Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאבק ברוכבי האופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2 ג

עריכה - דבר אחרון.

אם הרוכבים כל כך מצתדקים בכך שהחוק מתיר להם להשתמש בכביש כמו כל משתמש דרך אחר אז תעשו טובה ותצייתו לחוקים. בחוקים אני מתכוון לרמזורים, לתמרורי עצור, מעבר על מעברי חצייה כדי לחצות כבישים נגד החוק (כמו אופנועים רבים).

קודם שיצייתו לחוק שהם צריכים להיות על השול בטור אחד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרבה פנינים הצלחת לדחוף להודעה אחת, אבל כאן:

2 כשרוכבי אופניים רוכבים בכביש שלא בטור, לא רק שהם מהווים סכנה גדולה יותר, הם גם מתנהגים כמו אידיוטים. חזירים. אגב אותו דבר לגבי שוטרים על אופנועים. לפעמים אני מצטער שאי אפשר פשוט להוציע מוט מהגלגל סטייל ג'יימס בונד ולהוריד אחד ;)

אתה באמת זורח

יש גם את

את התחביב שלכם אפשר לעשות במקום אחר או בצורה מסודרת וחכמה כמו כל תחביב אחר.

שפשוט דורש את השאלה הבאה: מדוע קוראים לאופני כביש, אופני כביש?

תחשוב על זה קצת ותחזור עם תובנות ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא הבנתי מה לא בסדר אבל אם אתה מתעקש לצאת להגנתם, שא ברכה אני לא מתחיל פה ויכוחים.

את מה שהדגשת בכחול כתבתי כבדיחה. שמתי שם סמיילי. אם לא הבנת, אני מצטער, זאת כבר לא אשמתי.

ולגבי מקומות אחרים, יש מספיק מקומות בארץ במרכז ובצפון לרכיבה ללא הפרעה. ויודע מה, גם אם עושים את זה בכבישים, אפשר לעשות את זה בצורה חכמה ושלא תפריע. בדיוק באותה שיטה שאפשר לנהוג ברכב כמו חזיר - לאט, בצד שמאל, לא לאותת, אורות גבוהים/ערפל וכו'. יש דרך.

יאללה תמשיך.

פורסם

מתנצל מראש שלא קראתי את כל 15 הדפים של השרשור, אבל לאחר שחזרתי משלושה שבועות של נהיגה בבריטניה, אני מוצא לנכון לצאת נגד האווירה של פותח השרשור והתרבות שהוא מוביל.

למי שלא מכיר - הכבישים בבריטניה (לא האוטוסטרדות) צרים, מספיקים בקושי (ולא בכל הכבישים הצדדיים) ל- 2 מכוניות בלבד, ללא שוליים. הבריטים נוהגים במהירויות שלנו ייראו מופרזות בעליל בתנאים אלו, ועדיין כולם מסתדרים. כיוון שאין בכלל שוליים - רוכבי אופניים, טיילים או סתם תמהוניים יכולים לנוע רק על הכביש.

יותר מפעם נכחתי בתופעה שבה רוכב אופני כביש, לא יותר מדי מהיר נוסע בכביש ואחריו שורה של רכבים שכל אחת ממתין לקטע מתאים לעקיפה ועוקף אותו בזהירות, ללא צפירות וללא מהומה (ואני בטוח שיותר מאחד מיהר והתעכב בגלל הרוכב).

לדעתי זו תרבות נהיגה וכביש, המכבדת את כל האנשים על הכביש ולא רק את הצורך שלנו לנסוע מהר/להגיע/ליהנות או לא יודע מה. אפשר לסלק מהכביש את כל מי שמפריע - למה לא משאיות שמובילות סחורה/אוכל? למה לא נהגים שנוהגים מ- 10 קמ"ש מתחת לממצוא? למה לא אוטובוסים שנוסעים בהם מי שלא רוצה או לא יכול לנהוג? כשמתחילים לפסול אחד, מהר מאוד מגלים שאתה נמצא בקבוצה הבאה בתור שתפסל וזה יהיה פחות נחמד.....

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

מה לא בסדר?

בשרשור מאבק ברוכבי אופניים, אתה מדבר על זה שצריך 'להוריד אותם' *wink wink*.

אז בין אם אתה מודע לזה ובין אם לא, הרבה אנשים כבר לקחו את ההצעה שלך לפן התפעולי, לא מעט נהגים עוברים ליד רוכבים ומנסים להפתיע אותם (שחרור צפירה ארוכה לאחר העקיפה), יש כאלו שחורגים לנתיב שלהם סטייל צ'יקן, יש אפילו איזה מר בחור שעקף רוכבים ובלם בעוצמה כך שאחד החבר'ה ליטרלי נכנס לו לבגאז' (דרך החלון האחורי).

