Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אנשים ששמם נקשר לא רק בעיר אלא במדינה וזה דבר מקובל לא רק בישראל, לא המציאו פה שום גלגל.

לגבי דברי הקוסם, אנשים מחליטים את מי הם מכבדים יותר או פחות.

בכדורגל אין סמלים, יש כסף ומעטים השחקנים שנותרו בקבוצה אחת לאורך הקריירה.

הקוסם ספציפית היה שחקן טוב בזמנו אבל גם חתיכת פה ג’ורה כך שגם אם הייתי אוהד מכבי חיפה לא הייתי רואה בו מישהו שראוי ליותר מדי כבוד.

ערן זהבי זה סמל, לא סמל של מכבי תל אביב אלא סמל כדוגמא ומופת לשחקן מקצועי שרוכש כבוד לעיסוקו ולמרות ההצלחה העצומה שלו לא מתנהג כמו אחד שבטוח שהשמש זורחת לו מהתחת (כמו אותו קוסם או למשל האווירון).

ראית את הסרט ''פליימייקר'' של דני ענבר ? ברקו חזר לווסטהאם, בא לאיצטדיון, ואוהדים שרים את השיר שלו.

עשר שנים אחרי שעזב אותם.

ברקו ומכבי חיפה זאת דוגמא לא טובה עם כל הדם הרע שלהם.

אני מסכים לגבי ערן זהבי. אני נתקל בו הרבה, אחותי גרה איתו באותו בניין והוא באמת בן אדם צנוע, נחמד ומסביר פנים. (והוא לא משחק אותה הוא באמת ככה)

אבי נימני, גם שעזב לבית'ר, היה סמל. היום זה פחות נפוץ אבל עדיין קיים. יש שחקנים שעזבו קבוצות והאוהדים חולים עליהם והם נותנים להם כבוד.

הרשימה עוד ארוכה: עומר גולן במכבי פ"ת, עוז יפרח בהפועל ר"ג, קורנפיין ואמסלם (עד הפרישה) בבית"ר, אופיר קריאף בלה פמלייה, חגי גולדנברג במכבי פ"ת, שלום עקיבא בעירוני טבריה, אדריאן רוצ'ט בק"ש, בניון (למרות כל הפאדיחות של השבועות האחרונים) בחיפה, ברדה ומליקסון בב"ש, גלבאן ובלדוט בבני יהודה, רגב וולק בזמנו במכבי הרצליה, פסו בהפועל פ"ת ועוד ועוד ועוד... יש גם שחקנים מסוגו של ערן לוי שהיו דומיננטים מאוד ולסמל בכל מקום אשר דרכו. (אשקלון,ה.חיפה,נתניה,בית"ר)

אני מסכים שבעולם של היום אין כבר ממש "סמלים" כמו פעם אבל יש שחקנים שנותנים כבוד גם למועדונים שגדלו בהם או התפתחו בהם - וככה זוכים בכבוד.

מי שבאמת אוהד קבוצה יודע מה זה שהכוכב הכי גדול יכבד אותך בנוכחותו באירוע שלך - ובגלל זה 5,000 איש הגיעו ביום בו אבי נימני חזר למכבי ת"א מבית"ר. רק בשביל לקבל אותו בכבוד, שהוא נתן.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהה כל השרשור הוא על הנשיא פרס מריאל מדריד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אהה כל השרשור הוא על הנשיא פרס מריאל מדריד

ולרגע חשבתי ששמעון פרס הוא הפרס הכי גרוע בעולם

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא הולך להיכנס לפולמוס לגבי אם פרס ראוי או לא ראוי לכל ההנצחה/פולחן אישיות/מה שלא יהיה, אבל העניין הזה של בית הנשיא מאוד חורה לי-

הפילו עליו טענות של בזבזן ונהנתן שלא בצדק. כן, התקציב בו נעשה שימוש גבוה יותר מכל אחד אחר בעבר. עם זאת-

בתקציב הזה כלול שיפוץ מקיף לבית הנשיא (כמעט 7 מיליון שקלים) שכולל החלפת חלק מהצנרת ומערכות החשמל, טיפול בטחב וכדומה, הבית נבנה ב 1971 ומעולם לא עבר שיפוץ. מן הראוי שמקום שמתארחים בו מנהיגי עולם ישמור על רמה ראויה. זה קודם כל.

מעבר לשיפוץ, פעילויות בית הנשיא התרחבו, זה לא סוד שפרס היה פעיל מאוד ברשת ולתקופה מסוימת גם כמעט כוכב יוטיוב. עוד כוח אדם נשכר למשימה. בכלליות, כמות כוח האדם בתקופת כהונתו שם גדלה. האם זה מוצדק? לפחות חלקית כן, מספר המבקרים בבית הנשיא עלה דרסטית בתקופת כהונתו, כנראה שבמידה מסוימת היו דרושים עוד אנשים.

ולבסוף- הנשיא הוא תפקיד ייצוגי (לטעמי מיותר לחלוטין, אבל כרגע זה מה יש)

בתקופת כהונתו פרס היה לא פחות מיחצ"ן של ישראל, התרחש בבית הנשיא מספר שיא של ביקורים של מנהיגי עולם או נציגיהם, כל אירוע כזה גורר הרבה הוצאות הסעדה/אבטחה וכדומה. אם אותם 62 מיליון שקלים בשנה זה מה שישפר לנו אפילו במעט את התדמית בפני העולם, אני ממש לא צריך לספר לאנשים פה כמה זה שווה. אני מקווה שגם ריבלין יעשה אפילו חצי ממה שפרס עשה בזירה הזו, גם אם זה יעלה לא מעט.

• תוכן חדש...