Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי השבוע להר הרצל, להניח זר על קברו של רבין...

והנה, הדרך המובילה מהחניה עד הקבר, נקראה לה בשם... דרך פרס לשלום.

אז אמרתי שלום.

supreb 2016 l&k 280 4*4

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, טוב, אל תכעסו. את הכבישים הבאים נקרא על שם דני דנון, מירי רגב ואופיר אקוניס.

הייתי אומר ישראל כץ אבל כל כך קשה לבחור ובסוף נסתבך ב"סע ישר בישראל כץ דרום עד צומת כץ, רד לכביש ישראל כץ ובמחלף כץ תרד לכץ מזרח."

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אני נגד כל השטויות האלו של בית הנשיא והראוותנות של פרס, אבל איך אפשר להשוות בכלל את הנהנתנות שלו ואת הנהנתנות של מלך ישראל? לפחות במקרה של פרס זה היה תחום בזמן... ;)

גב האומה הגדילו ראש והפכו את הוצאות רה"מ לג'ינגלים, מומלץ בחום (תוכנית 11 דקה 22 ומעלה)

כמה ספויילרים:

חצי מליון ש"ח על הוצאות ניקוי מעון רה"מ, זה 1300 ש"ח ביום, שקול ל3 עוזרות שעובדות במשרה מלאה על ניקוי מעונות.

26,000 ש"ח, כיבוד לחוג התנ"ך - priceless...

לנושא הכיבוד, אין דרך לדעת אם זה סביר או לא כי בית ראש הממשלה גם מארח לא מעט ואירוח עולה לא מעט כסף.

דברים כמו הוצ' ניקיון ואחזקה זה דבר מופלץ שאני לא מבין איך אפשר להגיע לסכומים כאלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נסחף?

איפה ראית היסחפות?

כל מה שכתבתי אלו עובדות בלבד.

קשה לך להתמודד?

ממש לא קשה לי כי אני ממש לא מת על האיש. אני פשוט יודע לעשות את ההפרדה בין האיש ואופיו לבבין מעשיו ויודע להפריד בין הכשלונות והדברים שלא היו צריכים להעשות לבין אלה שנעשו והתרמו המון למדינה.

"פולחן האישיות שהאיש עושה לעצמו או שעושים לו נופל אך במעט מפולחן האישיות של מנהיג צפון קוריאה". זה אתה כתבת. זו היסחפות פראית שגובלת בהוצאת דיבה.

"שלא לדבר על כך שנטש את אשתו הצנועה באמת, ועבר לגור לבד בבית הנשיא" אתה מכיר אותה, יודע מה היה ביניהם, מה היה הסיכום ביניהם ומי בכלל היא היתה?

הדברים האלה במקרה הטוב הם היסחפות ובמקרה הפחות טוב מעידים על הכותב.

פורסם
לנושא הכיבוד, אין דרך לדעת אם זה סביר או לא כי בית ראש הממשלה גם מארח לא מעט ואירוח עולה לא מעט כסף.

שים לב, זה לא כיבוד, זה כיבוד לחוג התנ"ך(!!!!), לענייני כיבוד כלליים יש סעיף אחר. לצורך העניין הוציאו 50K על משקאות קלים ויין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סלע, אני גם לא מחסידיו וממש לא מחסידי נתניהו (בדיעותי אני קרוב יותר למרץ בלי גלאון וגלאון היא גם הסיבה שלא הצבעתי מרץ) אבל אני יודע להפריד בין מעשיו הטובים ללא טובים ובין הוצאות מופרזות להוצאות סבירות.

מה שאתה עושה מעיד שאתה מסונוור על ידי השנאה שלך אליו.

לגבי הכיבוד באמת פספסתי את חוג התנ"ך. למה בכלל משרד ראש הממשלה צריך לממן כיבוד לחוג תנ"ך?

פורסם (נערך)

אתה חושב לא נכון, השאלה הנכונה במחוזותינו היא 'למה לא'?

תצפה בלינק ששמתי, יש עוד כמה הוצאות הזויות, וזה כמובן רק קצה הקרחון.

הנקודה המרכזית היא שניכר שכספי הציבור הולכים על דברים לא הגיוניים, אם מישהו כאן חושב שחצי מליון שקלים באמת הגיעו למנקות כאלו ואחרות, ושקרוב ל30 אש"ח באמת הגיעו למרכולים בשביל "כיבוד לחוג תנ"ך", אז... זה נשמע לי די נאיבי.

יש כאן שכבות על שכבות של קבלניזם ומאעכרים שגוזרים קופונים, כי כסף ציבורי זה מה שקוראים לו בעגת הרחוב FREE MONIEZ

gpuww.jpg

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
להפוך עולמות לעזור לבנו? באמת?

גם אם קרה המקרה שלא בכוונה,הוא פטור מעונש,לדעתך?

אתה משווה את המשאבים בארה"ב למשאבים בישראל?

פולחן האישיות שהאיש עושה לעצמו או שעושים לו נופל אך במעט מפולחן האישיות של מנהיג צפון קוריאה.

שלא לדבר על כך שנטש את אשתו הצנועה באמת, ועבר לגור לבד בבית הנשיא.

אין ספק,הכבוד חשוב יותר מחיי נישואין.

עובדות ביקשת

[h=2]על פי תחקיר של "ידיעות אחרונות", במשך 30 שנה הצליח צה"ל להסתיר מפני משפחתו של החייל שנהרג את הסיבות לאסון. רוב הגורמים המעורבים מאשרים את עיקרי הפרשה אך מסרבים להיכנס לפרטים. העונש שנגזר על בנו של שר התחבורה דאז, יוני פרס: שלושה חודשי מאסר[/h]

אשתו סוניה שמיעטה להתערבב בהופעות ציבוריות סירבה לעבור לבית הנשיא, לכן את השבוע היה מעביר בבית הנשיא ואת הסופ"ש בביתו הצנוע בקיסריה האא סליחה בתל אביב.

