Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שזה סביר לשפוט את הנסיבות לפי תמונה של רכב בוער. ברור לכולם שמי שקונה A45 כנראה יחטוא בנהיגה זריזה, וברור גם כן לכולם שנהיגה כזו טומנת בחובה סיכונים. נהג טוב מצמצם את הסיכונים האלו למינימום ועדיין דברים קורים. אם הוא הרחיק לכת עד שם, לפחות הוא אוהב לנהוג ולא רק להתפרע בדרך נמיר.

אני מסכים שהמגבלות של המכוניות האלו נמצאות במקום לא סביר. הA45 היא לכל דבר ועניין כמעט מקבילה של 911 טורבו מלפני 15 שנה, ואת הרכב ההוא כולם כיבדו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אתה מכיר נהג אחד שאתה יכול להתחייב במאה אחוז שטעות של רגע בנהיגה ספורטיבית לא תגרום לרכב שלו לעוף מהכביש?

זאת נהיגה ספורטיבית? בצומת? בתוך תנועה ועוברי דרך אחרים?

לעוף מנגיעה במקום כזה אומר רק מה היתה המהירות.

ותפסיקו לקשקש על מרצדס או לא מרצדס.

שמלמלוב, יש מצב שגם בטויוטה אפשר לעשות תאונה כזאת. לא בטוח, כי זה הרכב של אלוהים אבל לפעמים כשהוא נותן למישהו אחר לנהוג, אז זה יכול לקרות.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

איפה ראית שהטפתי מוסר למישהו?

מצדי גם אתה יכול לשרוף את הרכב שלך תחת כל עץ רענן.

פורסם

מאחר שאני נופש באזור עם ילדיי היקרים, אך כמובן לא יקרים כמו הרכב שנשרף, השתוללות שכזו - אני שמח שנגדעה ולא הגיעה עד אלינו.

וכן, אני מניח שהיתה השתוללות. אני לא נגד טיולי נהיגה. אולי הנהג הפריז, אולי הנהג שלפניו, אולי הנהג מאחוריו ואולי כולם. אני לא שמח או לא-שמח שלנהג שלום, כי אני לא מכיר אותו ולא מאחל לאף אחד פגיעה. אבל עדיף הוא ממני, משום שהוא יצר את

הסיכון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני תוהה מי משלם במצב כזה על השלט הכוונה וגדר ההפרדה שניזוקו. ביטוח הרכב לא תקף למיטב ידיעתי על רכוש של החברה הלאומית לדרכים (מע"צ), והיא מצידה לא תשקיע בתיקונים הללו מטוב ליבה. יש מצב שישלחו לבעל הרכב חשבונית מנופחת?

פורסם

הוא יתבע אותם בחזרה - הגדר והשלט לא היו במקום הראוי ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

Hyper Viper,

סלח לי אך הודעת הפתיחה שלך ולא מעט מגיבים כאן הם האמא של ההתחסדות והצדקנות. מעבר לכך שהטענות שלך אינן מבוססות על לוגיקה תקינה, אני רק מזכיר שזהו פורום חובבי רכב ולא פורום "מהירות הורגת".

מה זה השטות המוחלטת הזאת "מה יש לעשות עם רכב כזה בארץ?"? לא באותו סגנון (מטעמים טכניים) אך בגדול את אותו הדבר שעושים עם מיאטה, עם אבארט, עם גולף GTI או עם אלפא רומאו.

למה לעצור במרצדס A45? אם נלך לפי ההגיון שלך אז עדיף כבר לאסור מראש שיווק של רכבים עם מעל ל-75 כ"ס (קורולה תוגבל להספק הנ"ל בעזרת תוכנה) ושלום על ישראל.

אם אתה לא יודע לנהוג במרצדס A45 אתה גם לא תדע לנהוג במיאטה או בקורולה.

יש פה מסקנות מרחיקות לכת.

סוף סוף קול שפוי.

מצד אחד, כל הפורום מתגייס לבכי מתוזמר כאשר המשטרה עושה איזה הצגה בתשקורת על רכבים משופרים או לחלופין כאשר תופסים נהג פורשה "על 200" בכביש 6 (מתלוננים על אזלת ידה של המשטרה להתמודד עם הבעיות האמיתיות ובצד), אך הנה כאן מגיבים בדיוק באותו האופן שבו המשטרה מנסה להציג את הדברים: רכב חזק ומסוכן, כנראה ערס, כנראה לא יודע לנהוג (אפשר לחשוב הפורום הזה מאוכלס ע"י נהגי מרוצים עם קבלות) וכו'.

