Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראית פעם פוליטיקאי שמטיס את המגהצת שלו לחו"ל כי הוא חייב את הגיהוץ שלה בלבד? אז כעת אתה יודע על "נהנתנות" של פוליטיקאים.

כמעט ולא הוזכר הדבר אי פעם, ואימתתי את זה עם דודה שלי ז"ל שעבדה בגיזברות של מפלגת העבודה סיפרה לנו על זה ועוד הרבה הוצאות אחרות של אנשים אחרים.

כן. ע"ע שרה נתניהו. פרס לפחות עושה את זה בטיסות מסחריות.

אין לי שום בעייה עם זה שפוליטיקאי שיוצא לחו"ל לוקח איתו את הספר שלו, המגהצת שלו או אפילו את אשתו. זה כסף קטן והנוחות והזמן שלו שווים יותר. יש לי בעייה עם בזבוז וזלזול בכספי ציבור כמו יום הולדת מופלץ על חשבון משלם המיסים, מים לבריכה במעון הפרטי שממילא בקושי מגיעים אליו, שיפוץ לשכה בעלות יותר גבוהה מבניית לשכה חדשה וכו'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כסף קטן?

להטיס עובד,להלין אותו,להאכיל אותו-זה כסף קטן בשבילך?

מה,הגהצנית במלון לא יודעת לגהץ חולצה ומכנסיים?

סלע

פורסם (נערך)

כן סלע, זה כסף קטן.

כל נסיעה של שר או אישיום דומה עולה כמה עשרות אלפים אם לא מאות אלפים אז אם מצטרף עוד אדם אחד זוטר שלא ישן בסוויטה נשיאותית ולא אוכל במסעדות עם 3 כוכבי מישלין אז זה כסף קטן.

תבדוק מה עלות נסיעה קצרה של ביבי ותחליט אם הספר שלו הוא הסיבה לעלות הגבוהה. אתה הרי איש מקצוע ואמור לדעת את זה.

עריכה: גם הספר בבית המלון יודע לעשות פן ועדיין אין לי שום טענה על זה שהספר האישי של שרה נתניהו מצטרף לנסיעות כדי לעשות לה פן ואני ממש ממש לא נמנה על תומכי ביבי.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם

לך אין טענה על הטסת הספר-ולי יש.

לא רואה שום הכרח שיטוס ספר+גהצנית+קורא סיפור לפני השינה ומי יודע עוד אילו בעלי תפקידים.

יכול לטוס עוזר אישי אחד שיתאם את כל הפעולות האלו מול אנשי השרות של המלון.

זה שנסיעה עולה כמה עשרות אלפים,זו לא הצדקה להטיס כל מיני אנשים בהגדרות תפקיד מצחיקות.

החיסכון יכול להתחיל כאן.

סלע

פורסם

החיסכון צריך להתחיל בבזבוז הגדול והיומיומי. לא בהוצעאות שמגיעות במקרה הקיצוני לכמה עשרות אלפים בודדים בשנה.

תחסוך בלשכות שעומדות ריקות, משרות מיותרות וכו' שעולים לנו הרבה יותר בכמה סדרי גודל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה באמת חושב שצריך לתת לספר (עם כלי עבודה חדים) להתקרב לראש הממשלה?

אם מספרים אותו עם מספריים לא חדות אני בעד. שיספרו אותו ככה כל יום מבחינתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז ככה: עדיף ראש ממשלה נודיסט וקירח, חסכנו הוצ׳ רבות בכל תחום.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם (נערך)

גם בדיקטטורה נאורה זה מקובל

מרכז קרטר https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96_%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%A8

בוש מוזיאון בוש הבן נחנך: "מה אתם הייתם עושים?"

במוזיאון יוצגו בפני המבקרים הדילמות הקשות שאיתן נאלץ הנשיא להתמודד. המרכז הוא “שילוב של מכון מחקר וארגון חוץ-ממשלתי

פיטר בייקר, ניו יורק טיימס 26.04.2013 03:34

בהשוואה אליהם גם לפרס מותר להקים איזה מכון או שניים

פרס הנהנתן חי כל חייו בדירה צנועה בתל אביב , לא רחוק ממנו התגוררה גם משפחת רבין.

בקשר למקרה שקרה לבנו , טבעי שכל אבא היה מנסה להפוך עולמות לעזור לבן שלו, במקרה שלאבא יש השפעה העזרה יותר אפקטיבית.

מציע לכולם לקרוא את הערך https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96_%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%A8

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

להפוך עולמות לעזור לבנו? באמת?

גם אם קרה המקרה שלא בכוונה,הוא פטור מעונש,לדעתך?

אתה משווה את המשאבים בארה"ב למשאבים בישראל?

פולחן האישיות שהאיש עושה לעצמו או שעושים לו נופל אך במעט מפולחן האישיות של מנהיג צפון קוריאה.

שלא לדבר על כך שנטש את אשתו הצנועה באמת, ועבר לגור לבד בבית הנשיא.

אין ספק,הכבוד חשוב יותר מחיי נישואין.

סלע

פורסם

ליחסיו עם אשתו אין שום קשר לתפקודו כנשיא, או בכל תפקיד ממלכתי אחר. למה שיהיה? הדבר הכי גרוע שאנחנו יכולים לקחת מהאמריקאים זה ההתעקשות הפוריטנית שלהם וההנחה חסרת השחר שיש איזשהו קשר בין family values לבין תפקוד בכיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני נגד כל השטויות האלו של בית הנשיא והראוותנות של פרס, אבל איך אפשר להשוות בכלל את הנהנתנות שלו ואת הנהנתנות של מלך ישראל? לפחות במקרה של פרס זה היה תחום בזמן... ;)

גב האומה הגדילו ראש והפכו את הוצאות רה"מ לג'ינגלים, מומלץ בחום (תוכנית 11 דקה 22 ומעלה)

כמה ספויילרים:

חצי מליון ש"ח על הוצאות ניקוי מעון רה"מ, זה 1300 ש"ח ביום, שקול ל3 עוזרות שעובדות במשרה מלאה על ניקוי מעונות.

26,000 ש"ח, כיבוד לחוג התנ"ך - priceless...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...