Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאבק ברוכבי האופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, באמא'שך, כבר אמרתי בעמוד הזה מס' פעמים שיש הסכמה מוחלטת בינינו על כמה מסוכן הספורט הזה... אין טעם להזכיר זאת over and over.

קרא את התגובה של ניקו, היא מסכמת את מה שאני מנסה לומר. ההסכמה שלנו על כך שהספורט הזה מסוכן, לא קשורה לשאלה האם צריך 'להיאבק ברוכבי האופניים'.

או ספציפית, תסתכל בסרטון השני של יוחאי, האם מבחינתך הרוכבים הם חוליגנים חסרי תקנה, או שמה שהם עושים זה ספורט לגיטימי (אך מסוכן לטעמך)?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש ביננו הסכמה (ציינתי את הדברים שוב בהתייחס למה שכתבת בהודעה קודמת).

אין לי שום בעיה עם הרוכבים בסרטון שהעלה יוחאי, פעם ראשונה כי הם בשולי הנתיב ופעם שניה כי יש שם מספיק מקום כדי לעקוף אותם בבטחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סיימת לזבל את המוח או שיש לך עוד פניני חוכמה?

אוריו,

אני לא מתייחס לאיך הסביבה רואה אותי וזה גם לא הדיון, אני מדבר אך ורק על בתכל`ס מבחינת הסיכון האישי ורוכב אופניים שחוסם נתיב בתנועה איטית מסכן את עצמו הרבה יותר ממה שאני מסכן את עצמי בנהיגה ספורטיבית כי בשורה התחתונה- אני עטוף בכלוב שמגן עלי בתוספת הרבה כריות אויר והוא מוגן על ידי....כלום.

כאמור אין לי חצי דבר נגד רוכבי האופניים אבל זה פשוט מסוכן מדי.

אציין שאחי הגדול גם נדבק בחיידק הרכיבה אבל הוא נמנע מרכיבה על כבישים מפאת הסיכון.

תגובה מקסימה בעיניי. מראה הרבה על הכותב. אם זה לא היה מפריע לך לא היית עונה ככה.

משתולל במרחב הציבורי עם רכב ששוקל איזה טון וחצי על גבולות האחיזה (ואל תדקדק איתי כמה שוליים יש לך ב"רכיבה הספורטיבית" שלך) מסכן את עצמו ואת כל מה שמסביבו ואומר שזה לא צביעות לבוא לרוכבי האופניים (שמעכבים אותו כמה שניות) בטענות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תאמין לי לא מבין מה יגרום לבנאדם לקפוץ באנג'י.

תאמין לי לא מבין מה יגרום לבנאדם להיות מתאגרף.

תאמין לי לא מבין מה יגרום לבנאדם לשתות אלכוהול באופן קבוע/לעשן סיגריות.

אני יכול להמשיך כמה עמודים כך, אבל הבנתם את הפואנטה.

זה לא עניין של הבנה או דעתכם על התחביב. זה עניין של קבלת האחר גם אם לא לרוחנו/הבנתנו. בנושא זה אני מסכים עם אוריו.

זאת לא הנקודה.

שיעשו מה שהם רוצים, אבל שלא יערבו אותי בזה.

ומי שהתחביב שלו זה רולטת כביש?

ברגע אחד הרוכב יכול לגמור את החיים שלו, אבל הנהג שפגע בו ישאר בחיים ויאכל מזה חרא עד יום מותו.

אתה לא יכול להסתובב לעדר פילים בין הרגליים ולבכות שדרכו עליך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

נראה לי שהרכב שלו יותר לכיוון ה2 טון D=

SlowRide אז הפתרון שלך זה לאסור על רכיבת אופניים?

או שאולי לחוקק שרכיבת אופניים היא על המדרכות בלבד (ולסכן את הולכי הרגל, ולחסל את תרבות הרכיבה הספורטיבית)?

נו טוב, אנחנו הרי 'אור לגויים', אולי ישראל תצליח להראות לגויים הטיפשים האלו שאופניים זה ארכאי ושייך לתקופה אחרת בה רכבים לא היו קיימים ולאנשים היתה יכולת לקבל פעולות שהם לא עוסקים בהן בעצמם :)

הא ושומע, while you're at it, צריך גם לחסל את תרבות האופנועים - היא נופלת בדיוק באותן הגדרות שציינת לעיל.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לאסור? חס וחלילה. זה פיתרון קלאסי של מדינת ישראל. צריך להגדיר מחדש בחוק איפה מותר ואיפה אסור לרכב.

זה לא הגיוני שבכביש בין עירוני עם שוליים צרים ירכבו באופניים. זה משאלת מוות בלי צ'ארלס ברונסון.

השוויון היחיד בעניין הזה בין אופנוע לאופניים זה הסיכוי של הרוכב לצאת בחיים מתאונה עם רכב בכביש מהיר. כל השאר שונה לחלוטין מאחר והאופנוען מסוגל להתאים את עצמו למהירות התנועה, מסוגל לאותת ולהתריע שהוא בולם ובכלל מתנהג כמו כל רכב רגיל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
משתולל במרחב הציבורי עם רכב ששוקל איזה טון וחצי על גבולות האחיזה, ואל תדקדק איתי כמה שוליים יש לך ב"רכיבה הספורטיבית" שלך.

אם שולי בטחון היו "דקדוקים" אז היינו "מחנים" רכבים בנוף על בסיס כמעט יומיומי - ואנחנו לא. אפשר לנהוג מהר בפיתולים ברכב בצורה בטוחה. הצורה הזו לא כוללת השתוללות על מגבלות האחיזה.

