממש כרטיס VIP לבית לוינשטיין.

רכב חזק ולא יציב.

לא ממליץ. :???:

שלא תבין לא נכון לפי דעתי האישית מ-4 הרכבים שהוא הציג הראלי הכי תתאים אבל מה לעשות הבחור רוצה לעשות רייסים ורוצה מכונית חזקה ומארבעתם הGT מנצחת גם אני חושב שהרכב קצת מסוכן לנהג חדש ועדיף שירכוש מכונית יותר מתורבתת ונישלטת ואולי עדיף גם בלי טורבו מיתפרץ . אבל מה לעשות השכל אומר משהו והאגו אומר משהו ואנחנו פה רק כדי לייעץ ולהמליץ

ובסופו של דבר ההחלטה הסופית היא של הנהג מה לקנות ושום דבר שנגיד או ניזעם עליו לא ישנה את זה

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

בו אני יגיד לך מה תעשה ועם יד על הלב (בין היתר אם כבר אז כבר אני ממליץ על הקליאו)

אבל מה שאתה אמרו לעשות זה לבוא לחבר שלך ולהגיד לו שאתה לא מוכן לקחת חלק בשיגעון שלו ואז ניראה לי יפול לו האסימון

וחוצמזה מה הוא מחפש כ''כ הרבה מהירות

שיראה שה106 קטנה עליו אז יעבור קדימה

אני עוד שבועיים עושה עוד טסט ובעזרת ה' גם אני יהיה עם רישיון (ז''א לכל הספקנים אני כבר בתוך המע' וזה רק עיניין של זמן עד שיהיה לי רישיון)

ואני לא מחפש לעצמי צרות

אני יודע מה הקישורים שלי על הפאביה של המורה שלי, אבל אין לי מושג קלוש מה אני יכול לעשות על איזה RSI או GTI, ולכן יש פיאט טמפרה בבית שמחכה לי (אגב הואטו לימד את שלושת בני המישפחה האחרים שלי זה הישג ביפני עצמו) ואח''כ יש VW פולו ורק אח''כ אני יתחיל לחשוב קדימה יותר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אולי אתם צודקים, בכל זאת בן דוד שלי!:wink:

אז אני ינסה להניע אותו לאוטו פחות חזק, אז על איזה מהמתנהגות (ראה פיזו 106, 205, ZX וכו)

הייתם ממליצים ?

אבל תביאו בחשבון שהוא לא מוכן שהחבר עם ההונדה האצבק יעבור אותו ברמזור :wink: !

ובקשר שרק 4 הראשונות תופסות, אפשר גם להציע מכוניות חדשות, עם יש כמובן!

תודה

יונתן

פורסם

מבין האפשרויות שהועלו הRSI נראת לי הכי מתאימה לנהג החדש, היא מספיק טובה לענות על צרכיו וכמו כן מספיק מתגמשת כדי להציל את חייו. ניתן למצוא אקזמפלרים באופן קל יחסית ומצב הרבה יותר טוב יחסית למכוניות כמו פונטו ג'י טי 205 ג'י טי איי וכד'

נהג חדש גם לא ירצה לכוון את הרכב בתדירות גבוה, וירצה לשמור על אמינות גבוה שלו כדי שישרת אותו במרבית הזמן, לכן מנוע טורבו באונו ובפונטו צריך לרדת מהפרק, 205 GTI זהו רכב ישן, ועם בלאי טבעי גדול דיו כדי להרוס לו את החשק לנהוג.

משכנתא זה קל

פורסם

אוי נהגים חדשים, עד שמשהו לא קורה הם לא מבינים מה הם עושים!

אחי, הזכרתה את האונו טורבו והפונטו, עדיף תרד מהרעיונות האלה ומהר ולמה האונו טורבו זה זבל מתפרק שנותה למות כבר והפונטו לא מציעה גדולה!

בקשר לפיזו ראלי, אני מכיר בחור מהישוב שלי שהיה לו אוטו כזה, מושקע ומלוקק

איזה יום אחד הוא עשה רייס אם פיזו אותו דגם, אבל לא ראלי וזה אכל אותו!!!

קליאו, לדעתי הכי טוב אומנם קצת יקרה בטיפולים אבל ככה נותנת תמורה מלאה.......אם כמובן הוא ישמור עליה.

תנסה להוציא את זה מהראש שלו, למה לפני כמה ימים חבר שלי כמעט הרג את עצמו ועוד 4 נוסעים שהיו איתו כאשר הוא התלהב ונכנס לכיכר ב80 קמ"ש

פורסם

מכל האפשרויות שהעלו כאן אני הייתי מתמקד בקליאו וב-106 XSI.

למה קליאו?

* מאובזרת מאוד (גג שמש יעשה טוב לבן 17).

* מתנהגת טוב, לא כמו פיז'ו סיטרואן, אבל עדיין יש לה מה להציע.

* חזקה יחסית.

* יותר נפוצה בשוק (סכוי למצוא אחת במצב טוב במחיר הגיוני)

למה XSI106?

* אמינות יחסית ולא מסובכות/יקרות לאחזקה.

* אותם ביצועים פחות או יותר כמו 106 ראלי במחיר שוק נורמלי יותר.

* מאובזרת ברמה שגורמת לראלי להסמיק מבושה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אישית היתי הולך על אוטו שלא כתבת היתי הולך על AX GT אחלה אוטו שבעולם.

נהגתי על אחד כזה אומנם הוא קצת לא יציב אבל אם קצת ניסיון אפשר לשלוט באוטו הזה.

וחוץ מזה הוא גם בולט אם הוא רוצה גם פוזה או משהו כזה.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

קספר כותב דברים הכי נכונים ומתומצתים , הקליאו היא גם בעלת מומנט גבוה הרבה יותר

ובכך מעניקה גוון מיוחד באופי שלה ביחס ל"קטנות". :wink: .

אין קירקושים ופלסטיקה שבורה - לרוב. רמה אחרת מבחינת האיבזור בקטגוריה.

:screwy:
פורסם
אני אישית היתי הולך על אוטו שלא כתבת היתי הולך על AX GT אחלה אוטו שבעולם.

נהגתי על אחד כזה אומנם הוא קצת לא יציב אבל אם קצת ניסיון אפשר לשלוט באוטו הזה.

וחוץ מזה הוא גם בולט אם הוא רוצה גם פוזה או משהו כזה.

פוזה של משה אופניק:silly: . עם כל הכבוד לרכב - ולתמורה שלו.
:screwy:
פורסם
פוזה של משה אופניק:silly: . עם כל הכבוד לרכב - ולתמורה שלו.

מה רע בתמורה שלו אני מכיר אומנם רק את הגרסה של ה 1.4 אבל היא חזקה מאד יחסית למשקל האוטו שהוא מאד נמוך.

וחוץ מזה היה לי גירסה של AX 1.1 והיא לא עשתה כמעט בעיות. חוץ מהתחממות בקיץ שזה בעיה חרונית שלה

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

• תוכן חדש...