Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב עד היום לא כל כך נמשכתי לדיזל ולמכוניות צרפתיות בכלל,אך עם מחירי הדלק של היום והצריכה הרגילה של מכונית משפחתית שעושה 1:12 הגעתי להחלטה לעבור לדיזל.

חיפשתי רק וואגיות ידניות עם מנועי דיזל ומאד התקשתי למצוא רכב במצב ומחיר טוב.

לפני כמה ימים מצאתי רנו מגאן 2 שנת 2008 ידנית מנוע טורבו דיזל 1.5 עם 80 כוחות סוס.

במצב טוב עם קילומטרז' לדיזל נמוך יד לא גבוהה ומחיר הוגן.

עכשיו נשאלת השאלה ,עד כמה הרכב הזה אמין??

ואיזה מחלות חרוניות יש לרכב הזה?

פורסם

הרכב מאוד אמין, בשנתים שיש לי את שלי(שגם הוא למכירה אגב), לא התאכזבתי ממנו.

מחלות גם כן איני מכיר ממש, חוץ ממחלת ההזנחה של הבעלים שנפוצה בארץ.

תבדוק רק מצב טורבו ואינג'קטורים שאלו הם החלקים היקרים שיכולים ללכת.

פורסם (נערך)

אם האוטו עובר טיפולים בזמן אז הכל עובד פיקס, בעיות בעיקר בחשמל שהחיווט דק ונשחק, כרטיס הנעה חכם, מרימי שמשות, נזילות לפנים הדלת, לק מתקלף, מסרק הגה.

אני עם שלי קרוב ל6 שנים החלפתי מרימי שמשות, גומיות פה ושם, מסרק הגה, כרטיס חכם שנשבר כי יש בתוכו לוח חשמלי שרגיש, משלושים ואת החיווט כי יש לי מערכת סטריאו שצריכה את זה. פעם אחת נסתם לי החיישן egr והאוטו היה איזה נפילה בכוח באיזה סלד מסויים, לאחר ניקיון והורדת הפיח הכל הסתדר.בסך הכל רכב אמין ומומלץ. יש אפשרות לשים צ'יפ שיעלה את הלחץ בטורבו ועוזר גם לצריכת דלק(!).

עריכה אחרונה על ידי Unrated

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...