Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OnePlus 2 הוכרז - קיבל תג מחיר של 330$!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי MKBHD הסוללה לא טובה בלשון המעטה !

דור I נתן 6 שעות מסך, כאשר היא מוצהרת 3100 וזמן טעינה של כשעה וחצי!

דור II נותן 4.47 שעות מסך, מוצהר 3300 זמן טעינה 3 שעות (?!?)

מקווה שישפרו את זה עם עדכוני התוכנה, תכלס זה אחד הדברים החשובים ביותר כיום, כי כח עיבוד זכרון מצלמה וכל המסביב דיי קיים וסבבה גם ככה,

הן בדור הראשון והן במכשירים אחרים, אבל הסוללה, אויי הסוללה...

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה מכשיר עדיף? LG G3 3GB RAM או ה1+2?

Galaxy Note 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי את המפרט של המוטו G החדש, והוא לא מתאים ל-LTE בארץ. זה היה באתר אמריקאי, סביר שתהיה גם גרסה אירופית עם פסים 3 ו-7 . נמתין ונראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה מתכוון שהשימוש היחידי ל-NFC שאתה מכיר הוא לרב קו. אל תדון את כל המקרים בעולם לפי תפיסתך שבמקרה זה היא מאוד צרה.

כשאתה אומר שהמעבד יותר טוב מהמעבד של ה-0NE אתה כנראה צודק. עכשיו תצדיק בבקשה את כאב הראש במכירה של מכשיר ה-ONE שעובד מהר מאוד וקנייה של המכשיר החדש על מנת להוריד 0.1 שניות בפתיחה של הגלריה או אנשי קשר.

אין סיבה אמיתית להחליף מכשיר.

לצורך העניין אם אני מעוניין בקניית מכשיר והדגם הקודם מוצע לי בהנחה של 50 דולר לעומת הדגם החדש אני כנראה קונה את הישן.

תן דוגמאות מה אפשר לעשות אם NFC לפני שאתה אומר " אל תדון את כל המקרים בעולם לפי תפיסתך שבמקרה זה היא מאוד צרה."

באייפון 6 יש NFC שעושים בו שימוש באפל פיי בלבד, אני לא הייתי מכניס כרטיס אשראי לאנדרואיד שהאבטחה שם לא ממש קיימת.

בTWO יש טביעת אצבע שזה דבר הרבה יותר שימושי.

ההבדל בין המעבד 8 ליבות 64 ביט של TWO לבין המעבד של ה ONE זה הרבה יותר מ 0.1 שניות.

אתה מעליב את קוואלקום שאתה טוען שהם לא עשו כלום בשנה האחרונה

אייל

פורסם
תן דוגמאות מה אפשר לעשות אם NFC לפני שאתה אומר " אל תדון את כל המקרים בעולם לפי תפיסתך שבמקרה זה היא מאוד צרה."

באייפון 6 יש NFC שעושים בו שימוש באפל פיי בלבד, אני לא הייתי מכניס כרטיס אשראי לאנדרואיד שהאבטחה שם לא ממש קיימת.

בTWO יש טביעת אצבע שזה דבר הרבה יותר שימושי.

ההבדל בין המעבד 8 ליבות 64 ביט של TWO לבין המעבד של ה ONE זה הרבה יותר מ 0.1 שניות.

אתה מעליב את קוואלקום שאתה טוען שהם לא עשו כלום בשנה האחרונה

הגבתי לך על זה. חפש בעמוד 2 נראה לי.

פורסם
הגבתי לך על זה. חפש בעמוד 2 נראה לי.

השיא הוא כרטיס רשיון נהיגה. אף אחד מהדברים האלו כמובן לא נתמך בישראל ולא יתמך בשנה הקרובה אבל זה ללא צל של ספק העתיד, כבר היום בשימוש נרחב בדרום קוריאה וביפן.

באנדרואיד כל הדברים האלה לא נתמכים בשום מקום.

הנה עוד אחד שחושב כמוני:

http://bgr.com/2015/07/28/oneplus-2-specs-no-nfc/

הוא קיבל טלפון לנסות הרבה לפני הגרסה הסופית ומדבר על כמה מהדברים שהוא רואה אפילו שאי אפשר לדעת איך הטלפון הסופי.

הוא אומר שהסוללה הרבה אבל הרבה יותר טובה מהמסוללה של גלקסי S6

אייל

פורסם
Galaxy Note 4

אני כבר לא נוגע בסמסונג אחרי הS4 שלי,

המכשירים שלהם מבחילים בכל מה שקשור בתוכנה.

אני לא יכול לשכוח שקניתי את הS4 מתומן הליבות הראשון, מדליק את המכשיר כדי לגלות שכבר אחרי העלייה הראשונה הוא משתמש ב-70% ממשאבי המערכת לזבל שלהם. מלא תוכנות שאתה לא צריך (מישהו פעם שמע על Blurb Checkout?) , אין אפשרות להוריד אותם ואחרי יומיים אתה מתחיל להרגיש שקנית עדלה.

כבר עדיף מכשירים סיניים............

