Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות סט כלי עבודה לטיפולים קטנים. נגיד החלפת מצבר, שמנים פילטרים פלאגים ודברים בסגנון

מישהו יכול לכוון אותי לגבי מה לחפש, אילו גדלים של בוקסות, או לחנות מומלצת?

300 שקל זה מספיק?

תודה מראש

פורסם

קנה לך מפתח פילטרים שעלותו סביב ה 30 שח. סט בוקסות עד מידה 32 דרייב חצי יספיק לך עולה סביב ה 250 שח, זה מגיע במיזוודה. עוד איזה סט מברגים פשוט יעשה את העבודה. אם תגדיל את התקציב סט רינגים ישמש אותך מאוד.

פורסם

אני הלכתי בתחנה המרכזית הישנה והתווכחתי הרבה שם

אפשר להכניס לתקציב שלך סט רינגים פשוט,בוקסות חצי ומפתח לפילטר שמן ומברגים

דורש כישורי התמקחות ולהפשר על האיכות אבל יעבוד טוב (אצלי בנתיים הראצט הלך אז תקח ממנו עוד אחד בעלות של 15-20 שקל)

פורסם

אני קניתי לפני שנתיים שני סטים, אחד של 1/4 ואחד של 1/2, שניהם של SIGNET ,אני עובד איתם ה-מ-ו-ן והם כמו חדשים עד עכשיו.

זו לא החנות שממנה קניתי, אבל אלה הסטים בדיוק, אני מאוד ממליץ עליהם:

http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=439

http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1898

את האמת שאני מחפש עכשיו סט מפתחות פתוחים רגילים של סיגנט במחיר סביר, אשמח לשמוע על המלצות..

שלומי

פורסם

ל.כ ציוד. יושבים ליד בונדי תעבורה במחלף נשרים. כל כלי העבודה שרק תרצה במחירים מעולים. הם קונים עודפים בעולם ובגלל זה יכולים לתת מחירים מצוינים. יש להם שם כל כלי שרק תחשוב עליו

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם (נערך)
דורש כישורי התמקחות ולהפשר על האיכות

אין משהו מתסכל יותר מבורג טחון בגלל כלי זול מידי.

אני לא אומר לקנות כלים של בטא באלפי שקלים אבל יש רמה מינימאלית שמתחתיה מסוכן לרדת.

מבחינתי הקו האדום עובר באיזור king tools שמוכרים בל.כ, מהנסיון שלי הם די זולים ועושים עבודה טובה, אני לא מעז לקנות משהו זול יותר מהם.

לדוגמא, סט בוקסות 3/8 6-24 מ"מ עם ידית ראצ'ט עלה לי ביום שישי האחרון 124 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

שלומי אני לא יודע איך לכמת את זה..

אני משתמש גם בכלים של סיגנט, גם King tools ובעוד כמה מותגים די זולים שנמכרים בל.כ, עד היום אף אחד מהם לא אכזב אותי

יום טוב גם לך

פורסם

בתור חובב DIY (לא רק בתחום הרכב) אני יכול לומר ממרומי כמעט 30 שנות נסיון:

לתת לחובבן כלים גרועים/לא מתאימים זה מתכון בטוח לייאש אותו מהתחביב.

המחשבה "אני חובבן, אני לא צריך כלים של מוסך/נגריה/מסגריה" (מחק את המיותר, אם יש :-)) שגויה מיסודה.

העבודה קלה יותר עם כלים איכותיים ומתאימים לעבודה אותה מבצעים.

פתאום הכל "הולך" ומצליח.

התחביב הזה ממילא הולך לשתות לך את רוב הכסף והזמן הפנוי. :-P

תתחיל בסט כלים איכותי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אולי ננצל את השרשור, לאותו עניין.

מי שמכיר חנויות זולות לכלי עבודה, יכתוב את שם החנות והעיר.

אני מאמין שיש הרבה חברים שחסר להם או רוצים להתחדש וכו', בציוד.

זה יחסוך את ה-ללכת לחפש בחנויות.

פורסם
סט חצי וסט רבע של סיגנט.שימושיים מאוד למה שציינת.קניתי את החצי ב200 ואת הרבע ב100 מחיר דרך חבר.

גם אני במחיר הזה בדיוק,

אולי מדובר בחבר משותף ;)

שלומי

• תוכן חדש...