Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OnePlus 2 הוכרז - קיבל תג מחיר של 330$!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^^

שכחת לציין שאתה צריך לשקר בהצהרה באתר שלהם.

כדי לשלוח במשלוח הזול ביותר עם אחוזי הדגימה הנמוכים ביותר במכס צריך להצהיר שאין סוללת ליתיום במכשיר.

לפי מה שאני יודע (אל תהרגו את השליח), ב1+1 יש סוללת Li-Po ולא Li-On הבעייתית בדואר.

פורסם (נערך)

https://oneplus.net/2/technology

המעבד הכי טוב בשוק.

מסך בכוונה הם לא עוברים את 1080p גם בשביל להוזיל, גם בגלל שזה גומר סוללה וגם כי זה אידיוטי.

מי ששאל על g3, לפי דעתי זה יותר טוב מg4

נזכרתי בעוד משהו.

בגלל שהמסך עם דרישות נמוכות יותר הטלפון מהיר יותר וזה הופך את הטלפון לאפילו יותר טוב .

אם תרצו מסך יותר טוב הם בטח יוציאו את אותו טלפון בשם של oppo עם מסך טוב יותר

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

בנוסף USB-C.

מקווה שלא יזניחו את הדור הראשון, גם ככה הם מתקשים להוציא גרסת לוליפופ טובה ללא בעיות, וכל פעם יש צורך בניסוי ותהיה, התקנה והתעסקות ברומים (הNightlies).

פורסם
נחמד. במיוחד נחמד שלא התקמצנו בזיכרון, זה קריטי.

מה שכן, אני לא ממליץ לאף אחד לקנות היום טלפון עם 16 גיגה.

זה פשוט נגמר מהר מדי, גם בגלל אנדרואיד 5 וגם מסיבות אחרות.

כל אחד והשימוש שלו.

לי לא נגמר.

ידוע כבר שהמחיר שלו בארץ ינופח לאיזור ה 2000 ש"ח, אני בהחלט אקנה כזה ככל הנראה בהזמנה מחו"ל או דרך משפחה, המכשיר נראה להיט.

זה לא "מנופח", זה מע"מ, מס קנייה ושאר שותפים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נעשה שימוש במעבד שעבר "אנדרקלוקינג" (הורדת תדר) על מנת שלא יתחמם.

השינויים מהמכשיר הקודם - מעבד קצת יותר חזק, בטריה קצת יותר גדולה, מצלמה קצת יותר טובה. בגרסה הזולה כמות זכרון ה-RAM וה-ROM זהות. הורידו NFC. למי שיש את המכשיר הקודם אין סיבה להחליף מכשיר.

השימוש היחידי של nfc זה לקרוא את הנתונים של רב קו אז אין ממש סיבה להוסיף את זה לטלפון חדש.

המעבד הוא הגרסה החדשה של המעבד הכי טוב בשוק. אני לא בטוח שיש עוד טלפון עם המעבד הזה

לא הייתי מוכר את g4 וקונה את זה אבל זה הרבה יותר טוב מone

אייל

פורסם

רק כדי לתקן איזשהו אי דיוק בהודעה הראשית - הדגם במחיר הנמוך (329$) הוא אכן 16GB (נפח זכרון) אך הוא גם עם 3GB ראם, רק הדגם ה"יקר" יותר (389$) מגיע עם 4GB ראם (ו 64GB נפח זכרון)

למעוניינים לרכוש עצמאית (ללא הזמנה ומישהו שיביא את המכשיר ממדינה שאליה החברה שולחת) יוכל לקנות מאחת החברות שנפוצו בהשקה הקודמת (pandawill, coolicool וכו'), אם המכשיר עוצר במכס (היו כאלה ש"התמזל מזלם" והחבילה פשוט לא עצרה) תהיה תוספת מיסים של 35.7% על מחיר המכשיר.

פורסם (נערך)
השימוש היחידי של nfc זה לקרוא את הנתונים של רב קו אז אין ממש סיבה להוסיף את זה לטלפון חדש.

