Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

אני לא מבין למה אתה בא לפות"ש בטענות האלו, מה הוא עשה לך? ומה בדיוק הוא אשם שזאת ההכוונה שהוא מקבל?

לא במקום לפי דעתי בטח שהוא מתנהג לאורך כל התהליך פה באורח רוח נעים ומתחשב

יש פה נציג שמתחמק ממתן תשובות ועיכב אותו עד הרגע האחרון כדי לבשר לו שהוא לא יעמוד במילה שלו, זה אולי דבר נפוץ אבל זה לא דבר תקין בשום אמת מידה בטח שכשפות"ש מסביר שהוא חייב את הרכב כי יש לו אילוצים ואשתו אמורה להשתחרר מחדר לידה

לפי דעתי תבדוק אם יש מקום לבוא איתך בשיפוי מסויים לצורך תיקון חווית השירות פה, אין מקום כנראה אבל כדי באמת להשאיר טעם טוב זה הדבר הנדרש כדי ליצור חווית שירות מתקנת

כמו גם, רק לי נשמע 750 ש"ח סכום מוגזם לטיפול על פאקקטה מיקרה? זה 1% מעלות הרכב במקור!!

Confidence In Motion

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בא לפותח השירשור בטענות אלא לכול החברה פה שרוצים שידרוש משהו שבינתיים לא מגיע לו, על סמך כלום ושום דבר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• אחראי פורום
פורסם

מסכים עם דוד. כל פעם ישר עפות פה "תקרע אותם, תן להם בשיניים!!" על שטויות.

לא איחרו לו בחודש, כמו שנראה לא איחרו או יאחרו בכלל. קצת אורך רוח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני לא בא לפותח השירשור בטענות אלא לכול החברה פה שרוצים שידרוש משהו שבינתיים לא מגיע לו, על סמך כלום ושום דבר.

באיזה סוכנות רכב אתה עובד?

פורסם

עשיתי CT באסותא. הכל ברמה גבוהה של אמריקה.

הבטיחו תשובה תוך 5 ימי עסקים!!

חלפו עברו, שלל תירוצים למה טרם התקבלה התשובה.

האם לדרוש אחות רחמניה כפיצוי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בסוכנות הכי מגניבה:

דלק צ'מפיון לובינסקי מוטורס למזרח התיכון בע"מ.

או בקיצור: דצלמל"ת בע"מ

וברצינות, אני לא עובד בסוכנות רכב, אפילו לא בתחום הרכב, לצערי הכי קרוב לעבודה בתחום הרכב זה הרכב שלי בחניה.

זה שאני חושב שלא צריך לדרוש משהו על בסיס כלום ושום דבר הופך אותי לסוכן רכב?

העובדה שאני הגון ולא מנסה לדפוק את המערכת הופכת אותי לבעל אינטרס?

- By lifting money bags

פורסם
מתנצל על ההשוואה, אבל אתה מגן בחרוף נפש על תעשיית מכירות הרכב.

ללקוח חוזר לא מגיע הטבה?

על תעשיה מכירות הרכב.

תגיד לי, בסופר כשאתה קונה ירקות, אתה דורש שיקלפו לך אותם כי אתה לקוח חוזר?

בחנות מחשבים אתה דורש שיוסיפו לך זיכרון חינם כי אתה לקוח חוזר?

באת לחנות, הזמנת משהו, הבטיחו תוך X ימים, עדיין לא הגיע למרות שלא עברו X ימים, על מה הבלאגן?

פותח השירשור טעה (בקטנה) בחישוב, לא נורא, יתמודד.

אתם כבר באתם ודרשתם וציפיתם כי הוא לקוח חוזר? כי הרכב מגיע בסוף התקופה שניתנה?

אם יספקו לו רכב חלופי, אז הכול בסדר.

לא רוצה את הרכב? אל תקנה.

לא בדקת כמה עולה טיפול ראשון? בעיה שלך.

אתה קונה מוצר, מעבר לזה למה מישהו חייב לך משהו?

- By lifting money bags

פורסם

מתנצל על ההשוואה, אבל אתה מגן בחרוף נפש על תעשיית מכירות הרכב.

ללקוח חוזר לא מגיע הטבה?

זה שבן אדם מפעיל קצת הגיון בריא והגינות בסיסית הופך אותו ל"מגן בחרוף נפש"? כל מי שלא מתלהם בצורה עיוורת בכל הזדמנות חייב להיות בעל אינטרס כלשהו?

אתה חושב שהכסף של הטיפול חינם או הרכב החליפי שלטענתך צריך לדרוש (כרגע, בלי סיבה בכלל) יורדים לאחד מהנציגים מהמשכורת כדי שיהיה להם את האינטרס להגן על ה"תעשייה המרושעת"?

ההפך, לא הנציג ולא אבא שלו לא משלמים על הרכב החליפי והנציג הוא הבן אדם הראשון שיש לו אינטרס שפות"ש יצא מרוצה מהעיסקה כדי שמחר יספר לחברים שלו "איזה שפיץ יוסי מניסן הרצליה תקנו רק ממנו".

אגב, לפי ההודעות של פות"ש בפורום נשמע שהוא קונה רכב חדש לראשונה. מה הופך אותו ללקוח חוזר?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חברים נא להתנהג בהתאם...!

אני לא לקוח חוזר וגם אם הייתי כזה זה בטח לא היה כי נתנו לי טיפול חינם.

בשורה התחתונה אני לא אדרוש משהו שלא מגיע לי, זמן המיקוח היה ועבר בזמן חתימה על חוזה הרכישה של הרכב, כרגע הם עומדים בהבטחה וגם היחס סה''כ מאוד נעים ואדיב.

אין לי שום סיבה שבעולם כרגע לדרוש מהם משהו, במידה ויפרו את ה 14 ימי עסקים יהיה לי סיבה לדרוש. אני בטח ובטח לא אדרוש משהו כי ציפיתי שאולי הרכב יגיע לפני, זאת כבר חוצפה, גם אם זה יכול לחסוך לי 750 ש''ח.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

השרשור ננעל !

להבא נא לפתוח שרשור כאשר יש הפרה של החוזה ולא לחפור בשרשור מיותר על מה יהיה אם הם יפרו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...