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

את הbloatware אפשר לבטל.

עכשיו סמסונגים מסדרה S זה משהו אחד, נוט, שזה מכשיר הדגל האמיתי שלהם, זה משהו אחר.

לרוב אחרי גלקסי נוט אנשים עוברים לגלקסי נוט חדש יותר. ואם לא לגלקסי נוט, אז למשהו אחר ואז גלקסי נוט.

S4 זה מכשיר שונה בתכלית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הבעיה עם מסכי QHD ו SD808 זה מעבד שלא מחזיק מספיק את הרזולוציה הזו ומקרטע במשחקים / תוכנות גרפיות ואפילו WAZE ונותן תחושה של מכשיר עייף סוג ב', מבאס - אלא אם הוא מחזיק מעבד EXYNOS של סמסונג, אז רצוי מסך QHD :p

לא בהכרח.

יש היום בשוק את ה g4 שהוא עם מפרט זהה,נקסוס 6 ונוט 4 שהם אפילו חלשים יותר והם עובדים בסדר גמור.

פורסם

רק שזה לא יהיה כמ וה1+1 שאמרו שימכר ב300 דולר, נגמר המלאי כל כך מהר

ואז המחיר קפץ ל-650 דולר.

אם הוא היה תומך דואל סים הייתי רוכש אותו. בכלל, ב1+1 חיכיתי 4 חודשים עד שיצא כדי לקנות

ואז גיליתי שהוא רק עם סים אחד. התרגלתי לסינים שיש בהם 2 סימים. יש לי סים פרטי וסים של העבודה.

אחרי שמתרגלים לזה, קשה לחזור לסים אחד. במיוחד כשעוזבים עבודה וצריך לשנות את הטלפון בכל המקומות, אנשי קשר, איביי, פייפל ומה לא.

מפתיע שלמכשיר הזה לא תהיה טעינה מהירה. נשמע די נדרש למכשיר כזה

גם אם לא יקבלו מטען מהיר במחיר הזה אלא כאביזר בתשלום נוסף.

פורסם

Doogee F3 מתכנן להיות האח המוצלח של ה-OnePlus 2

http://hwzone.co.il/doogee-f3-%D7%99%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%90%D7%97-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%9C%D7%97-%D7%A9%D7%9C-%D7%94-oneplus-2/

גירסה המעניינת באמת של ה-F3 תהיה גירסה מיוחדת בייצור מוגבל, שתציע מכל הטוב שיש בשוק: שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות, זכרון RAM בנפח 4GB, מצלמה ראשית של סוני עם חיישן 21 מגה פיקסל, נפח אחסון מובנה של 32GB, מסך 5 אינץ' ברזולוציית QHD מבית LG, סוללת 3,100mAh וגם מעטפת מתכתית, שאת חלקה האחורי תוכלו להחליף בכיסויים מסוגים שונים (כולל כאלו שעשויים עץ).
פורסם
באנדרואיד כל הדברים האלה לא נתמכים בשום מקום.

זה אולי מה שאתה מכיר, אבל אם תעשה זום אאוט מהידע שלך, יש עשרות עד מאות מליוני משתמשים ברחבי העולם שמשתמשים בNFC בזמן שאתה כותב בפורום שאין דבר כזה עדין. זה מתחיל, כמו כל טכנולוגיה, במדינות יותר מתקדמות, כמו ארה"ב, דרום קוריאה ויפן. העובדה שזה לא בשימוש נרחב בישראל (להזכירך, 8 מליון תושבים מתוך 7 מיליארד בני אדם) לא אומרת בהכרח, או בהכרח לא אומרת שזה לא בשימוש בחו"ל.

זה בוודאות ישפיע על המכירות בטווח הקרוב, אומנם קצת, אבל ישפיע. האם זה משתלם להם? יכול להיות, זו שאלה שהם התחבטו בה הרבה זמן וכנראה הגיעו למסקנה שלא. הרי היה לי ברור שיצאו כתבות על העניין הזה והנה אפילו אתה הדבקת כתבה של איזה בלוגר שמסבירה "למה אין NFC וזה לא נורא", אבל רק העובדה שהכתבה הזו קיימת ואנשים קראו אותה, גורמת לסלידה טכנולוגית עתידית מהמותג, כי זה מותג ש"חסר בו NFC" ובעוד 4 שנים, כשNFC יהיה יותר פופולרי (גם אצלנו), אנשים אוטומטית יבטלו את הONEPLUS העתידי כאופציה, כי יהיו כבר תחליפים טובים יותר או "מושלמים" יותר. אף אחד לא יכנס לGSMARENA ויוודא שיש NFC בדגם העתידי, כי אנשים רגילים לא מתעסקים בזה.

פורסם

מפתיע שלמכשיר הזה לא תהיה טעינה מהירה. נשמע די נדרש למכשיר כזה

גם אם לא יקבלו מטען מהיר במחיר הזה אלא כאביזר בתשלום נוסף.

הבעיה היא לא במטען שמקבלים אלא בסוג החיבור, USB-C שאין לו את היכולת של הטענה מהירה.

• תוכן חדש...