Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה אומר שאתה לעולם לא מודד זמנים, אז למה בעצם חשובה כל ה“טכנולוגיה“ הזאת?

בדיוק בשביל המטרה ההפוכה.

בשביל להגדיל את מקדם הבטחון!

אם אתה מנצל, עבור אותה פניה ובאותה מהירות, פחות מסך הכל האחיזה - הגדלת את מקדם הבטחון, וזה בהחלט רלוונטי לנהיגת כביש יותר מאשר לכל סוג אחר של נהיגה - וזה (צריך להיות) אחד מהלקחים של השרשור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

השרשור הזה עם פוטנציאל אמיתי להגיע לעמוד ה20 שלו, וטרם הבנתי על מה המהומה.

מה שונה התאונה הזו מכל תאונה אחרת? שהרכב יקר? שהרכב נשרף? שהיה לו ספויילר?

האם התווסף מידע חדש לגבי הגורמים לתאונה?

פורסם
מה?

פניה שאין בה שדה ראיה בכלל זו לא פניה עיוורת, זו פניה שהנהג שפונה בה עיוור! :lol:

לכל פניה יש עומק שדה ראיה מסוים, ובשלב מסוים הוא מתחיל להיפתח.

חן, קבל את התנצלותי. אפילו פוליטיקאי לא תהיה.

איפה כתבתי שאין שדה ראייה בכלל?

לגבי כל הטלמטריה ושאר השטויות כדי לקבוע קו נכון (שזה טימטום בכביש ציבורי כי אתה תהרוג את מי שבא מולך) בשביל זה אתה בכלל לא צריך בכלל אוטו או להגיע לשם. פתח מפה, קח סרגל ומחשבון ותעשה את כל החישובים בנחת מהספה בבית. אחר כך תוכל אפילו לבוא לפה, לצחוק על הנהג שהתרסק ולהגיד שאתה יודע לעשות את המסלול הרבה יותר מהר בלי להתרסק.

ועכשיו תענה לשאלה ששאלו אותך כבר כמה אנשים. מה זו פנייה עיוורת?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם:

ואגב, אם ניצלת 0.5G (וזה די הרבה) עדיין יש לך 0.87G לטובת פניה (היחס בין הכוחות הוא פיתגוראי) כך שתוכל לעצור בלי לעוף הצדה ובמרחק סביר בהחלט.

כשיושב לידך איזה דייב טרנר אחד שמסתכל על הטלמטריה (ובעיקר עסוק בלצעוק עליך להאיץ חזק יותר...:oops:) זה עוד יותר קל.

אז זה:

בדיוק בשביל המטרה ההפוכה.

בשביל להגדיל את מקדם הבטחון!

אם אתה מנצל, עבור אותה פניה ובאותה מהירות, פחות מסך הכל האחיזה - הגדלת את מקדם הבטחון, וזה בהחלט רלוונטי לנהיגת כביש יותר מאשר לכל סוג אחר של נהיגה - וזה (צריך להיות) אחד מהלקחים של השרשור.

בולשיט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חן, בוא, קח, רד מהעץ.

79.jpg

אתה מדבר על טלמטריה ככלי לשיפור ביצועים ואז עושה אחורה פנה ואומר שזה עוזר לך "לשמור רזרבות של בטחון"?! אפילו אני, שאני נהג בנז***ה אני, לא יודע כמה אחיזה "בסך הכל" יש לי. אה, רגע, עבר חודש? הצמיגים התייבשו? סך האחיזה של הרכב ירד - הטלמטריה של לפני חודש לא רלוונטית - צריך לעשות שוב. רגע, כשאני עושה את סשן הטלמטריה הזה, אני שוחק את הצמיגים, ואז בסוף הסשן יש לי פחות אחיזה ממה שהיה קודם.

בקיצור. חלאס לבלבל את המוח. יש לתת עצות שאפשר ליישם (ע"ע אמירתו של Spire ושל עוד אחרים וטובים (אפילו עוד יותר מ-Spire) על לשמור את נקודת העצירה בתוך שדה הראיה) ויש זיוני שכל אינטרנטיים שלא תורמים לאף אחד ורק מכיבידים על עמוס השרת. עשה טובה, חדל קשקשת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

חן, אתה אמיתי???

שואל ברצינות כי אני מנסה להבין אם המנהלים החליטו להשקיע השנה ב-1 באפריל שהם מתחילים לבנות את הסיפור מעכשיו.

דפקת פה יציאה סטייל איליין, “we need to have sex to save the friendship“, פתאום השיפור ביצועים שדיברת עליו זה בכלל שיפור ביצועי בטיחות?

במקום כל הטכנולוגיה, לא יותר קל ללמוד להכיר את הרכב שלך, לשמור מרווח מהרכב שלפנייך ופשוט לנהוג בצורה רגועה?

הרי אתה גם ככה טוען פעם אחר פעם שאתה נוהג לאט בפניות, “אין לאט מדי בפנייה!“.

אם אתה נוהג לאט כמו שאתה מציין ומדגיש פעם אחר פעם ועדיין יש לך בעיית אחיזה, הנה כמה פתרונות אפשריים:.

1.שחרר את המגשים של מקדונלדס מהגלגלים האחוריים.

2.שים צמיגים איכותיים.

3.בדוק את תקינות המתלים.

4.תפסיק לעשות סמים בנהיגה (כמובן רק אם אתה עושה סמים בנהיגה).

5.סע לאט יותר ובשוליים כדי לא להפריע לסבתות עם קולנועית.

