Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רחפן עם מצלמהעד 10,000 ש"ח, מה מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הוחלט בעבודה להתחיל לצלם את הפרויקטים שאנו עושים, ולקנות רחפן עם מצלמה לצורך כך.

באופן עקרוני התקציב סביב ה 10,000, אפשר לחרוג אם זה מצדיק את זה.

חשוב שתהיה אפשרות לרכוש את כל החבילה במרוכז במקום אחד(רחפן+מצלמה)

אפשר המלצות?

דגש לפי הסדר:

1. אמינות

2. איכות הצילום

3. משך שהות באוויר

4. טווח

תודה:mm_yeah:

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני דווקא ממליץ על phantom 2 בשילוב GoPro Hero4 Silver

יצא לכם חצי מחיר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

את הפאנטום אני מכיר וראיתי שהחבילה הכוללת עולה 7200,

הבנתי שזה נחשב כציוד יותר עבור חובבנים ופחות מקצועי,

אין לחברה בעיה להשקיע גם סכום כפול מהפאנטום, מחפשים יותר שקט לטווח הרחוק מבחינת אמינות

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
פורסם

שים לב ה-S900 וה-S1000 הם המקצועיים אבל למחיר תצטרך להוסיף מצלמה, כך שזה לא תואם את הדרישות שלך.

האינספייר יותר רציני מהפנטום אבל עולה בארץ סביבות 15 לדעתי.

פורסם

לקנות פנטום 2 זו טעות נוראית. הוא לא מצלם טוב כמו הפנטום 3, והוא ממש מפגר טכנולוגית לעומת הפנטום 3 (אין לו שידור וידאו וגימבל משולב).

הS1000 והS900 הם כאמור לצילום מקצועי. הם לא רלוונטיים משום בחינה.

הINSPIRE 1 הוא כלי מאוד מאוד מגניב, אבל פנטום 3 PRO עושה בדיוק את אותו הדבר, בחצי מהכסף ומהגודל. אני לא רואה טעם בINSPIRE במתכונת הנוכחית שלו, אלא אם אתה חייב לטוס 100 קמ"ש (הפנטום עושה 60 קמ"ש).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)

תודה על התגובות,

אני מניח שהציוד המקצועי יהיה אמין יותר מהחובבני, לא כך?

מבחינת יכולות - שכחתי לציין, אבל אני צריך גם טווח כמה שיותר גדול, לפעמים נדרש לצלם מס' ק"מ רצוף.

אבל אם עוד קצת כסף ייתן לי שקט תעשייתי, מעדיף - בכל מקרה כסף של החברה ועדיף לי להנות מציוד מקצועי יותר.

מה הטווח של הפאנטום 3 ומה הטווח של המקצועים?

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

כל מי שהציע רחפנים מדורות קודמים או רחפנים של חובבים, אתם עושים צחוק?

הבחור מבקש עבור מקום העבודה שלו רחפן מקצועי והחברה יכולה להשקיע גם 15,000 ומדובר על צילום פרוייטקים שונים יקרים.

אתם מציעים רחפני חובבים כמו פאנטום 2 עם בעיות בקליטה ושידור וטווח או פאנטום 1? ממש.

נחזור לנושא, הקטע ברחפנים מקצועיים עם מספר רב של מנועים (בין 6 ל 10 ויותר תלוי) בכדי לאפשר להם נשיאת משקל גבוהה והכוונה כאן, למצלמה ייעודית שהמשתמש מספק.

המשתמש עושה שימוש במצלמה ובעדשות שלו והרחפן פשוט מאפשר לו את החיבור ונשיאת המשקל של מצלמות DSLR ומעלה בכיף.

הגוף עשוי לרוב מקרבון עם חלקים מכאניים מאוד עמידים למשימה זו.

ביננו? החברה יכולה וכדאי לרכוש בתור התחלה, פאנטום 3 עם כל החבילה שצריך (סוללות וכו') מכיוון שאתם תצטרכו מישהו בחברה שידע להטיס אתה רחפנים המקצועיים הגדולים, משימה לא פשוטה.

פאנטום 3 עם מצלמת ה 4K? כל משתמש חובבן יכול להטיס והצילומים? מדהימים.

סתם לדוגמא לינק של חובבנים שהחליטו לצלם את אילת (מקצועי זה מה שרשום בוידאו, בסהכ למדו להטיס וכל אחד יכול לספק וידאו שכזה)

במידה והחברה תהיה מרוצה מהרחפן ותרצה להרחיב את היכולות או לעבור לעשות שימוש במצלמות SLR וכו', רוכשים רחפן מקצועי.

כרגע? פאנטום 3 בלי מחשבה נוספת.

פורסם

בדיוק. לא רק זה, אלא שכלל לא פשוט להרכיב ציוד מקצועי שיגיע לרמה של פנטום 3 - וזה ממש לא סיפור של 15 אלף שקל, אלא יותר לכיוון ה25-30 אלף שקל (S1000 + Z15 + LIGHTBRIDGE). וגם אז, היתרון היחידי יהיה באיכות הצילום (ולא הבדל של פי 5 מפנטום 3, תהיו בטוחים). הטווח יהיה אותו דבר, זמן הטיסה יהיה חצי ושאלת האמינות לא ברורה (יותר מנועים, כן, אבל גם יותר שיכול להתקלקל ותוצאות קטסטרופליות מבחינה בטיחותית ופיננסית אם משהו קורה).

