Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה בארץ, או לחילופין, בחו"ל, ניתן לרכוש בוכנות לתא המטען?.

יש לי 2 בוכנות בתא המטען, אחת התפוצצה ומצריכה החלפה.

אשמח לשמוע.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

שלא תעיז לקנות בחנויות חלפים בארץ או בחברה חלילה , אני קניתי באיביי זוג חדשים של מגטי מרלי ב-160 שח כולל משלוח לסניף דואר הקרוב.

פורסם

אפשר קישור למוכר הלטבי ?

אגב, נראה לי שיש לא מעט מוכרים מלטביה למגוון מוצרי רכב מקוריים במחיר טוב מאוד

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

כן הבחור הזה מעולה והזמנתי כבר שלושה פילטרים למזגן ממנו של valeo במחיר לא הרבה יותר יקר מהסיני או הטורקי עלום השם שמוכרים פה. רק לוקח לו כמה ימים לשלוח הפריטים, לפחות אצלי. יש אצלו מלא חלקים חדשים ומקוריים לרכב במחירים מצויינים לרוב.

אולי כדאי לשלוח לו הודעה אם יכול להשיג בוכנות כאלו. ייתכן ובחו"ל הרכב נמכר בשם נוסף ?

איזה שנה הרכב ?

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הזמנתי בחודש אפריל זוג בוכנות של מגנטי מרלי לפאביה 2008 ממוכר לטבי עם כינוי start245. שילמתי משהו כמו 160 ש"ח והגיע בדואר רשום. שירות מצוין - התייעצתי עמו לפני שהזמנתי. החלפתי לבד, 5 דקות עבודה עצמית וכשהחלפתי החזקתי את הדלת עם הראש בלית ברירה והן עובדות מצוין.

בצ'מפיון רצו ממני מעל 750 ש"ח... ברחתי.

פורסם
הזמנתי בחודש אפריל זוג בוכנות של מגנטי מרלי לפאביה 2008 ממוכר לטבי עם כינוי start245. שילמתי משהו כמו 160 ש"ח והגיע בדואר רשום. שירות מצוין - התייעצתי עמו לפני שהזמנתי. החלפתי לבד, 5 דקות עבודה עצמית וכשהחלפתי החזקתי את הדלת עם הראש בלית ברירה והן עובדות מצוין.

בצ'מפיון רצו ממני מעל 750 ש"ח... ברחתי.

ממנו הזמנתי , מומלץ !

פורסם (נערך)

שים לב לא לעוף על עצמך עם העוצמה , אצלי צריך 580N כל צד והזמנתי 660N, ועכשיו הבוכנות (או הצירים) מתבכיינים ברעש נורא בכל פתיחה וסגירה, ואני צריך להחליף אותן שוב :-(

בפתיחה הרעש נורא עם איום מצד הדלת לערוף לי את הראש , ובסגירה אני צריך מאמץ ניכר כדי לסגור את הדלת.https://vimeo.com/134926000

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני הזמנתי לפני למעלה משנה לדלת האחורית של הסטיישן קסארה שלי במחיר של 7$ מייצרן סיני שמייצר את כל הסוגים דרך עלי קספרס.

הלינק לחנות שלו :

http://gztianying.en.alibaba.com/?tracelog=store_top

כל מה שאתה צריך זה לתת לו את המידות או תעתיק את הכיתוב שעל הבוכנה והוא יעדכן אותך במה אתה צריך

הוא שולח עם שליחים בזול מאד כל הזרוע כולל המשלוח עלו לי פחות מ 50 ש"ח כשבארץ רצו פי כמעט 4.

הזרוע מתפקדת מעולה כבר למעלה משנה.

פורסם

אני ניכוותי פעמיים מעלי אקספקס ואז הפסקתי לעבוד איתו, זה עיצבן אותי.

לפני כמה שנים, התפוצצו הבוכנות ברנו סניק, בדלת האחורית.

קניתי בארץ, לא זוכר כמה עלה, קניתי 2 יחידות, החלפתי ועבד נהדר!

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...