Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ נוזל קירור ירוק של ACDELCO מרוכז?

חיפשתי ב-UMI אבל הם מוכרים רק 50:50(נוזל קירור מהול).

העניין הוא שלפני כמה שנים כשעשיתי FLUSH למערכת הקירור,UMI מכרו נוזל קירור ירוק מרוכז

של GM ולכן לא הייתה לי בעיה במילוי 50% נוזל קירור מרוכז +50% מים מזוקקים(היצרן מדגיש למלא את מערכת הקירור רק בנוזל מרוכז+מים מזוקקים ולא ישירות בנוזל קירור 50:50(מדולל)).

אין בבלוק מנוע בורג ניקוז ואין אפשרות לרוקן את הכמות הנכבדת של המים שישארו במערכת אחרי ה-FLUSH.לכן מילוי המערכת רק בנוזל קירור מהול(50:50) יגרום ליצירת נוזל קירור מהול מידי.

כך שאני מעוניין לדעת איפה אוכל למצוא נוזל קירור ירוק מרוכז של ACDELCO?

תודה מראש

פורסם

ההנחיה של היצרן כפי שכתבת

היצרן מדגיש למלא את מערכת הקירור רק בנוזל מרוכז+מים מזוקקים ולא ישירות בנוזל קירור 50:50(מדולל)).
הנחייה כזו לא מוכרת ולא מובנת לי.

אני הייתי משתמש בנוזל הזמין וכמובן מתעלם משאריות הנוזל במערכת. במקרה זה תקבל תערובת כמו יחס 60 מים 40 גליקול שעדיפה לתנאים בארץ. אם תרצה להגיע ליחס 50/50 תוכל לבצע שתי החלפות ואז סביר שהתוצאה תהיה פחות או יותר לפי הספר.

פורסם

תודה על תגובתך דוד.

יתכן שאתה צודק,אבל הנושא העיקרי הוא:

היכן אפשר לקנות נוזל קירור ירוק מרוכז של acdelco?

האם ידוע לך איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

פורסם

תודה אבי,אבל נראה לי שהנוזל קירור האדום של acdelco זה dex-cool.

אני צריך את הנוזל קירור הירוק הרגיל,כמו הירוק הרגיל של פרסטון שמוכרים באוטו דיפו,אבל מרוכז.

פורסם
... אני הייתי משתמש בנוזל הזמין וכמובן מתעלם משאריות הנוזל במערכת. במקרה זה תקבל תערובת כמו יחס 60 מים 40 גליקול שעדיפה לתנאים בארץ. אם תרצה להגיע ליחס 50/50 תוכל לבצע שתי החלפות ואז סביר שהתוצאה תהיה פחות או יותר לפי הספר.

דוד,יתכן שאני,כהמלצתך,ישתמש בנוזל הזמין.אך אני מעוניין להיפטר ממי הברז שנשארים במערכת על ידי הזרמת מים מזוקקים במקומם.

השאלה היא:אם אני ישפוך 4-8 ליטר מים מזוקקים אל תוך הצינור העליון של הרדיאטור(בהנחה שהטרמוסטט מנותק)האם המים המזוקקים ישפכו ישירות למשאבת מים והחוצה לצינור התחתון של הרדיאטור מבלי לעבור דרך המעברים של הראש מנוע והבלוק מנוע או שהם יזרמו דרך הראש מנוע אח"כ דרך הבלוק מנוע כשהם דוחפים את מי הברז שנותרו בבלוק המנוע לכיוון משאבת המים והחוצה לצינור התחתון?

מהי הדרך שהמים המזוקקים יעשו?

האם הם יחליפו את מי הברז?יתערבבו איתם?או שרק יעקפו אותם ישירות למשאבת המים?

פורסם

מישהו יכול לענות על השאלה?

אני יודע שהשאלה לא קלה,אבל אני מאמין שיש פה בפורום חברה ברמה גבוהה

שיוכלו לענות עליה.

תודה מראש.

פורסם

זכור לי שראיתי בחלקי חילוף ״המגינים״ בחיפה נוזל קירור של אייסידלקו. לא יודע לאמר בוודאות אם זה המהול או המרוכז. תרים טלפון.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מיכאל התכוונתי לשאלה הזאת:

השאלה היא:אם אני ישפוך 4-8 ליטר מים מזוקקים אל תוך הצינור העליון של הרדיאטור(בהנחה שהטרמוסטט מנותק)האם המים המזוקקים ישפכו ישירות למשאבת מים והחוצה לצינור התחתון של הרדיאטור מבלי לעבור דרך המעברים של הראש מנוע והבלוק מנוע או שהם יזרמו דרך הראש מנוע אח"כ דרך הבלוק מנוע כשהם דוחפים את מי הברז שנותרו בבלוק המנוע לכיוון משאבת המים והחוצה לצינור התחתון?

מהי הדרך שהמים המזוקקים יעשו?

האם הם יחליפו את מי הברז?יתערבבו איתם?או שרק יעקפו אותם ישירות למשאבת המים?

• תוכן חדש...