Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז הייתה היום תאונה בכביש של אלקוש, מרצדס A45 AMG עפה מכביש ועלתה בלהבות. אני לא מכיר את הבעלים\נהג ולא את פרטי התאונה אבל היא מעלה לי המון שאלות וטענות בראש.

למה לקנות רכב כזה במדינה בלי מסלול? הרי אם אתה רוצה למצות אותו אתה חייב לעבור (בהרבה) על החוק ויותר חשוב מזה, על כללי ביטחון בסיסיים בכבישים ציבוריים. אני מבין את המרדף אחרי עוד ועוד כוח ואחיזה, אבל חייבים תמיד לזכור שמאוד קשה להתאפק עם כאלו מפלצות ומהר מאוד אתה צובר ביטחון ומגיע למצבים שלא צריך להגיע על כביש ציבורי, נקודה.

מתי יהיה פה מסלול כבר כדי שאנשים לא יצטרכו לסכן את עצמם ואחרים בנהיגה ספורטיבית?

מתי יפסק המרדף אחרי עוד כ"ס, זמן 0-100 קצר יותר ועוד אחיזה?

מבטיח לכם שלא פחות מהנה לזרוק איזה פיז'ו 106 ראלי לפניות במהירות שהיא שליש ממה שהנהג ב-AMG ככל הנראה נסע.

אני לא מעביר ביקורת, להפך, אני מבין טוב מאוד כמה מהר מגיעים למצבים האלו ובגלל זה הנושא מאוד מעסיק אותי.

הייתי חייב לפרוק קצת, זה הכל.

02.jpg

01.jpg

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חראם על ה-AMG.

מכל מקום, אין לי ולא תהיה לי ביקורת על קניית מכוניות ביצועים בארץ, בין אם זה גולף GTI ובין אם זה F12. גם עולם לא כולם נוהגים על מסלולים במכוניות האלה, בוודאי לא כל הזמן. אל תשכח שהמסלול אמנם בטוח יותר, אך יקר יותר מנהיגה בכביש הציבורי ובשיעור ניכר - בין אם בבלאי לרכב ולמתכלים כגון צמיגים ורפידות, ובין אם בתשלום למסלול עצמו. גם בעלי הייפרקארס לא תמיד מבלים במסלול. נהיגת כבישים הייתה, קיימת ותהיה, ותאונות היו, קורות ויקרו. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לצמצם את התאונות לכאלה שקורות (והן קורות) ולנסות להימנע מכאלה שנגרמות (כאן ההבדל בין נהיגה מהירה להשתוללות).

לפחות כאן התאונה הייתה עצמית ולא היו צדדי ג', נחמה קטנה אך משהו, בכל זאת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רוב בעלי ההייפר-קארז שראיתי משתמשים בהם כדי להגיע לבית קפה עם סטייל ולא לנסיעה על המגבלות שלהם, בטח לא בכבישים ציבוריים. אם אתה יודע שאתה מחפש רכב בשביל נהיגה על המגבלות, קנה רכב שיש לו מגבלות שפויות, בטח במדינה בלי מסלול, אחרת דברים כאלו יקרו. לא רוצה להשמע צדקן, אבל אלו פשוט חוקי הטבע.

כמו שאמרת, העיקר שהפעם זה ככל הנראה נגמר בלי יותר מידי נזק לבני אדם.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

מה יש לחשוב?

היה ערס, היה לו כסף, היה לו שכל של ציפור (ומתנצל אם פגעתי בציפור כלשהי), לא היה לו שמץ של מושג איך נוהגים ויותר חשוב, איך ואיפה לא נוהגים.

היה מרצדס.

חולרות כאלו צריך להשבית ל 10 שנים.

פורסם

א. שואל ברצינות - איך אתם יודעים שזן AMG 45? הגדלתי את התמונה ככול שאפשר ועדיין לא הצלחתי לזהות את תת הדגם.