הפנטום 3 משתמש באותה מערכת LIGHTBRIDGE שDJI מוכרת בנפרד לצורך שידור הוידאו. זה הרכיב שקובע את הטווח, ובפנטום 3 הוא הכי ארוך שיש לשוק להציע. אבל, הפנטום 3 טס 20 דקות+, לעומת בערך 12 דקות שתקבל ברחפן מקצועי של DJI, כך שהטווח האמיתי כמעט כפול.

בקיצור, קנה פנטום 3 וסגור עניין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבנתי,

אם רחפן מקצועי לא נותן לי טווח מעבר לפאנטום 3(2 ק"מ לפי בדיקה באינטרנט),

אז באמת אין לי צורך בו,

ראיתי שיש אפשרות למצלמה 360 מעלות, זה תוספת או שזה מגיע כחלק מהפרו?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

הראש של ה 360 מעלות זהו פיצ'ר שנמכר בנפרד וצריך מצלמת GOPRO עבור זה.

הינה לינק לדוגמא:

זה מאוד שווה וטוב במידה ואתה צריך צילום 360 איכותי מעל הפרוייקט שלך והתוכנות יכולות לסדר את התמונות/וידאו כך שזה ייצא 360 אמיתי.

זה בהחלט יכול להועיל לפרוייקט והצגה ללקוחות או בתור סרטון תדמית או מצגת וכו'.

מה נדרש? רכישת מצלמת GOPRO + הראש הזה ולהרכיב על הפאנטום, באמת שטויות ובהחלט שווה.

לאחר רכישת הפאנטום עם כל הציוד הנלווה (אתה חייב סוללות וכרטיסים וקורא כרטיסים וכו' בכדי להתחיל לבצע פרוייקטים רציניים) ויישאר לכם עודף לרכוש GOPRO BLACK לדוגמא עם יכולת צילום 4K ועוד סוללה נגיד ל GOPRO וכרטיס וכו' ויש לך חבילה בטווח ה 10,000-12,000 שקלים בכיף וסגרת את הסיפור.

(עניין ה 4K שנדרש מהגופרו לדוגמא, זה בכדי שתוכלו לדחוס 4K לסרטון 1080P ולקבל תוצאות חדות במיוחד או להיות בעלי האפשרות לשחרר סרטון 4K אמיתי או 1080P דחוס מ 4K וכן הלאה).

היתרון? כל חובבן יוכל להטיס את הפאנטום 3, הוא יציב קל לשליטה, יש לך סמארטפון תצוגה ואפליקציית שליטה להטסה, זאת אומרת כל שמוק בחברה יוכל להרים אותו לאוויר לאחר למידה בסיסית וקריאת הוראות ואימון וקדימה, לצלם.

אני מניח שראית מספיק סרטוני ביקורת על איך עובד הפאנטום.

מה שכן, ברור כמו לכל רחפן, גם עם הפאנטום, כשלא יודעים איך לעבוד "תאונות" עלולות להתרחש. לא ביג דיל לתיקון נזק עבור חברה נגיד ככה.

קח בחשבון רק שיידרש אדם בחברה לעבד את הוידאו + תמונות וליצור מצגות/סרטונים וכו' (נדרש מחשב סביר עם I7 וכמות סבירה של זכרון 16GB וכונן SSD בגודל סביר עם כונן קשיח לגיבוי, אתה יודע מחשב סביר נורמלי לעריכה וכרטיס גראפי נורמלי סביר להאצה מבית NVIDIA וסגרת תפינה, לא משהו שאין לכל חברה בהישג יד), שזה בעצם תפקיד חדש או תוספת משכורת נאה למועמד הקיים? ;) שווה לדחוף את זה קדימה ולהרוויח מכל הכיוונים וזה גם תענוג וכיף לא נורמלי באופן כללי.

כמו כן, מומלץ מאוד לחברה לבצע ביטוח נזקים או לברר אצל הסוכנים כיצד אתה מבצע ביטוח על הרחפן הזה או על הפעילות הזאת.

מה הכוונה? נגיד והרחפן נפל, התרסק בתוך מישהו/רכב/בניין או נגרם נזק כזה או אחר, חשוב לדאוג שיהיה ביטוח בסיסי עבור הנושא.

פורסם

dji זה טוב אבל יש קצת יותר טוב.

אני כמעט רכשתי את ה-Yuneec Q500 4K מוצר הרבה יותר "מבושל" סופר מקצועי גם למתחילים הוא מגיע עם הכל לא צריך להוסיף כלום. כל ההתאמות מתבצעות מהשלט שלו שכולל מסך מגע וכמובן מאפשר צפייה חיה.

אגב הוא עולה אותו הדבר כמו ה DJI 3.

• תוכן חדש...