Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאבק ברוכבי האופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי יותר מעניין מה יש לרוכבים (שבשרשור, ובכלל) לומר על התקנה שמחייבת אותם לרכב על השול בכביש בינעירוני, ואף להיצמד לחלקו הימני. הרי החוק מתיר, לא? אז הנה החוק מחייב. איפה כולם נעלמו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אותי יותר מעניין מה יש לרוכבים (שבשרשור, ובכלל) לומר על התקנה שמחייבת אותם לרכב על השול בכביש בינעירוני, ואף להיצמד לחלקו הימני. הרי החוק מתיר, לא? אז הנה החוק מחייב. איפה כולם נעלמו?

[חומד לצון]

בתקווה לשוליים.

במציאות כנראה לאמצע הנתיב.

[/חומד לצון]

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אם נקרא היטב את התקנות ברור דבר אחד גם לפני השינוי וגם לאחריו

אסור לרוכב אופניים לנסוע לצידו של חברו אלא רק בטור עורפי!!

וואלה לא הייתי מודע לשינוי לתקנות הרכיבה .

תודה יבגני ורומן

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז הם עוברים על החוק בשם התחביב ועל הדרך גם מפריעים לתנועה ומסכנים את עצמם.

אלה שכן שומרים על החוק ורוכבים בשוליים בכביש בין עירוני גם מסכנים את עצמם.

מה המסקנה? צריך לשנות את החוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שבאמת מעצבן אותי בכל הדבר הזה, זה שהסיכוי שלנו לסגור את נס הרים או בירנית אלקוש ל-Hill climb, לכמה שעות ביום שישי, הוא אפס אבסולוטי. אנחנו, משום מה, לא יכולים לבוא עם רכב מלווה, שיסע ממש לאט מצומת אשתאול למעלה, ויסביר לנהגים שאחרי שעכשיו הכביש חסום, כי עכשיו תורנו לנצל את הכביש.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האנשים האלה מציבים את עצמם באופן מודע בעין הכוונת של המכוניות. מכוניות שננהגות על ידי מסמסים, שיכורים, עייפים, כאלה שסתם מסיטים את המבט לאחור רק לרגע כדי לראות מה ילד רצה ועוד ועוד ועוד מטומטמים מסוגים שונים. בספר שלי זה בכלל לא רלוונטי אם זה חוקי או לא זה פשוט לא חכם לעשות את זה.

פורסם

האנשים האלה צבועים - ידעו להתהדר ב"מותר לי" ו"זה חוקי", ונדם קולם, משום מה, ברגע שגילו שזה לא.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הכותרת באמת לא נוחה, אבל זה כבר מזמן לא עניין השרשור.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האנשים האלה צבועים - ידעו להתהדר ב"מותר לי" ו"זה חוקי", ונדם קולם, משום מה, ברגע שגילו שזה לא.

גם לרדת לעמק האלה על 70 קמ"ש זה לא בדיוק בהתאם "לחובת הזהירות הכללית", אבל, יו קנואו, אי אפשר להתלות בחוק כשבאים להתחרע בסיבובין עם הספורטיבית שלך, תוך העמדת פנים שהכל נעשה בהתאם לחוק...

כן, גם הם בנדיטים. גם אנחנו.

לא, זה לא בסדר כשהם לא מתחשבים בכלל.

אבל בו לא נהיה מתחסדים, פשוט נהיה קואופרטיבים.

וכן אתה צודק, יש בקרב הרוכבים כאלו שחושבים שזכותם הטבעית וההסטורית היא להשתמש בכביש לשם שעשועם, ושכל העולם יחכה.

אבל אנחנו לא צריכים להיות בהמות גם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ההבדל הוא שאנחנו לא חיים בסרט ולא בטוחים שאנחנו פועלים כחוק ושהכל מגיע לנו. הם כן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ההבדל הוא שאנחנו לא חיים בסרט ולא בטוחים שאנחנו פועלים כחוק ושהכל מגיע לנו. הם כן.

מי זה בדיוק "אנחנו" ו- "הם"? הרוב המוחץ של רוכבי האופניים נוהג גם ברכב, ורבים מהם חובבי מוטוריקה מכל הסוגים. הימור פרוע - אותם שניים שירדו ב- 70 קמ"ש עם אופניים נכנסו אחר כך לאלפא הדנדשה שלהם וטיאטאו רוכבי אופניים בדרך חזרה הביתה. במהירות לא חוקית.

דרך אגב, זה לא אישי - אני רוכב שטח בלבד ולא מעז להתקרב לכבישים בארץ. נורא מפחיד פה. בגלל נהגים כמוני:shock:

פורסם

איך זה שגם בשרשור על אופניים מוצאים לנכון להתנגח בי בעניין אלפא? מעניין :) כנראה שאין הרבה מה להגיד לגופו של עניין :)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני רק שאלה עם כל חגיגת החוקים שהולכת פה, לא היה פעם איזה חוק שאוסר על הפרעה לתנועה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...