Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

leon cupra 280 VS bmw 120 177 - איפה אמצא יותר פאן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע אני לא בדיוק הדוגמא הטובה ביותר אבל אני אביא לך את הדוגמא שלי.

עברתי לפני שנה וחצי לZ4 שהיא יותר קיצונית מהבימר שאתה רוצה לקנות, הרכב שלי כמובן הנעה אחורית בעל מנוע 3.0SI. אליה עברתי מלאון קופרה סטנדרטית שבגדול נהניתי ממנה הרבה יותר.

הבעיה היא כזאת, נהניתי מהקופרה אך ורק בקו ישר,כלומר רק בהאצות ודברים מהסוג הזה. מעולם לא הייתי אחד שקורע רכבים אבל אחד שללא ספק המהירות יותר מדברת אליו, אבל גם זה לעיתים רחוקות כי הנסיעה שלי היא מאוד רגועה ביום יום.

בכל אופן עברתי לZ, כמו שאמרו לך קודם, אתה לא באמת תעשה דריפטים בשום מקום, אולי פעם ב.. אני פעם אחת או פעמיים הרשיתי לעצמי כי היה איזשהו איזור עם כביש רטוב אבל מעבר לזה פשוט לא.

לדעתי הקופרה החדשה והחזקה יותר תתן לך הרבה יותר הנאה מסיבה אחת פשוטה: ישראל זה לא גרמניה, אין לך פה מסלולים ואין לך פה בעיקרון כלום.

לדעתי אנחנו מדינה שחובבי רכב יכולים להנות פה נטו מהרבה יותר כח מאשר הנעות אחרויות ודברים מהסוג הזה.

אולי לדעת כמה אנשים פה אני מדבר ללא שום ידע ואולי אני לא מכיר מקומות שכן עושים בהם את זה אבל מהנסיון האישי שלי אתה תהנה הרבה יותר מהקופרה וזה אך ורק כי ניתן עוד לשחק איתה ובהשקעה יחסית מזערית אתה יכול לגרד שם את ה 400 סוסים בכיף.

מה שכן נתתי לקופרה בראש עם הZ שלי, כמובן לקופרה סטנדרטית.

אפילו עד לא מזמן הייתי באותה המחשבה של לרכוש את הלאון החדשה אבל לאחר התלבטויות רבות אני מאמין שאני ארכוש אולי את הסדרה 4 או בוקסטר 2012.

לדעתי לך על הקופרה.

אני חולק עליך ומעולם לא הבנתי את הפראדיגמה הזו של "אנחנו לא גרמניה ואין פה כבישים".

בהונג קונג לדוגמה, כדוגמה קיצונית, יש כבישים קטנטנים דחוסים וחד כיוונים ועדין הם מפוצצים עד 0 מקום בפורשה, פרארי ולמבורגיני.

זה לא שבגרמניה, אם אתה קונה פרארי, אתה קם בבוקר ובדרך לעבודה עוצר ברינג ומרביץ כמה לאפים. אתה גם לא נוסע בקביעות ב180 קמ"ש לעבודה על האוטובאן. החיים הרגילים שלך על הכביש שם ב99% נראים כמו שלנו, רק שיש שם פחות מניאקים שתוקעים את השמאלי ועל הדרך גם שולחים כמה הודעות בוואטס אפ.

דווקא ליום יום, לא הייתי מתלבט ובוחר בבימר על הלאון. הלאון חזקה בקו ישר - אין על כך עוררין וגם אין עוררין על כך שכאן זה נגמר. אני מרגיש שהרכב הזה הומצא בעיקר בשביל הפלייר שעליו הפרסומת שלו מודפסת וכך ההתעסקות במספרים פוגמת בספורטיביות ובהתנהגות של הרכב. ה116 או ה118 לא יהיו 135m והן גם לא צריכות להיות. אבל בסכום של פחות מ200 אלף ש"ח, אני באמת ובתמים לא חושב שאפשר למצוא חבילה טובה יותר מ116 או 118 עם קיט M ותוכנה, במיוחד אם אתה לוקח ידנית. אני אומר לך את זה מנסיון - הייתה לי 116 ידנית (F20) עם תוכנה והייתה לי 118 M אוטומטית עם תוכנה. חבילה נדירה וכדאית בישראל במיוחד. אתה מקבל יוקרה (הכל יחסי) בתוך הרכב, נהיגה כיפית במיוחד, מנוע חסכוני ויכולת מצוינת לעשות דריפטים (במצב SPORT+) שמעלים לך חיוך שלא יורד עד סוף היום - בשילוב עם הפרקטיות של הרכב.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אני חולק עליך ומעולם לא הבנתי את הפראדיגמה הזו של "אנחנו לא גרמניה ואין פה כבישים".

