Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי משהו מוזר ב220I שלי שהתחיל השבוע.

השבוע ראיתי שיש לי מסביב לכל חור על המכסה מנוע (מבפנים כמוכן) חומר צהוב מוזר כזה שנראה כמו דבק אולי.

החומר הזה כנראה נוזל כאשר המכסה חם ומלכלך לי את המכסה מבפנים ונוטף.יש לחומר קצת רטיבות אבל בגדול הוא מתקשה.

מישהו יודע מה זה ואיך אני מטפל בזה?

תודה.

פורסם

נשמע כמו לכלוך טבעי שעם הזמן נצבר תחת מכסה המנוע בעקבות הנסיעות עם הרכב,

אך עדיין תמונה פה תעזור מאוד להבין על מה מדובר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עשית לאחרונה איזשהו סוג של שטיפת תא המנוע?

כמה זמן הרכב אצלך?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תראה, על פי התמונות זה לא נראה כמו משהו חריג בכלל.

אם אתה ממש מודאג, תפנה למוסך של היבואן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ממש לא נורמלי וגם לא הגיוני כי אין שם כלום, אם הרכב באחריות עדיף לך להגיע למוסך של במוו ולהראות להם את הבעיה, אולי זה משהו מוכר להם מהדגם רכב הזה, אין לדעת.

פורסם

נתקלתי במשהו דומה בבימרים החדשות. (2 מקרים),

הסבירות לדעתי שזה קשור במשהו של ההכנה למסירה. (שאריות של ווקסים וכל מיני מוצרים שונים), נסה להבין את המרקם / ריח של החומר הבלתי מזוהה הזה

אני מציע לך לנגב את זה ולראות אם זה חוזר. (על הדרך, תבדוק שאין חוסרים בנוזלים ובשמנים).

אם זה חוזר, כנס למוסך. שיהיה תיעוד לתופעה על כל מקרה.

M-TECH E46

פורסם

יכול להיות מאוד.

ישנם המון נקודות גירוז אגב.

החום הישראלי כנראה עושה את שלו.

לא הייתי ממהר לנקות עם חומרים אגרסיביים. אלא ניגוב קל כדי לוודא שזה לא חוזר.

M-TECH E46

• תוכן חדש...