Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחסון רכב שנקנה לפני שנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברשותי הונדה סיווק שנת 2014 אשר נירכשה דרך מחלקת ניידות בביטוח לאומי, על כך אף אחד מלבדי אינו מורשה לנהוג, לשאר בני המשפחה אין אפשרות כי אינם גרים בכתובת עימי מה שמחייב ביטוח לאומי על מנת להיות מורשי נהיגה.

חודש הבא אני טס לארצות הברית לטיול עד 4 חודש, אני משאיר את הרכב אצל אחותי לאחסון, בעלה של אחותי ידאג לטיפול אחת לשבועים כגון התנעה ובדיקה כללית, למעשה הוא אינו מורשה נהיגה אבל על מנת לשמור את הרכב יבצע נסיעה של מספר דקות פעם בשבועיים.

חשבתי שהיה נוח לקנות כיסוי חיצוני דגם E שמותאם לרכב על מנת לאחסון אותו ולכסות אותו, האם לערכתם זה אפקטיבי?

אני יבקש מבעלה של אחותי שינקה את הרכב יסודי אחת לשלוש שבועות, וגם יקפיד לאחסן אותו בחניה בנין מתחת לעץ לאזור מוצל.

מה דעתכם?

די מבאס שביטוח לאומי לא מאפשר לי להשאיר את הרכב לאחד מבני המשפחה, הבעיה שאינם מורשי נהיגה ולא יכולים כי אני גר עם ההרים ולאף אחד אין רישיון שגר בכתובת שלי.

נאמר לי בביטוח לאומי כי אסור שהרכב יסע ואם כך יקרה אני יענש, לא יודע בדיוק איזה עונש, אבל מצד אחר גם נאמר לי שלא ממש יעשו לי כלום, פשוט זה מתוך רצון שלהם שהרכב לא ישמש מטרות אחרות, אלה את בעל הרכב בלבד.

תודה.

פורסם

לא חיבים לנסוע עם הרכב. ראית איך באולם תצוגת מכוניות, מצבר הרכב מחובר למטען שניזון משקע ברצפה? רצוי שתבדוק אפשרות כזו, כלומר :

1. להעמיד את הרכב

2. להחליף שמן מנוע+מסנן רכב

3. לחבר מטען למצבר הרכב . נכון שהמצבר יתישן בתקופה הזו אבל לא בטוח שיש ברירה אחרת עדיפה. היפותטית אתה יכול למכור את המצבר ולשים במקומו מצבר קטנטן זמני וזול. במציאות זה די לא מעשי.

4. להעמיד את הרכב על 4 מעמדים, כך שהצמיגים יתרוממו ולא יגעו בקרקע.

תהנה בטיול

יהודה

• תוכן חדש...