Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנה מ"ק 77 או שאם יש לך תקציב יותר גדול, תקנה מ"ק 624, להשיג בבסיס המילואים הקרוב לביתך. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המכשיר הנפוץ בקרב הג'יפאים הוא מקסטראק.

בד"כ כאלה שירדו ממוניות, וצורבים עליהם תדרים מקובלים.

ערכה מלאה לרכב כולל אנטנה מגנטית ומיקרופון תעלה בין 1200 ל 1400 שקלים.

נמכרים בעיקר בלוחות המודעות באתרי הג'יפים כמו (בעיקר) ג'יפולוג.

יש מכשירי מקסטראק שנראים זהים 1:1 אבל הם על תדרים שונים ולא ניתן לצרוב אותם אז לשים לב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מתעלק.

יש לכם במקרה את התדרים של הגיפאיים,אמריקאי ואירופי.

ואת שאר התיכנות שלהם?

uploadfromtaptalk1442076342942.jpg

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שימו לב שהיא בקשה קשר בין שלושה רכבים, חבל להמליץ על משהו שעולה מאות רבים של שקלים ובהכפלה בשלוש מגיע לאלפי שקלים, גם אם היא תוכל לדבר לטווח הרבה יותר גדול.

פורסם (נערך)
מכשיר קשר פופולרי בקרב ג'יפאים בארץ הוא baofeng uv-5r, המכשיר ניתן לתכנות תדרים ויש לו את האופציה שבקשת.

המכשירים הסינים הם חיקוי של yaesu אשר אייכותם ייחסית טובה אבל לא משתווה ליאסו. טווח התקשורת בין מכשירים נישאים הנמצאים ברכב הינו מאוד מוגבל בגלל הספק המוצא הנמוך אשר נע בין 1-5 וואט.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
המכשיר הנפוץ בקרב הג'יפאים הוא מקסטראק.

בד"כ כאלה שירדו ממוניות, וצורבים עליהם תדרים מקובלים.

ערכה מלאה לרכב כולל אנטנה מגנטית ומיקרופון תעלה בין 1200 ל 1400 שקלים.

נמכרים בעיקר בלוחות המודעות באתרי הג'יפים כמו (בעיקר) ג'יפולוג.

יש מכשירי מקסטראק שנראים זהים 1:1 אבל הם על תדרים שונים ולא ניתן לצרוב אותם אז לשים לב.

מכשירים תוצרת מוטורולה מדגם מקסטראק (יש לי אחד כזה בבית) הם אכן מכשירים מעולים וניתן לרכוש אותם גם אצל חובבי הרדיו שלפעמים מחזיקים כמה מכשירים כאלה. המחיר למקסטראק+PTT בקרב חובבי הרדיו הוא בסביבות 400-500 שקלים ורוב חובבי הרדיו שיש ברשותם מכשיר כזה יצרבו לך חינם את התדרים הדרושים.

את כול מכשירי המקסטראק ניתן לצרוב לתחום תדרים שונה אבל לא ניתן לצרוב מכשיר שיועד לתחום ה-VHF לתחום ה-UHF.

קישור לדף הפייסבוק של אגודת חובבי הרדיו בישראל.

https://www.facebook.com/groups/353267071379649/search/?query=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%90%D7%A7

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
שימו לב שהיא בקשה קשר בין שלושה רכבים, חבל להמליץ על משהו שעולה מאות רבים של שקלים ובהכפלה בשלוש מגיע לאלפי שקלים, גם אם היא תוכל לדבר לטווח הרבה יותר גדול.

ההבדל בטווח השידור בין מכשיר נישא בעל הספק של 1-5 וואט לבין מכשיר מקסטראק בעל הספק מוצא של 25-40 וואט הינו עצום.

פורסם

אין ויכוח על כך שה

מקסטראק הוא בעל עוצמה גדולה יותר אך עלותו היא גם פי עשרה יותר.

לא חבל על הכסף שמה שהתבקש הוא לדבר בין שלושה רכבים שנוסעים זה אחר זה ויפתחו בניהם פער של עשרות מטרים בלבד.

ומנסיון אני יכול להגיד שבשני מכשירים שיש ברשותי דברתי גם בטווחים של מאות מטרים (בעיר).

פורסם

מאות מטרים זה מרחק קצר. טווח הקליטה בין 2 מכשירי מקסטראק ללא עזרה של תחנת ממסר הוא יותר מ-20 קילומטרים כמובן תלוי בתנאים.

אצלי מותקן בבית מכשיר מקסטראק של 25 וואט מחובר לאנטנת J-POLE אשר בניתי בעצמי לתחום תדרי חובבי רדיו ובקלות אני 'פותח' את ממסר חיפה אשר מרוחק עשרות קילומטרים מביתי ברמת-גן.

מצורפת תמונה של האנטנה שבניתי (היום היא נראית קצת שונה).

** בכול מקרה הייבואן של

baofeng הינו חובב רדיו אשר מסוגל לעזור לפותחת האשכול בבחירה נכונה של מכשיר.

ישראל 4X1UF

052-3250815

04-8331306

J-Pole-1.jpg

פורסם

הרגתם אותו... מה מקסטראק ? הוא צריך לשדר ל 20 ק"מ ?

אני בטיולים משתמש בבאופנג והוא עובד נהדר בטווחים של שיירה עד 1-2 ק"מ בשטח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...