אפשר גם לרכוב על אופניים בצורה בטוחה. הצורה הזו לא כוללת חסימת נתיבים, ולא רכיבה בצד תנועה מהירה שמועדת לסטיה ימינה לעבר הרוכב.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זה בדיוק הנקודה שאני אומר לך שזה דקדוקים.

נהיגה ספורטיבית מטבעה זה נהיגה מהירה. זוכר את התאונה של האופנוע בנס הרים שהרכב נכנס לו לנתיב??

מה שכולם טענו (ובצדק) שאם האופנוע היה נוסע יותר לאט הוא היה מספיק לברוח.

אני אתן לך שולי ביטחון של 20 קמ"ש שזה מטורף, סיבוב שבדר"כ אנשים לוקחים אותו ב80 אפשר לקחת אותו ב140 ואתה לוקח אותו ב120. אם יש אירוע כלשהוא (רכב בנתיב הנגדי, צלם, אופניים שדיברו עליהם, אופנוע שהתהפך, כתם שמן וכו') מה קורה? ה"שולי בטחון" שלך התנדפו. ובכבישים האלה זה רק טבעי שזה יקרה (כי הם טובים לאופניים, טובים לרכבים ואופנועים, קשים לנהיגה לאנשים רגילים שנוטים לעשות שם טעויות ואנשים באים לצלם).

וקצת חומר למחשבה, אני לא מוצא את הסרטון של נהג שצילם מאחורי נהגת איך במשך איזה רבע שעה פשוט כל סיבוב היא עוברת את הקו הלבן. אם מישהו ימצא ויעלה זה יהיה מגניב. אז תחשוב מה קורה שאתה נתקל באחת כזאת באמצע "נהיגה ספורטיבית עם שוליים".

פורסם

אני החלטתי לא לשתף יותר מדי פעולה על דיגרסיות מנושא השרשור, אבל בקצרה תתפלא עם מה אפשר להתמודד גם בנהיגה ספורטיבית.

בכל מקרה, אחרי כל הבטיחות הראשונית ברכב יש לך בטיחות משנית ("פסיבית"). באופניים - קצת פחות...מידת לקיחת הסיכונים תלויה גם בחומרת ההשלכות, ולא רק בסבירות שתתרחש התנגשות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קרה לי משהו מאוד מפחיד עם רוכבת אופניים,

היא נסעה בכיכר ולא הסתכלה על הכביש ממנו באתי ואני לא כל כך ראיתי אותה למעשה נאלצתי לעשות בלימת חירום ויצא לי צעקה עליה למרות שהייתה מבוגרת ממני , לא נכנס למי היה אשם אני או היא כנראה ששנינו כל אחד עשה את הטעויות שלו אבל מצב כזה היה יכול להימנע הרגשתי איתו ממש רע אחר כך.

פורסם

אם היא רכבה בכיכר, אתה צריך לתת לה זכות קדימה, וההפך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם היא רכבה בכיכר, אתה צריך לתת לה זכות קדימה, וההפך.

בהתחשב בזה שליד היה מעבר חציה היה אפשר למנוע את זה .

פורסם
תגובה מקסימה בעיניי. מראה הרבה על הכותב. אם זה לא היה מפריע לך לא היית עונה ככה.

משתולל במרחב הציבורי עם רכב ששוקל איזה טון וחצי על גבולות האחיזה (ואל תדקדק איתי כמה שוליים יש לך ב"רכיבה הספורטיבית" שלך) מסכן את עצמו ואת כל מה שמסביבו ואומר שזה לא צביעות לבוא לרוכבי האופניים (שמעכבים אותו כמה שניות) בטענות.

1.8 טון וכן, שמח שאהבת את התגובה המקסימה שלי, יש לי מכסה של 2 תגובות כאלה בחודש לאנשים מקסימים כמוך שכותבים שטויות בלי טיפת היכרות עם מי שאליו הם מכוונים.

לא מפריע לי שיש כאלה שחושבים שמה שאני עושה זה השתוללות ואם היית טורח לדעת מה דעתי על נהיגה ספורטיבית גם היית מבין את גודל הקשקוש שכתבת אבל למה להטריח את עצמך עם לבדוק דברים כשבמקום זה אפשר לכתוב שטויות?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בהתחשב בזה שליד היה מעבר חציה היה אפשר למנוע את זה .

סליחה, אבל מה הקשר?

לרוכב אופניים אסור לרכב על מעבר חצייה.

הוא מיועד להולכי רגל, אלא אם הוא מותאם ומתומרר לרוכבי אופניים.

אפשר היה למנוע את זה אם היית נוהג כחוק, ונותן זכות קדימה לרוכבת בכיכר.

קח אחריות על הטעות שלך (וזו חתיכת טעות לנהג, לא לדעת לתת זכות קדימה לרכב הנע בכיכר)!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
סליחה, אבל מה הקשר?

לרוכב אופניים אסור לרכב על מעבר חצייה.

הוא מיועד להולכי רגל, אלא אם הוא מותאם ומתומרר לרוכבי אופניים.

אפשר היה למנוע את זה אם היית נוהג כחוק, ונותן זכות קדימה לרוכבת בכיכר.

קח אחריות על הטעות שלך (וזו חתיכת טעות לנהג, לא לדעת לתת זכות קדימה לרכב הנע בכיכר)!

לרכב? הלוואי שזה היה רכב אולי גם הייתי רואה אותו

• תוכן חדש...