Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לחבר שלי פיאט אונו S70 ברכב יש מקום לרמקולים "4 בדשבורד, אבל הוא רוצה קומפוננט "6.5, הדלתות של האונו מאוד קטנות ולא ניתן לחורר אותן, בלי כל קשר זה אותו קטן שאין בו הרבה מקום לכלום, הפיטרון היחידי שחשבתי עליו זה לבנות הגבהה של 8 ס"מ ולהצמיד אותו לדלת הבעיה היא "שהתיבה" הזו תהיה קטנה, מה שיהווה בעיה לרמקול.

אשמח לקבל רעיונות בנושא, אני לא הצלחתי לחשוב על משהוא יותר טוב.

תודה מראש לכל העונים. :-P

פורסם

רן? אתה עושה צחוק?

מה עם האוטו שלי? 6.5 בדלתות בלי הרבה בעיות, וגם ככה כל רמקול שתתקין בדלת יתנהג כמו "חצי" פרי אייר..

אתה גם היית באוטופרט אתמול ושמעת את פוקו...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני ממש לא זוכר, יש לך פיאט אונו :?:

ותבין מכיוון שהדלת דקה לא ניתן להכניס את הרמקול פנימה בכלל, מכיוון שהו יפגע בחלון.

פורסם

השלבים שלך בעבודה זה:

1. להוריד לגמרי את המגש שבדלת.

2. למצוא מקום לרמקול שבו הוא לא יפריע לידית של החלון. או לסגירת הדלת מלמטה.

3. להכין "קרש" בגובה של הברגים של המגש לפחות ובסוף ה"קרש" להכין עיגול לרמקול ועוד הגבה בנוסך על הקרש, אולי אפילו שתיים. לבדוק שהכל מתאים.

4. לחתוך את ה"קרטון" של הדלת במקום שבו החור נמצא.

5. שוב לבדוק את הכל טוב טוב.

6. לצפות בלבד לאטום היטב לשים את הרמקול בבניה ולחבר את כל הבניה למקומות של הברגים של המגש.

אופל קורסה 2003

פורסם

חוץ מזה אני חושב להשתמש בפלסטיק המקורי.

מה שכן הם עשו עבודה יפה, את זה כבר אמרתי, אם אני ישיג מצלמה אני אצלם את זה, באמת חבל שאין לי מצלמה היתי מראה לכם הרבה עבודות יפות שעשיתי. :-(

פורסם

תראה אני לא אמרתי פה כלום על זה, אני דיברתי איתו כשהינו באוטופרט ובאמת אין צורך לפרסם זאת כאן, רום אני מקווה שתראה הודאה זו ותערוך את שלך, את שלי כבר ערכתי.

פורסם

אסור לשכוח שצריך גם לחתוך קצת מתכת מהדלת במיקום של הרמקול ולהעביר חוטים...

ואתה לא יכול לשים את הרמקול בצורה נורמלית מבלי להוריד את הפלסטיק, ראה ההתקנה הקודמת שלי.

אופל קורסה 2003

פורסם

אכן

מיותר לציין כי אין לך על מה לתפוס את הרמקול אם אין את הבניה מעץ, הוא יהיה תפוס עם בורג אחד לכל היותר על מתכת והשאר רק על הקרטון כי אין שם כלום, אם אתה רוצה לבוא להתרשם ולקבל טיפים אתה מוזמן.

אופל קורסה 2003

פורסם

הבנתי שנגמר כל העניין (למרות שהיה כיף :) )...

בכל מקרה, אם יש אז אני אפילו מוכן לתת לך את ה"פלסטיקים" החתוכים שלי...

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...