Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני ממליץ על מקוריים הסלילי הצתה ברנו רגישים ונשרפים

עריכה: אתה צריך מק"ט 7700500155

http://www.ebay.com/itm/New-GENUINE-RENAULT-SPARK-PLUGS-7700500155-lot-of-4-/121609381798?hash=item1c507be7a6&vxp=mtr

לפני שתקנה באיביי ממליץ לבדוק מחיר ב

ארץ למנוע 1600 רביעייה של פלאגים מקוריים עלו לי80

עריכה אחרונה על ידי lior134
פורסם (נערך)

כידוע לך רנו לא מייצרת פלאגים בעצמה.

הסתכל היטב בתמונה שבלינק שנתת. על הפלאג כתוב 245. על הקופסא רשום MADE IN MEXICO.

הפלאג היחיד שמיוצר במקסיקו הוא CHAMPION לפי האשכול הזה:

http://www.dodgecharger.com/forum/index.php/topic,61765.0/topicseen.html

קח תמונה של הפלאג שנתתי למעלה, גם עליו כתוב 245:

MeganeII_AncienneBougie.jpg

בבקשה להפסיק עם השטות הזאת, כנ"ל לגבי פיג'ו והפלאגים של EYQUEM.

אף קויל לא ייהרס כל עוד משתמשים בפלאגים שרשומים באוטודאטה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

ואתה אומר לי את זה אחרי שהחלפתי 4 סלילים והיו שם פלאגים של champion

המחיר שלהם בארץ ובחול כמעט זהה למה לא לקנות מקורי???????

באוטודאטה גם רשום למלאות דקסרון 3 בגיר DP0 אז אתה תשים דקסרון 3 למרות שהוא לא קרוב להיות המקורי?

פורסם (נערך)

אתה יודע בוודאות שהסלילים נהרסו בגלל הפלאגים? אי אפשר להוכיח זאת.

אין בעיה לקנות מקורי, אני רק אומר שהמקורי וצמפיון זה אותו אחד, לאחד יש לוגו של רנו ולשני אין.

עריכה: מסכים לגבי דקסרון באוטודאטה, זה פאק רציני שלהם. להרבה רכבים הם רושמים דקסרון בלי שום קשר. מעבר לזה הכל פיקס.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

גם אם זה בגלל הפלאגים וגם אם לא אתה תשחק משחקים כשכל סליל עולה 200+ שקל?

יש מצב שהמקורי זה באמת צמפיון הרי רנו לא מייצרים פלאגים אבל כשאתה קונה את אלה עם החותמת אתה יכול להיות בטוח שהם עומדים בכל מה שדורש היצרן ושהם מתאימים לרכב

פורסם (נערך)

לא רואה סיבה שלא, מקסימום, תבקש מהמכונאי את הפלגים הישנים בחבילה של החדשים,

ככה תראה מה שמו לך.

לא חייב מורשה רנו, אתה יכול לקנות ולהחליף לבד, או לקנות לבד ולתת למוסך להחליף, או ללכת למוסך ולבקש מקוריים.

עריכה:

מאיפה אתה בארץ?

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי את הפלאגים במוסך מורשה. עלו לי 170 שקלים ולפחות 40 דקות המתנה. שלוש פקידות שבעיקר בוהות במסך ומתלוננות על המחשבים :-(

20151001_095921.jpg20151001_110324.jpg

התחלתי להחליף לבד. הגישה לפלאגים (כמו לכל דבר בסניק) לא נוחה. מעל מיקום הפלאגים יש קונסולה של הוישרים שלא מאפשרת גישה נוחה.

20151001_100941.jpg20151001_101112.jpg

כדי להוציא את הפלאג צריך בוקסה עם מאריך גדול. מאריך גדול לא נכנס בגלל קונסולת הוישרים, אז צריך לעשות מאריך גדול מכמה מאריכים קטנים.

את הפלאג הכי שמאלי (זה שקרוב לפקק מילוי שמן) הצלחתי להחליף לבד, עם הכלים שהיו ברשותי.

כך נראה הפלאג הישן, גם הוא מקורי:

20151001_101558.jpg

את שאר שלושת הפלאגים לא הצלחתי להוציא, בגלל מחסור בכמה מאריכים קטנים.

סגרתי הכל ונסעתי למוסך שאני מכיר. החליפו לי את שלושת הפלאגים, שילמתי 50 שקלים על העבודה.

מי שרוצה מוסך טוב ולא יקר באשקלון: http://www.d.co.il/80219007/28275/

• תוכן חדש...