Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא רואה הרבה פסול בהנצחת איש בעודו בחיים, וכלל לא משנה מי זה. לדעתי זה מפגן של טעם רע וראוותנות שלא לצורך, בלי שום קשר לזהות האדם, דעותיו הפוליטיות או כל דבר אחר זולת היותו בחיים. לאחר מותו ניתן להתווכח על כך.

בהחלט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישה,איזו תרומה בדיוק?

הכור? פקיד ביצוע של בן גוריון-לא יותר.

לא שרת בצבא מימיו,אפילו לא יום אחד.

על הסכם אוסלו הרצחני חבל שארחיב את הדיבור.

התנגד להפצצת הכור,איש החזון הגדול הזה.

זה שהבן שלו הרג חייל בשגגה בשרות הצבאי והסיפור הוצנע,בין היתר על ידו-את זה אתה יודע?

מה שבטוח-האיש רודף כבוד,נהנתן ומגלומן.

אם זה שהכיר אותו הכי טוב כתב עליו "חתרן בלתי נלאה"-מי אני שאחלוק עליו.

שבוע טוב ובשורות טובות.

סלע

פורסם

זה בן אדם שליווה מדינה שלמה מיום הקמתה ממקום בהנהגה.

הוא יודע, חווה והשתתף בכל רגע היסטורי, ממקום של מקבל החלטות ובעל זכות הצבעה (כולל אירועים ביטחוניים שלא נחשפו לידיעת הציבור). יש על מה להעריך אותו והמון סיבות לכבד אותו (בכללי אני נגד ראוותנות. אז האירועים הללו לא חורים לי במיוחד, אלא ככל שאר האירועים בסגנון) וכל ה"אנטי" שבוקע מהפוסט הזה קצת מפתיע אותי. הבן אדם עשה המון בחייו. אני לא יודע קיים עוד מקרה מסוגו (של אדם שהיה כל כך הרבה שנים בהנהגה. ועוד מקום מדינה) מלבד משטרים דיקטטורים.

מותר לכבד אנשים גם אם אתם לא מסכימים עם דיעותיהם

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ליווה,נו אז מה?

גם חי טוב מאוד כל השנים ע"ח הציבור,לא עשה שום דבר בחינם.

אני רק יכול לתאר את הפסטיבל שיהיה כאן אחרי 120.

סלע

פורסם

שימו לב שאתם מתרעמים על תופעה עתיקת יומין

שמלווה את האנושות בערך מאז ומעולם -

פולחן אישיות, האדרה עצמית עוד בחיים וכו'.

זה שגרתי כמו נזלת.

למה להתרגש מנזלת?!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ישה,איזו תרומה בדיוק?

זה שהבן שלו הרג חייל בשגגה בשרות הצבאי והסיפור הוצנע,בין היתר על ידו-את זה אתה יודע?

שבוע טוב ובשורות טובות.

אם היה כפתור לייק, הייתי משתמש בו כאן.

פורסם
ישה,איזו תרומה בדיוק?

שבוע טוב ובשורות טובות.

"פקיד הביצוע" כלשונך עשה הרבה דברים לטובת המדינה. אתה יכול להגיד שלא בהכל הוא הצליח ולא כל הפעולות היו נכונות אבל אתה לא יכול לחלוק על זה שהאיש נתן את כולו ימים ולילות תוך אמונה שהוא עושה טוב למדינה.

לגבי נהנתן, הוא פסיק לעומת ראש הממשלה שלנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא בהכל הוא הצליח?

במה הוא כן הצליח?

זה שנתניהו נהנתן, לא מצדיק נהנתנות של מישהו אחר.

אני בטוח שבית הנשיא בראשות ריבלין לא יעלה 60 מליון שקל לשנה כמו בית הנשיא בראשות פרס.

סלע

פורסם

אם כבר, אז אני בכלל לא מבין למה צריך את כל עניין הנשיאות הזה.

זוהי דמות מיותרת שאין לה שום סמכות ממשית לכלום, שלא נדבר על כל הכסף שזה עולה למדינה.

פורסם

במה הוא כן הצליח?

היחסים המיוחדים עם צרפת.

הקמת הכור בדימונה (סעיף של הראשון).

הקמת ההתנחלויות הראשונות (אפשר לטעון אם זה טוב או רע, אבל זו הצלחה, בניגוד לאוסלו, שלא יצא כמקווה).

הורדת האינפלציה בשנות ה-80' (איום קיומי, לא פחות, ע"ע ארגנטינה).

הסכם השלום עם ירדן.