ב. בהנחה שזו אכן AMG, נהיגה ברכב כזה דורשת בגרות והבנה מה גבולות האפשר והמותר (לא מבחינת החוק), ככול הנראה שהבעלים של הרכב הזה קצת עף על עצמו, קצת הרגיש שבתואם שומאכר עסקינן - והתוצאות לפניכם.

לדעתי, כמו שרישיון לאופנוע מותנה בנפח מנוע מרבי, כך גם רישיון נהיגה ברכב פרטי צריך להיות מוגבל בהספק המנוע, הגבלה שתשונה עם צבירת הוותק של הנהג.

כלי כזה אסור להפקיד בידיו של כל נהג.

פורסם

לפי מה שידוע לי, מדובר באדם יחסית מבוגר, לא ילד.

בכל מקרה, זו A45AMG Edition 1 השנייה שהולכת לעולמה תוך שבועיים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה יש לחשוב?

היה ערס, היה לו כסף, היה לו שכל של ציפור (ומתנצל אם פגעתי בציפור כלשהי), לא היה לו שמץ של מושג איך נוהגים ויותר חשוב, איך ואיפה לא נוהגים.

היה מרצדס.

חולרות כאלו צריך להשבית ל 10 שנים.

אתה מכיר את בעל הרכב שאתה מדבר ככה?

אגב, כול מי שעולה על כביש ציבורי צריך להיות מודע ש"וואלה, יש מצב שהיום זה היום" ואם הוא עולה על הכביש במטרה קצת יותר """ספורטיבית""" אז הוא צריך להבין שיש סיכוי גבוה יותר לזה ש"היום יהיה היום הזה"...

מי שלא מבין את זה, מי שחושב שהוא חסין, שהוא נהג על - לא צריך לעלות על הכביש.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מסכים עם פות"ש. בגלל זה (בין השאר) הזמנתי 500 אבארט ולא מפלצת כוח שהייתה עולה אפילו פחות. רוצה לנהוג בספורטיביות, תוך צבירת כמה שפחות מהירות והקטנת מעטפת הסיכונים.

עצוב, אבל ככה זה במדינה עם אפס עגול בתרבות מוטורית.

:idea:
פורסם
זה טוטאל לוסט?

קצה שלדה. בלי השפעה מבנית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה טוטאל לוסט?

אתה שואל ברצינות?

חבל ש2 רכבים כאלו נעלמו מן הנוף בזמן קצר כלכך.

אין קשר לכך שהנהג הוא מבוגר זה לא אומר עליו כלום, כשאתה נוהג בכזה רכב אתה צריך לדעת טוב טוב את המגבלות, כל אחד חושב שהוא נהג מרוצים מנתק את ה esp ואחרכך לא מבין איך הוא מגיע למצב הזה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
הזמנתי 500 אבארט

אני חושב שיש לנו פה סקופ! עם הקיט או בלי? איזה צבע? ידנית או אוטומטית? מתי תקבל?

תתחדש.

ואל תדאגו לבעל המרצדס - קרוב לוודאי שהוא היה כבר בסוכנות ופתח הזמנה לאחת חדשה, ואם לא אז בראשון על הבוקר יעשה זאת...

פורסם

רגע, זה קטע ההתחלה של הכביש, איפה שהכיכר הקטנטנה? איך לעזאזל הוא גמר שם תוך כדי יציאה מהכיכר הזו?

הרי למי שסיים ירידה, הכיכר מצריכה האטה קיצונית ומי שבא מ"בחוץ" על מנת לעלות לא צריך לבצע פנייה חדה בגלל קוטנה והשוליים הרחבים.. לא?

:idea:
פורסם (נערך)

גיא, אפור מלט וידנית - בלי קיט. אל תדאג, אני נותן לו 11 חודשים ואז יגיע גם הקיט!

פקלוסטר, לדעתי זה בכיכר בכניסה. אבל לא בטוח בזה במאת האחוזים.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...