אם אתה חושב שהפסקה האחרונה שכתבת זו המסקנה שצריכה להיות מהשרשור-אשרייך, מסתבר שלא רק שכולם לא מבינים אותך, אתה גם כנראה לא מבין אותם.

איחלתי לחייל בהצלחה.

אגב, יש מצב שחצי מהפורום פה כרגע בהריון, כל כך הרבה זיוני שכל בטוח מישהו נקלט....

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מישהו פה באמת מבין מה חן רוצה?

כי אני ממש לא.

לשבת ולספור כוחות ג'י אחרי נסיעה? מה?

אם כבר חן, איפה ההתחשבות שלך בשינויי משקל בעת בלימה חזקה (בגלל הפתעה) בזמן פניה כשאתה מנצל 0.6G?

אתה מנסה להראות פה איזה צד מאוד מדעי, ופיזית אולי זה נכון אבל מאחורי ההגה? פפפפפ הרלוונטיות פוחתת

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אני אקח סולם אחד, בבקשה...סתם! וברצינות, בואו פשוט נסיים את הדיון הצדדי הזה ואז נוכל או לחזור לנושא השרשור (מה שזה לא יהיה...) או לסיים אותו.

כל הדיון שהתפתח כאן הוא על מהו מקדם בטחון בנהיגה ספורטיבית. הכלל העיקרי הוא הכלל שציין לראשונה Spire:

להיות מסוג לעצור לפני הנקודה הרחוקה ביותר של הכביש שאתה רואה. זה תלוי בעיקר במהירות הכניסה לפניה ובקו הפניה.

הכלל השני הוא: שכמה שיותר מאמצעי השליטה ברכב יהיו זמינים ושנוכל לעשות בהם שימוש מיידי ומרבי. זאת אומרת למשל שהידיים על ההגה ורגל שמאל תומכת בגוף, שליטה בקו הפניה עם המצערת וכדומה.

הכלל השלישי הוא לנסות לנצל כמה שפחות אחיזה עבור אותו תמרון. הוא בפירוש פחות חשוב משני הקודמים, אך ראוי להתייחס אליו. הוא מושפע בעיקר מעדינות בתפעול הרכב ומשימוש בבלמים ובמצערת בפניה.

הכלל הרביעי הוא להשיג מהרכב תגובה זריזה יחסית. מאחר ובדרך כלל בנהיגה ספורטיבית אנחנו מנסים להיות פרוגרסיביים מאוד אז לרוב אין בעיות בתחום הזה.

מוסכם?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אין מה לעשות. בפורום המומחיות האמיתית היא יכולת כתיבה ידענית. קשה לדעת מה יכולת הנהיגה האמיתית. לעיתים מתאפשר לאבחן שמדובר בתאורתיקן. עם כל נתוני המדידה המיוחדים שיש כאן - מדוע שלא יועלה צילום מסך שמראה דוגמאות המוכיחות שנעשה שימוש במכשור כזה. וכן איך חלוקה למקטעים נוצלה לשיפור המטרות.

פורסם
השרשור הזה עם פוטנציאל אמיתי להגיע לעמוד ה20 שלו, וטרם הבנתי על מה המהומה.

מה שונה התאונה הזו מכל תאונה אחרת? שהרכב יקר? שהרכב נשרף? שהיה לו ספויילר?

האם התווסף מידע חדש לגבי הגורמים לתאונה?

הדיון הוא לא סביב חקר התאונה עצמה ומעולם לא ניסה להיות, התאונה עם AMG בוערת וברקע השלט "אלקוש" פשוט היה טריגר סימבולי לדיון על בטיחות בנהיגה ספורטיבית.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
מוסכם?

ג'ולס היה אומר על זה:

My name's Pitt. And your ass ain't talkin' your way out of this shit

אני מקווה שהלקח שיופק מהשרשור הזה יהיה זהירות רבה יותר במתן עצות מלומדות לכאורה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חן, אני אתרגם אותך לעברית (עד כמה שאני מבין את השפה שלך).

הכלל הראשון - אין דבר כזה פניו עיוורות. אם הפםניה עיוורת אתה חייב להאט עד שהיא תפסיק להיות עיוורת.

הכלל השני - לפני פנייה תדליק 4 וינקרים, אורות ערפל, יד אחת על בלם היד, יד שנייה על ההגה, רגל שמאל על דוושת הבלם והזין על הצופר.

הכלל השלישי - סע הכי לאט שניתן ובניוטראל. ככל שתגביר מהירות, תאיץ או תבלום תנצל יותר אחיזה.

הכלל הרביעי - שכח משלושת הכללים הראשונים ונהג כמו שאחרים אומרים ולא כמו שחן אומר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הדיון הוא לא סביב חקר התאונה עצמה ומעולם לא ניסה להיות, התאונה עם AMG בוערת וברקע השלט "אלקוש" פשוט היה טריגר סימבולי לדיון על בטיחות בנהיגה ספורטיבית.

אולי לפני שמדברים על בטיחות בנהיגה ספורטיבית, כדאי להגדיר קודם מהי נהיגה ספורטיבית.

נהיגה עם מאפיינים ייחודיים שקורים רק כשנוהגים ספורטיבית, או נהיגה רגילה בקצב גבוה על כל המשתמע מכך?

*אני יודע שכבר היו אינספור נסיונות בעבר לנסות ולהגדיר. זה מעולם לא ממש הגיע למיצוי חד משמעי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...