בהונג קונג לדוגמה, כדוגמה קיצונית, יש כבישים קטנטנים דחוסים וחד כיוונים ועדין הם מפוצצים עד 0 מקום בפורשה, פרארי ולמבורגיני..

זו לא בדיוק האנלוגיה הנכונה כי זה לא שאנשים קונים את כל הרכבים שציינת כי "יש איפה להנות מהרכב".

אלה שבאמת מנצלים את ביצועי הרכב הינם אחוז מאוד קטן מכלל רכבי העל בהונג קונג.

היתר קונים מאותה סיבה שכלב מלקק לעצמו את הביצים- פשוט כי הם יכולים.

ובכל אופן, אני מסכים שאפשר להנות עם כל רכב בכל כסיש אבל הנעה אחורית חלשה לא תתן איזשהו ערך מוסף בכביש טכני פרט למעט יותר turn in.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

אולי ההגדרה שלנו לחלשה מגיעה מפרספקטיבות שונות.

אני לא רואה איך 200כ"ס ו30+ קג"מ זה רכב חלש...

חוץ מזה, זו לא סתם השערה שאני זורק, זה רכב שנסעתי עליו ביום יום ונהניתי מכל שניה איתו, במיוחד בפניות רחבות בשעות הלילה באיזורים נטושים...

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

נהגתי על 118 עם חבילת m ,מצטרף

להרגשה שלך לגבי הרכב ,הבעיה בשיפור הכוח לכיוון 200 כוח סוס וצפונה ,טוענים שהטורבו מתחמם יתר על המידה.

פורסם

לא רואה את זה קורה.

המחיר של הדגם הזול ביותר - 220i קופה אוט׳ ברמת הגימור הנמוכה ביזנס הוא 260 לפני עלויות רישוי ומיגונים...

גם אחרי הנחה נכבדת (שכנראה לא תהיה שכן זה לא נראה לי דגם שמיובא לארץ באופן קבוע - תקנו אותי אם אני טועה) והורדת התיבה האוטו׳ (והמתנה ארוכה להגעת הרכב לארץ) אני לא רואה מחיר של 230k כהגיוני.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
שכנראה לא תהיה שכן זה לא נראה לי דגם שמיובא לארץ באופן קבוע

יש הנחות יפות מאוד בדלק מוטורס על דגמי ב.מ.וו ומיני.

מיני JCW, עם מחיר מחירון כמעט זהה ל-220i, נמכרו ב-230K "על הכביש" כשעוד רק נחתו.

גם M235i ממש לא נמכרות ב-355K וכו'.

שתיהן לא מיובאות בכמויות ענק.

אז אני רואה את זה קורה.

פורסם (נערך)

הייתי בטוח שאני עושה הזמנה מיוחדת לCUPRA אבל אחרי השירשור הזה אני אוכל כאפות.

האם סדרה 1 עם M PACKAGE תוכל לספק אותי?

הרבה פחות כוח וגם פחות איבזור אבל תנוחת ישיבה , איכות חומרים , וניהוג עדיפים וגם גיר ZF8 וכמובן סמל BMW

ואולי מיני קופר S ?

גם כן פחות חזקה , אבל ניהוג , איכות חומרים , מותג טוב יותר ותחושה של "מיוחד" על הכביש. הבעיה שהגיר אוטומטי שלה רחוק מDSG6

מישהו יכול לזרוק אור לגבי ההנחות שניתן לקבל במיני וBMW ? וגם ביטוחים וטיפולים ולא פחות חשוב , כמה שנות אחריות?

בגדול חשוב לי ברכב שיהיה כוח ומומנט זמינים כל הזמן , צליל מנוע ואגזוז ספורטיבים מקוריים (לא רוצה להתעסק בצנרות פליטה\יניקה)

עיצוב יפה וניהוג כיפי.

עוד איזה רכבים כאלה נכנסים ב220K על הכביש כולל אגרות ומיגון ?

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

סתם שתדע...

לפני כשנה בערך היה מבצע בבמוו שמקבלים את חבילת ה M בחינם על הסדרה 1 ככה שכנראה זה משתנה ומידי פעם הם כן מביאים למלאי סדרה 1 על חבילת M...

היה על זה אפילו מבחן רכב במגזין אוטו, ויש לי את המגזין...

במידה וזה מותר אני יכול לנסות להעלות סריקה של המבחן לכאן...

המבחן היה סדרה 1 וסדרה 3 עם חבילות ה M...

פורסם
עדכון : דיברתי עם BMW.

להזמין סידרה 1 עם M PACKAGE כרוך בהזמנה מיוחדת , משמע שאין הנחה על הרכב - פחות רלוונטי

שאלת לגבי 120 luxury ידנית עם M PACKAGE ? מעניין אותי מאוד מה המחיר

• תוכן חדש...