Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריאת מחשבות - יש דבר כזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו שאיך אפשר לפי הבעות פנים ותשומת לב לתנועות לגלות מספר שאדם חושב עליו?

אפשרי לשדר לאדם לחשוב על משהו?! בזה אתם מאמינים?

עוד משהו,

לאחרונה יצא לי להתנסות בעניין של פתיחה בספר הזוהר וקלפי טארוט. שני אנשים שונים.

קיבלתי המלצות ואנשים אמרו לי שגילו להם את העבר במפורט ומה שקורה איתם בהווה ברגע שהם התיישבו, אפילו לא נתנו שם.

הלכתי והתאכזבתי. באתי בציפיה שיפתיעו אותי, שבאמת יגידו משהו שאני אגיד לעצמי "וואלה יש פה משהו". אבל כלום...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לשכנע תת מודע של מישהו לחשוב על מספר או צורה מסוימת זה משהו אחד, אבל להבין איך קראו לאהבה הראשונה נשמע לי קשה עד בלתי אפשרי. למישהו יש הסבר? מן הסתם בהנחה ואין "רמאות" של היכרות מוקדמת או שתולים.

זה קל, בא נקח את הדוגמה עם קים מג'י לנו.

הוא קורא אותה בזמן שהוא מתחיל להגות איזה שהוא שם, סימנים קטנים שהוא קולט אומרים לו אם הוא בכיוון או לא.

בסוף הוא פולט איזה שם שאולי רק דומה או מזכיר את השם האמיתי.

שים לב שקים בעצמה אמרה משהו בסגנון של "הי, אפילו אני כבר שכחתי את זה", אז זה לא שהוא נזכר בשבילה, הוא שתל אצלה את השם הזה וגרם לה לחשוב שהוא צודק.

כי בנינו, מי מאיתנו זוכר את השם של אותה אחת שהוא קיבל ממנה נשיקה ראשונה בגיל 10?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא רק שזוכר את השם אפילו את הטעם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהחלט, זה לא רק קריאה זה גם כתיבה. בכל מיני רמות, מ-PRIMING (שזה הכוונה מאוד כללית של המוח למחשבה מסוימת, שבהמשך ה"קוסם" קורא אותה) ועד שתילת מחשבות ברמה כמעט היפנוטית - מומחה מסוגל, לאחר שהוא מושך את תשומת הלב שלך, להפנט אותך בלי שבכלל תהיה מודע לזה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
מומחה מסוגל, לאחר שהוא מושך את תשומת הלב שלך, להפנט אותך בלי שבכלל תהיה מודע לזה.

לא מסכים,הכל תלוי בכח רצון של המהופנט העתידי.

אם אני יושב מול אומן שכזה,משלב ידיים ונכנס לסוג של מוד "ברזל" מצידי,הוא לא יצליח לגרום לי להוציא אפילו הגה מהפה.

אם אתה בא בגישה של "הוא חייב לגלות לי הכל" אז יש מצב שהוא באמת יקרא אותך כמו ספר פתוח ואז תהיה בהלם "וואי איך הוא ידע??!!!"

עוד לא יצא לי להתנסות בענין עם אף אחד,אבל אני די סקפטי בנושא.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

והשאלה הכי נשאלת היא:

למה כל אלה שיודעים לקרוא את העבר שלך וגם את העתיד לא ממלאים לוטו?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כי לטופס לוטו אין הבעות פנים, שפת גוף ותת מודע לשחק איתו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...