האיש כיהן באינספור תפקידים ביצועיים במשרד הבטחון וכראש ממשלה ושר.

אפשר להסכים איתו יותר או פחות (גם לבן גוריון היו מתנגדים ורשימת רג'קטים לא קטנה...), אבל מדובר באחד האישים הדומיננטים בהיסטוריה של ישראל, ומקומו מובטח ברשימת הגדולים.

ואם קראו לחתיכת אספלט ככה או אחרת, למי איכפת?!

======================================

זה שהוציאו 650 אלף ש"ח מכספי צה"ל על מסיבת סיום לגנץ, זה ממש מסריח!

אני זוכר שהייתי חלק בארגון של פרישה של אלוף (כולל נוכחות של ראש הממשלה דאז, רבין). זה נערך במבנה צה"לי עם כיבוד צהל"י ובידור של צוות הווי צהל"י.

אירוע הפרישה של גנץ זו בושה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני בטוח שבית הנשיא בראשות ריבלין לא יעלה 60 מליון שקל לשנה כמו בית הנשיא בראשות פרס.

מוסד הנשיאות הוא מוסד ללא הגדרה יותר מידי מדוייקת לגבי תפקידו ויש לו הרבה חופש פעולה. תמיד יהיו יותר פעילים ופחות פעילים וההוצאות בהתאם.

אל תשכח שפרס תפקד לא רק כנשיא אלא גם כמסביר בינלאומי, שגריר באו"ם, שגריר בארה"ה ועוד כמה תפקידים בזירה הבינלאומית שעזרו לנו לא מעט (התפקוד לא היה באופן רשמי אבל הוא מילא חלק לא קטן מהעשייה בתחום היחסים הבינלאומיים שלנו). הדברים0 האלה עולים כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
1. מנהיג של אנשים מסויימים, עם חזון מסויים.

2.עם כל חוסר הסימפוניה שלי לאיש ופועלו דווקא חגיגות יום ההולדת היו מכספי תרומות (הייתי שואל איזה מין מגלומן ישתתף בהפקה כזו אבל זו שאלה אחרת).

לא מסכים איתך,

השערוריה מול יום ההולדת שלו שבכספים מהקרן הקימת (ולא מתרומות) הטיסו מנהיגים כמו קלינטון לארץ ובקושי שמעו קול ענות חלושה מהכתבים על הביזבוז והראוותנות שהיו שם.

מה פתאום תרומות של אזרחי ישראל ותקצוב ממשלתי של קרן קיימת לישראל משלמים עבור יום הולדת של פוליטיקאי ברהבתנות וניקור כאלה? !!!

"פקיד הביצוע" כלשונך עשה הרבה דברים לטובת המדינה. אתה יכול להגיד שלא בהכל הוא הצליח ולא כל הפעולות היו נכונות אבל אתה לא יכול לחלוק על זה שהאיש נתן את כולו ימים ולילות תוך אמונה שהוא עושה טוב למדינה.

לגבי נהנתן, הוא פסיק לעומת ראש הממשלה שלנו.

ראית פעם פוליטיקאי שמטיס את המגהצת שלו לחו"ל כי הוא חייב את הגיהוץ שלה בלבד? אז כעת אתה יודע על "נהנתנות" של פוליטיקאים.

כמעט ולא הוזכר הדבר אי פעם, ואימתתי את זה עם דודה שלי ז"ל שעבדה בגיזברות של מפלגת העבודה סיפרה לנו על זה ועוד הרבה הוצאות אחרות של אנשים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פרס גילה חור-תולעת בין יקומים מקבילים. הוא ביקר בכולם, מצא את המקבילים שלו ביקומים האלה, חיסל אותם וינק מהם את כח החיים. בגלל זה הוא בן אלמוות.

הדברים האלה עולים המון כסף אז כמובן שזה יעלה יותר מבית-הנשיא ברשות ריבלין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא מסכים איתך,

השערוריה מול יום ההולדת שלו שבכספים מהקרן הקימת (ולא מתרומות) הטיסו מנהיגים כמו קלינטון לארץ ובקושי שמעו קול ענות חלושה מהכתבים על הביזבוז והראוותנות שהיו שם.

מה פתאום תרומות של אזרחי ישראל ותקצוב ממשלתי של קרן קיימת לישראל משלמים עבור יום הולדת של פוליטיקאי ברהבתנות וניקור כאלה? !!!

מה פתאום קרן קיימת לישראל קיימת בכלל ולא מולאמת על ידי המדינה?

למיטב ידעתי הממשלה לא מתקצבת את קק"ל. זה גוף עתיר נכסים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...