די! אין לנו מושג מה התרחש שם ועד שלא נדע אין לנו שום יכולת לשפוט ולנתח את התאונה הזו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני לא רואה בתמונה מדרכה או מעבר חצייה של הולכי רגל בתמונה,לא רואה שקרה בסביבה

עירונית וסיכון קרוב של הולכי רגל.כל כביש הוא כביש ציבורי וכל טיולי הנהיגה שאני מכיר עוברים חוקית

על החוק,די לכל הצדקנים והמתפללים והמתפלאים,די להתחסד...מי צריך את המיפלצות וכו ובגללז קניתי רכב אם כלום

וחצי כוח לא מפלצת,די! אני מכיר מלא חברה שנוהגים ונהגו מעולה ויותר טובים בנהיגה בהרבה מהרבה

קשקשנים,גם על רכבים "חלשים" ולא מפלצות .שריסקו רכבים בגלל טעות של שניה ובמו עיניי ראיתי חברים

עפים מהכביש,גם אם אלו כבישי נהיגה שהרבה כאן מכירים(לא אנקוב בשמות) אלו כבישים ציבוריים מסוכנים

ומסכנים (סיכון לסביבה),זה קורה וימשיך לקרות גם אם יהיו 10 מסלולי נהיגה בארץ.

גם אופנוענים מהטובים ביותר הולכים בכבישי נהיגה ,כמו זבובים הם נופלים.שלא נדע.

הלו!! גם לנהגים הטובים ביותר (ואל תגידו שלא יכול להיות) המקצועים ביותר שזו פרנסתם ,זה קורה!!!

חברה אל תנהגו,לא יקרה. מי שלא מעיז לא מתיז. מי שלא עושה,לא קורה. מי שלא ''נוהג" לא לומד.

סעו באופניים גם מסוכן,גם בקטנוע.

פורסם

ספורטיבו - די להיתמם.

קרה שם מה שקורה בכל טיול נהיגה/יום נהיגה שגם אני משתתף בהם מידי פעם.

נס הרים(רינג - עאלק) + רכב מהיר מאוד + תאונה עצמית או חצי עצמית.

בנתונים האלה מה לדעתך קרה שם?

לא מתחסד ולא כלום - אבל כשהגיליוטינה יורדת, כשיום טיול כמעט הופך ליום זיכרון - אז לכולנו ברור טוב למדי מה קרה, שמישהו לקח סיכון שמעבר למעטפת הביצועים של הרכב ומעבר ליכולת שלו כנהג - וזו נהיגה חסרת אחריות גם כשהיא קורת לטובים ביותר אפילו שהם חברים בפורום.

sorry.

פורסם (נערך)

הבעיה עם רכב חזק מאד היא שהוא זקוק ל"תפאורה" המתאימה - כבישים ברמת סלילה גבוהה ועם שוליים רחבים, שילוט נאות, הקפדה על נראות וראות (זה אומר תודעת בטיחות מוטורית מפותחת אצל מע"צ.. כן הא. בחלום. וזה כולל אפילו גיזום של צמחיה על בסיס קבוע וכו') ואולי הכי חשוב: קולגות לכביש עם תרבות נהיגה מפותחת (ע"ע מקום שבו לא מתגרים בך תכופות בכביש כי יש לך רכב מיוחד).

אף אחד לא מתחסד פה, רק מבקשים לומר שאם בגרמניה למשל תרשה לעצמך לכל היותר A45 מבחינת כישורי הנהיגה שלך, אולי ייטב לכולם אם כאן תסתפק בגרסא חזקה בדרגה אחת פחות. לעניות דעתי, רכישת רכב ספורטיבי צריכה לקחת בחשבון את טיב התשתיות במערך שיקוליה.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

ערס ,שלא ינהג,מי צריך מיפלצות,וואלק אתם לא מכירים את נהג הרכב וכבר ,מה יש לעשות בכביש

אם רכב כזה? ומי ישלם על תמרור שנישבר או מעקה הפרדה.

גם אם פולו GTI אפשר לעשות הרבה וגם נזק לסביבה וחלילה ליותר מזה.

הרגתם אותי היום,כל הכבוד.

פורסם

בגרמניה לא יותר מוכשרים הנהגים,ואן קשר.

גם אם פיאט אברט אפשר לעולל מה שאתה אפילו לא יודע שאפשר...אני יודע!

אל תדחוף מילים מתחכמות,פשוט זה לא הנושא והעניין.פיאט לא קשורה לדברים שקורים

וגם לא AMG עם 1000כס.אף אף לא קשור לטעות של שנייה,הרי בשנייה אחת קורים הדברים. חלק

ממכם לסיכום מצדיקים קנייתם של רכבים עד 150 כס לפי מה שאני מבין או 75 כס,אבל אני

אם טויוטה קורולה יכול לעשות את אותה טעות וגם כל אחד ממכם,ב30 קמש פחות.

ועכשיו תגידו,קורולה לא אוחזת כמו בלה בלה בלה... עזבו נו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...