Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני חושב שהרכב צורך דלק בצורה מוגזמת אני מדבר על החצי שנה האחרונה.

מדובר על צריכה של 12.5-15/100 קילומטר כלומר 1/6-8.

עכשיו אני מודה שאני נוסע 80 אחוז מזמן בפקקים ובתוך העיר.

בבוקר נוסע נתניה הרצליה ובערב בחזרה וכמו שאתם אולי יודעים כל הדרך היא בפקק אחד גדול וגם החזרה

גם בעיר המצב לא משהו כך שאני מחשב בערך 75 אחוז נסיעה בזבזנית.

האם בכל זאת הנתונים לא טובים או שבהתאם לנסיבות הצריכה תקינה?

פורסם

איך אתה מחשב את צריכת הדלק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהתחשב בפקקים בנסיעה עם מזגן ומנוע 2000 סמ"ק. צריכה טובה יותר לא תהיה. צריכת דלק אתה צריך לבדוק בכביש מהיר ללא פקקים בנסיעה רגועה 100 קמ"ש.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לי יש מאזדה 3 שנת 2008, גם דגם 2.0, נוסע 80 אחוז נסיעות בינעירוניות, 20 אחוז עירוניות, הגעתי לצריכה משולבת של

1 ליטר ל-12 ק"מ, ואני לא עדין עם הרגל על הגז אלא נוסע נורמלי עם לחיצות כשצריך.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

מתי היה הטיפול האחרון? לפני כמה ק"מ הוחלף פילטר אויר? כנ"ל פלאגים?

הצריכה המשולבת הטובה ביותר שניתן להשיג בנסיעה רגועה במזדה 3 ספיריט 2010 הדגם החדש 90% מחוץ לעיר היא 11 ק"מ/ל. אין סיכוי שהאוטו הזה עושה 12 ק"מ/ל. הספיריט דגם קודם עם גיר 4 הילוכים והיא אוכלת יותר דלק.

פורסם
מתי היה הטיפול האחרון? לפני כמה ק"מ הוחלף פילטר אויר? כנ"ל פלאגים?

הצריכה המשולבת הטובה ביותר שניתן להשיג בנסיעה רגועה במזדה 3 ספיריט 2010 הדגם החדש 90% מחוץ לעיר היא 11 ק"מ/ל. אין סיכוי שהאוטו הזה עושה 12 ק"מ/ל. הספיריט דגם קודם עם גיר 4 הילוכים והיא אוכלת יותר דלק.

הרכב עבר טיפול לפני כחודש והוחלף לו גם פילטר אוויר , פלאגים, שמן,פילטר שמן

הכל מקורי

אגב בקיץ אני מגיע איתו למקסימום 1/8

פורסם

אתה מציין שהעליה בצריכת הדלק חלה בעיקר בחצי שנה האחרונה. ההימור שלי - בגלל השימוש במזגן. בגלל שאתה נוסע בעיקר בעיר ובפקקים, המנוע עובד במצב חם מאוד, האויר שנכנס למנוע חם מאוד וגם זה משפיע לרעה, והמזגן נכנס ויוצא מפעולה בתדירות גבוהה. השנה היה לדעתי קיץ חם במיוחד, וגם אני הרגשתי במכוניות שלי עליה בצריכת הדלק. אמנם לא כמו שלך כי אני נוסע בעיקר מחוץ לעיר. עם הגעת החורף צריכת הדלק תרד בשל האויר הקר יותר והשימוש המופחת במזגן - זה קורה כל שנה. אתה גם תרגיש שיפור בביצועים של האוטו. בנוסף - האם שינית בחצי השנה האחרונה את תמהיל הנסיעות שלך עירוני/בין עירוני?

• תוכן חדש...