המעבד הוא הגרסה החדשה של המעבד הכי טוב בשוק. אני לא בטוח שיש עוד טלפון עם המעבד הזה

לא הייתי מוכר את g4 וקונה את זה אבל זה הרבה יותר טוב מone

אתה מתכוון שהשימוש היחידי ל-NFC שאתה מכיר הוא לרב קו. אל תדון את כל המקרים בעולם לפי תפיסתך שבמקרה זה היא מאוד צרה.

כשאתה אומר שהמעבד יותר טוב מהמעבד של ה-0NE אתה כנראה צודק. עכשיו תצדיק בבקשה את כאב הראש במכירה של מכשיר ה-ONE שעובד מהר מאוד וקנייה של המכשיר החדש על מנת להוריד 0.1 שניות בפתיחה של הגלריה או אנשי קשר.

אין סיבה אמיתית להחליף מכשיר.

לצורך העניין אם אני מעוניין בקניית מכשיר והדגם הקודם מוצע לי בהנחה של 50 דולר לעומת הדגם החדש אני כנראה קונה את הישן.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפי מה שאני יודע (אל תהרגו את השליח), ב1+1 יש סוללת Li-Po ולא Li-On הבעייתית בדואר.

LiPo זה רק קיצור, זה Lithium Ion Polymer. אותו דבר לצורך העניין.

פורסם

גם בפורום של onepluse ציינו שאין בעיה כי זה ליותיום פולימר,בתכלס לא שמעתי על מישהו שנתפס על זה הרבה אנשים הזמינו דרך שיפוטו בצורה הזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

המכשיר נראה מבטיח אך הדבר שהכי אכזב אותי ב 1P1 הקודם הוא איכות הרמקול והמיקרופון. פשוט זבל, מזכיר כל רמקול ומיקרופון של כל מכשיר סיני אחר. אני אגב מאוכזב גם מאיכות השמע וההקלטה בסמסונג ובLG אבל הסטנדרטים שלי גבוהים, לכן אני משתמש במכשיר ששם דגש עצום על איכות השיחה (Blackberry Passport).

אני יודע שאני היחיד שזה יותר מעניין אותו מאשר אם שדרגו ממשושה ליבות למתומן ליבות, אבל זו בעיה רצינית מבחינתי.

לגבי הNFC - זו טעות אסטרטגית של החברה.

NFC ישתלב בעתיד של כל אחד ואחת מכם בטווח של 5 עד 10 שנים, גם אם לא תשמרו את הטלפון הזה עד אז (רוב הסיכויים), זה כבר נחשב סטנדרט ויפגע במיתוג החדשנות של החברה.

כבר היום בעזרת אפליקציות ארנק כמו CardsApp לדוגמה אתם יכולים "לזרוק את הארנק" ולהשתמש אך ורק בטלפון. החל מלהחתים שעון בעבודה, עד נסיעה באוטובוס, כולל כניסה לחדר כושר, תשלום בכל מקום וכמובן כרטיסי מועדון.

השיא הוא כרטיס רשיון נהיגה. אף אחד מהדברים האלו כמובן לא נתמך בישראל ולא יתמך בשנה הקרובה אבל זה ללא צל של ספק העתיד, כבר היום בשימוש נרחב בדרום קוריאה וביפן.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

לפי מה שקראתי, דגם ה16GB יגיע עם 3GB זיכרון (330 דולר), ודגם ה64GB יגיע עם 4GB זיכרון (390 דולר).

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
איזה מכשיר עדיף? LG G3 3GB RAM או ה1+2?

אפילו ה1+1 עדיף עליו, אז פי כמה וכמה הדגם החדש.

רק שמפרטים זה לא הכל.

בדגם הקודם היו הרבה תלונות על טאץ' לא תקין. עדיף לחכות קצת ולקבל תגובות ממשתמשים.

לראשון היו בעיות טאצ' תקופה של כמה חודשים, בגלל עדכון שהרס ועדכון שתיקן, לא משהו קריטי ובאופן כללי הטלפון פשוט מדהים.

למי שאוהב קצת שופוני מסיבה כל שהיא הוא גם מושך המון צומת לב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...