Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, זה הפוסט הראשון שלי בפורום, היות וסוף סוף קניתי רכב משלי. אני מקווה בסופו של דבר להפוך לחבר ותיק בפורום.

יכול להיות שהייתי צריך לפתוח נושא או לחפש קצת מידע בארץ לגבי סוג הרכב שקניתי, אבל הוא כבר בידיי ואשמח לקבל כמה טיפים לגביו.

הצלחתי לגרוף קצת מידע באינטרנט שמדובר ברכב אמין, כל עוד מטפלים בו ומשקיעים בו זמן (כן, אפשר להגיד את זה על כל רכב בעצם), אבל האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לגביו?

הבאתי אופל אסטרה H דגם 2005 עם קילומטרז' של 169 אלף, תיבת הילוכים חצי אוטומט "איזיטרוניק".

nBS2uhB.jpg

עד כה שמתי לב רק לכמה בעיות קוסמטיות ברכב, המנוע נשמע ומרגיש לי בסדר, כנ"ל לגבי תיבת ההילוכים.

וכמובן אשמח לדעת איזה שמנים מומלצים לאחזקת הרכב (מנוע\תיבת הילוכים\בלמים), והאם בכלל כדאי להשקיע ברכב הזה זמן ועבודה.

עריכה אחרונה על ידי chinchin
uJdQ3uC.png
פורסם

לבדוק באדיקות החלפת רצועת טיימינג, אפילו להקדים בתנאי שהאוטו עובד קשה.

בכל מקרה של תקלה בגיר מומלץ לבצע סריקת תקלות ולקרוא בחול על התקלה. בארץ מה שעושים רוב המוסכים זה להחליף גיר קומפלט למרות שלעיתים התקלה היא רק קלאצים, חיישנים או מכטרוניק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לבדוק באדיקות החלפת רצועת טיימינג, אפילו להקדים בתנאי שהאוטו עובד קשה.

בכל מקרה של תקלה בגיר מומלץ לבצע סריקת תקלות ולקרוא בחול על התקלה. בארץ מה שעושים רוב המוסכים זה להחליף גיר קומפלט למרות שלעיתים התקלה היא רק קלאצים, חיישנים או מכטרוניק.

הבנתי, תודה רבה

שמתי לב שההגה לא מיושר עם הגלגלים, עם הרקע הטכני הדל שלי אני חושב שאני צריך לעשות כיוון פרונט, זה נכון?

uJdQ3uC.png
  • תוכן חדש...