אז כשאתה מדבר על אידיוטים וחזירים מחד, ואומר שבא לך להוריד אותם מאידך - יש דיסוננס מסויים... לצורך העניין אני מתחרפן כשאני רואה נהגים שנוהגים ב90 בנתיב השמאלי כאשר הימני פנוי לגמרי, אבל וואלה לא תמצא אותי רושם בפורום שבא לי לעקוף אותם ולעשות להם Drive-by בצירוף סמיילים וכו'. but hey maybe it's just me

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
2 ...

כשרוכבי אופניים רוכבים בכביש שלא בטור, לא רק שהם מהווים סכנה גדולה יותר, הם גם מתנהגים כמו אידיוטים. חזירים. אגב אותו דבר לגבי שוטרים על אופנועים. לפעמים אני מצטער שאי אפשר פשוט להוציע מוט מהגלגל סטייל ג'יימס בונד ולהוריד אחד ;)

...

בן חור הקדים אותו:

תסתכל מ 0:57

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

משרד התחבורה השמיד עשרות אופניים וקורקינטים חשמליים בלתי חוקיים

משרד התחבורה יערוך בקרוב מבצע ארצי רחב הקף, בשיתוף משטרת ישראל, כנגד בתי עסק המשווקים אופניים חשמליים שאינם עומדים בתקן הישראלי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם (נערך)

הרשה לי לומר:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המבצע צריך להיות בכבישים. בתי העסק יחביאו את האופניים המשוברים ויחזירו אותם לחנות בסיום המבצע. הדרך היחידה לחסל את התופעה היא החרמת האופניים + קנס כבד למפעיל (או להורים, במקרה של קטין). וכפי שכתבתי בעבר, צריך לחייב כל זוג אופניים ברשיון (ואת המפעיל באיזה מבחן רישוי, לפחות תאוריה) . כמובן צריך לתת איזה מרווח של כמה חודשים עד שבעלי האופייים ירשמו אותם, אבל לאחר תקופה זו - כל זוג לא מורשה יורד מהכביש ויוחרם.

צריך לכלול בכך גם את הקוקרינטים החשמליים, ואת החידוש האחרון - סקיטבורד חשמלי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון מאד. אבל הרבה יותר קל להיכנס לחנות, לסמן V וללכת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תוך יממה: שני ילדים נפצעו בתאונות אופניים חשמליים

*עם כמויות השטויות שעל הכביש, הייתי מצפה(לא באמת) שיהיו יותר נפגעים. יתכן והם קיימים אך הם אינם מדווחים כי הפגיעות קלות ומטופלות במסגרת בייתית/קופ"ח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זה אשמה מוחלטת של ההורים. 2 הילדים בגיל הזה לא אמורים להיות על הכלים האלה.

הורים חסרי אחריות יותר מהילדים. שיעבירו חוק נגד הורים שקונים לילדים קטנים כלים חשמליים - יש לי הרגשה שזה יוריד את התאונות באחוז מאוד ניכר.

פורסם

חוק עם שיניים שמעניש את ההורים! לא את הילדים!

שכל ילד שייתפס מתחת לגיל המותר עם כלי חשמלי שהורים שלו קנו לו ההורים יחטפו חזק.

או החרמה של הכלי או קנס כספי כבד.

מדברים כל הזמן על החינוך של הילדים כשבכלל רוב הבעיה זה ההורים.

אני לא זוכר את האחוז המדוייק של הילדים מתחת לגיל המותר מהתאונות הקטלניות של החשמליים, אבל אני זוכר שזה אחוז גבוה מאוד.

פורסם

לחוק אף פעם אין שיניים. השיניים של החוק היא האכיפה.

אין בעיה של חוקים.

ניתן להחרים רכב מנועי לא חוקי וניתן להשמידו.

ניתן גם לתבוע את ההורים.

ניתן גם להגיש תביעה נגד הקטין על נהיגה ללא רישיון, מה שייפגע ביכולתו להוציא רישיון בעתיד ויותיר אותו עם רישום פלילי.

כל מה שצריך זה שוטר בשער התיכונים. סה-טו.

הבעיה היא לא החוק, הבעיה היא האכיפה - שאין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אכיפה ומודעות.

תל אביב מפוצצת ברוכבי אופניים, מכל הגילאים, שפשוט כמעט ומתאבדים על המכוניות שבאות מולם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...