בניגוד לנהנתן מקיסריה ולאשתו מדם פומפידור או להתנהלות של זה שישב לפניו בבית הנשיא פרס הוא אלוף הצניעות.

כשתהיה אבא לילד גדול שסרח או סתם נפל בשבי אתה תעשה כל דבר כדי להגן עליו ולהחזיר אותו הביתה בשלום.

ראה את המקרה של גלעד שליט כדוגמה.

מה קשור משאבים

דיברת כנגד הנצחת אנשים בחייהם אז גם בצפון קוריאה הדמוקרטית וגם בארה"ב הדיקטטורית נעשים פשעים נגד האנוזשות ומנציחים אנשים עוד בחייהם.

ןלמה להנציח אותם רק במותם

למה לא לתת להם את הכבוד עוד בחייהם.

אצלנו הספרדים נוהגים לקרוא לילד על שם הסבא החי, לא מקובל אצל האשכנזים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ולמה להסתיר את האמת מהמשפחה 30 שנה?

האם גם במקרה שהיורה היה "חייל רגיל" ללא ייחוס,האם גם אז היו מסתירים את האמת מהמשפחה במשך 30 שנה?

למה אתה משווה לנהנתנות והבזבזנות של ביבי ואשתו?

אמרתי שזה בסדר?

להנציח בחייהם? נו,שויין.

כנראה שנסכים לא להסכים בנקודה הזו.

צפון קוריאה הדמוקרטית וארה"ב הדיקטטורית?

משחק המלים הזה לא מצחיק ולא מרשים אותי.

כבר נאמר-הרודף אחר כבוד,הכבוד בורח ממנו.

נראה שהאימרה לא תופסת במקרה של פרס.

סלע

פורסם

ישה, אתה מזכיר לי טברייני שאני מכיר. 5 דורות אחורה יש רק אליהו בן דויד בן אליהו בן דויד בן אליהו.

פורסם
ולמה להסתיר את האמת מהמשפחה 30 שנה?

האם גם במקרה שהיורה היה "חייל רגיל" ללא ייחוס,האם גם אז היו מסתירים את האמת מהמשפחה במשך 30 שנה?

למה אתה משווה לנהנתנות והבזבזנות של ביבי ואשתו?

אמרתי שזה בסדר?

להנציח בחייהם? נו,שויין.

כנראה שנסכים לא להסכים בנקודה הזו.

צפון קוריאה הדמוקרטית וארה"ב הדיקטטורית?

משחק המלים הזה לא מצחיק ולא מרשים אותי.

כבר נאמר-הרודף אחר כבוד,הכבוד בורח ממנו.

נראה שהאימרה לא תופסת במקרה של פרס.

יש לי חדשות בשבילך

הצבא לפני 30-40 שנה הסתיר ממשפחות רבות את הסיבות למות יקיריהם שנהרגו בשוגג או תוך כדי אימונים

אני אישית מכיר 2 מקרים כאלה ואף אחד מהם לא בן של...

אולי האימרה לא תופסת כי הוא לא מחפש את הכבוד.

כנראה שכאשר מראים לך עובדות קשה לך להתמודד איתם.

או כמו שאמרו חז"ל

הפוסל במומו פוסל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כן, כן.הפוסל במומו פוסל.אני רודף כבוד.לי ערכו מסיבת יום הולדת בעשרה מליון דולר.גם אם אלו תרומות, יכול היה הצנוע הידוע לבקש לתרום למטרות אחרות

סלע

פורסם (נערך)
נסחף?

איפה ראית היסחפות?

כל מה שכתבתי אלו עובדות בלבד.

קשה לך להתמודד?

יש לי חדשות בשבילך

הצבא לפני 30-40 שנה הסתיר ממשפחות רבות את הסיבות למות יקיריהם שנהרגו בשוגג או תוך כדי אימונים

אני אישית מכיר 2 מקרים כאלה ואף אחד מהם לא בן של...

אולי האימרה לא תופסת כי הוא לא מחפש את הכבוד.

כנראה שכאשר מראים לך עובדות קשה לך להתמודד איתם.

או כמו שאמרו חז"ל

הפוסל במומו פוסל.

כן, כן.הפוסל במומו פוסל.אני רודף כבוד.לי ערכו מסיבת יום הולדת בעשרה מליון דולר.גם אם אלו תרומות, יכול היה הצנוע הידוע לבקש לתרום למטרות אחרות

הבנת :shock:

אתה תגיד לחברים שלו מה לעשות בכספם, רובם גם תורמים גדולים למטרות אחרות.

כנראה שמרוב "אהבתך " לאיש אתה לא מסוגל לראות מעבר לאפך.

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הדבקות המטורפת שלו בתוכנית ההתנתקות,

הראו את הסרטון שבו הוא נואם בטירוף בכנסת, "אתה מפחיד את העם, איזה טילים יפלו פה? " ובסוף ראינו איך נפלו פה טילים כל המדינה ברחה כמו ג'וקים מקלטים ולחדרים מוגנים, לא רק בשדרות ובחוטף עזה,

הוא היה הראשון לתת ולוותר על שטחים, על הארץ,

הסכמי אוסלו עלו בדמים של ישראלים רבים חפים מפשע, יש לו חלק נכבד בכל זה , אז עם כל האהדה לשמעון , הבן אדם רחוק מלהיות סופרסטאר כמו שעושים ממנו,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...