Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 2012 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סקודה אוקטביה 2012 - ראיתי אחת בחברת ליסינג עם קילומטרז שנראה לי סביר (60K).

לקחתי את הרכב לבדיקה, והוא חזר עם הרבה הערות ניסיתי לברר עם הבוחן כמה זה בעייתי ולא הצלחתי להבין האם ההערות האלה הן כסתח או דברים מאוד שוליים שתמיד רושמים. אשמח לקבל את התייחסותכם להערות ולהבין עד כמה הן קריטיות:

- הרכב כולו נצבע (פרט לגג) - לא הוחלפו חלקים אבל הבוחן אמר שברגע שהייתה צביעה הוא לא יכול להגיד אם מדובר בשריטה או בעבודת פחחות רצינית. המוכר טען שזה נעשה כחלק מהכנה של הרכב למכירה (ואין פירוט על כך בהיסטוריית הטיפול פרט לכותרת "הכנת רכב למכירה"). זה מופיע תחת סעיף של "משמעות נמוכה" - מה זה אומר? האם צריכה להיות על זה איזשהי ירידת ערך? אם כן איך מחשבים אותה?

- נקישה בשילוב הילוכים ורעידה. זה אמור להיות באחריות יצרן, המוכר לקח את הרכב ולמוסך ושם טענו שאין בעיה - מה זה אומר? האם זה כסתח של המכון או שהיבואן מנסה להתנער מאחריות?

בתודה מראש,

דני

פורסם

1. קשה להאמין שצבעו את כל האוטו רק בגלל כמה שריטות.

2. יש כאן בפורום סיפורי זוועות על איכות הצביעה של חברות הליסינג, הצבע מתקלף אחרי כמה חודשים.

3. "הבוחן לא יכול להגיד אם מדובר בשריטה או עבודת פחחות רצינית" - נשמע לי כמו עבודת פחחות רצינית.

אני לא מתיימר להיות מומחה אבל יש כאן כמה סימני אזהרה שדורשים בדיקה מעמיקה יותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה על התשובות.

אני ממש לא מחפש אקשן, דווקא חשבתי שקנייה מליסינג היא יותר בטוחה כי הם נותנים אחריות למכלולים העיקריים למשך שנה.

הרכב לא זול מאוד, הם רק מבצעים את הפחתת הערך הסטנדרטית של ליסינג ממחיר מחירון.

איזה בדיקה מעמיקה יותר אני יכול לבצע ממה שכבר עשיתי?

פורסם

אם אתה מעוניין ברכב הזה, יש לבצע בדיקה יסודית של עבודת הפחחות - כנראה אצל פחח או במוסך.

יש בפורום לא מעט שרשורים לגבי אחריות ליסינג שאינה שווה את הנייר עליו היא כתובה, במקומך הייתי הולך על רכב פרטי.

אחזור ואומר שאינני מתיימר להיות מומחה בתחום, הידע שלי בעיקר ממה שאני קורא פה בפורום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חפש פרטי... יותר טוב מכל אחריות של חברות הליסינג. ברוב המקרים ואני חוזר ואמר ברוב המקרים אתה לא מרגיש שרימו אותך אחרי הקניה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

ומה לגבי הגיר שרועד עפ הבדיקה? ברור לך שאתה מחוץ לאחריות עם גיר שנמצא תחת תביעה ייצוגית ואמינות מפוקפקת. שיורידו עשרייה מהמחירון ותלך להחליף את הגיר ? עזוב... למה לך להכנס למיטה חולה עם גיר dsg7 . אתה מודע לכך שיש תביעה ענקית כנגד הגיר הזה בין השנים 2008-2012 ? אין איזה קוריאנית במגרש ? רנו ? או משהו שלא תרוץ איתו למוסך ? אתה באמת רוצה לשים במבחן את אחריות הליסינג ?!

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...