Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בשבוע האחרון החלטתי לשים מצלמת דרך בגלל כל מיני ארועים שקרו מולי והתבאסתי שלא צילמתי והעברתי הלאה (למשטרה במקרים האלו).

למשימה גייסתי את הSJ4000 שלי שעומדת ללא שימוש .

קיבלתי המלצה ע"י ידידי לרכוש את 2 המוצרים האלה :

מפצל פיוז מצת בקופסת הפיוזים:

http://www.ebay.com/itm/360857864775

וכבל MICROUSB שמתחבר בין המפצל למצלמה עצמה:

http://www.ebay.com/itm/111427226762

לא אמורה להיות בעיה כלשהי עם הרכבים האלו נכון?

פיוזים, זרם, מתח וכל אלה...

תודה רבה!

*כרגע המצלמה מחוברת "חיבור ערבי" עם כבל למצת הרכב שמתנופף ברכב...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הSJ4000 שלי נפטרה , שקע הUSB יצא מהמקום ועל הדרך שרף את המעגל של המצלמה.

המצלמה החזיקה ככה כשנה וחצי בגבורה.

שמתי לב גם שהסוללות התנפחו, והמצלמה הושארה על השמשה אולי פעמיים .

לדעתי - תקנה מצלמה יעודית לאוטו , אני קניתי את זאת :

http://ksp.co.il/?select=.1106..1824..1980.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25479&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

מצלמת פנים וחוץ , ממשק בעברית. לדעתי תמורה המלאה לכסף.

פורסם

תבדוק מה צריכת המתח של המצלמה שלך, כי ממה שהצלחתי למצוא, המטענים הייעודיים לרכב של ה-SJ4000 מוציאים "פחות מ-10 וולט" בעוד הממיר שקישרת אליו נותן 5 וולט. לא בטוח שזה יתאים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

זאת הדרך הנכונה להתקין מצלמת רכב.

דגשים:

1. מצא פיוז אשר מופעל במצב ON ולא פיוז שתמיד מופעל.

2. פיוז 2\3 אמפר אמור להספיק. אל תתקין פיוז בעל אמפר גבוה יותר מכיוון שאתה מסתכן בשריפת החיווט.

3. את הפיוז ה"מקורי" יש לחבר בחיבור התחתון של מפצל הפיוזים (Add-a-fuse).

4. ממליץ לך בכל לשון של המלצה לא להתקין ברכב מצלמה אשר מופעלת מסוללה, בין אם LI-ion או לא עלינו Li-Po. הסוללות, במקרה הטוב, יתנפחו לאחר תקופה עקב החום\מגע שמש ישיר, ובמקרה הרע (והסביר) יתלקחו. ואתה לא רוצה סוללה מתלקחת תו"כ נסיעה.

הפתרון האלגנטי הוא מצלמת דרך, אשר ניתן להחליף את הסוללה שלה ב super capacitor. אצלי מותקנת מצלמת Mobius שאת הסוללה שלה החלפתי ב Super Capacitor, היא עובדת בחיבור לחשמל, וה SC אוגר בתוכו מספיק מתח לעבודה של בערך 5-10 שניות, כך שבעת ניתוק המתח המצלמה מוגדרת לבצע סיום הקלטה וכיבוי מסודר וכך לא מאבדת את הדקות האחרונות של הצילום. אני לא מנתק את המצלמה מהרכב אף פעם, היא מותקנת תמיד, גם בימים של חמסין כשהרכב חונה בחוץ בשמש ישירה.

ה Mobius מגיעה עם תוכנה ייעודית אשר תומכת בהחלפת הסוללה ב SC.

המצלמה עובדת אצלי כבר כשנתיים ללא בעיה. הוידאו שהיא מספקת באיכות פנומנלית, 1080 אמיתי, חד מאוד. אין לי כל אינטרקציה עם המצלמה, וזאת היתה המטרה בסופו של דבר, להכנס לרכב, להניע ולנסוע בלי להתעסק עם כלום ולדעת שהמצלמה מצלמת ללא התערבות שלי, אוטומציה זה שם המשחק :)

* במקור רכשתי את המצלמה כמצלמת QuadCopter ומרוב שהתאהבתי רכשתי עוד אחת לרכב.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם (נערך)
2. פיוז 2\3 אמפר אמור להספיק. אל תתקין פיוז בעל אמפר גבוה יותר מכיוון שאתה מסתכן בשריפת .

ממש לא נכון.

מי שקובע את צריכת הזרם ("אמפראז") הוא הצרכן ולא הספק.

אם תתחבר לנתיך ברכב שהוא בעל אמפראז נמוך הצריכה של הצרכן המקורי+הצרכן החדש תגרום לסיכון של נזק לחווט.

ואחזור שוב על המלצתי להמנע מהשיקוץ הנורא הזה שנקרא טאפ א פיוז ולהכין קווים חדשים בקוודרנט מתאים, אשר יהיו ומוגנים ע"י נתיך עבור התקנות חדשות.

למצחמה זה קצת אובר קיל, אבל לצרכנים כבדים יותר זה בהחלט מומלץ.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה כולם על התגובות,

אחפש חיבור של 10 וולט,

בנוסף- הוצאתי מהמצלמה את הבטריה והיא נדלקת רק כאשר אני מניע את הרכב (ויוצא זרם מהשקע מצת)

דבר שני- תמיד שאני עוזב את הרכב אני מניח כיסוי על השמשה שכמובן מכסה גם את המצלמה ועושה עליה צל.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני לוקח כבל USB עם פיוז מובנה, מוסיף עוד פיוז ומחבר ישירות לחשמל של הרכב (קבל כתום במקרה שלי)

לי זה נראה מעל ומעבר ולא צריך לגעת בפיוזים של הרכב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי התפוצצו כבר שני "סופר קבלים" במצלמות יקרות יחסית. כנראה שלא עמדו בשמש הישראלית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

ואחזור שוב על המלצתי להמנע מהשיקוץ הנורא הזה שנקרא טאפ א פיוז ולהכין קווים חדשים בקוודרנט מתאים, אשר יהיו ומוגנים ע"י נתיך עבור התקנות חדשות.

טאפ א פיוז הכוונה למפצל פיוז? כי אם כן אני פוגש הרבה מקרים שהמצלמות מחוברות בצורה הזו ואין תלונות. איך סוללים קו חדש?

אגב סמארטקופ, תעדכן בחלקים שקנית בסופו של דבר, הגיעה אלי ה- SJ 4000 Wifi שאני מתכנן בין היתר גם לחבר אותה לרכב.

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...