Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העצמה משכרת, וכששיכורים זה בד"כ מה שקורה.

אני מקווה שהנהג בריא ושלם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ידע לנהוג. קורה לטובים ביותר :|

פלוקסטר (או מה שזה לא יהיה) - מזל טוב! כשיפנו את הגרוטאה הזו משם נחנוך את שלך כמו את של אוראל :-D.

פורסם

Smiro, אני בפנים. הרגזון כבר בארץ - שבוע הבא יורכב. השלב הבא - תוכנה נורמלית (מחכה שדני יקבל קובץ מתאים למחשב שלי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מסכים עם פות"ש. בגלל זה (בין השאר) הזמנתי 500 אבארט ולא מפלצת כוח שהייתה עולה אפילו פחות. רוצה לנהוג בספורטיביות, תוך צבירת כמה שפחות מהירות והקטנת מעטפת הסיכונים.

עצוב, אבל ככה זה במדינה עם אפס עגול בתרבות מוטורית.

WTF לא קיבלת את המיני לפני פחות מחצי שנה?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
מה יש לחשוב?

היה ערס, היה לו כסף, היה לו שכל של ציפור

ככול הנראה שהבעלים של הרכב הזה קצת עף על עצמו, קצת הרגיש שבתואם שומאכר עסקינן - והתוצאות לפניכם.

אתם מכירים אותו? למה להגיד סתם?

קורה גם לטובים שבנהגים.

גם מזדות 3 מוצאות את עצמן על הגג בכביש הזה, אז מה? אבל מה יש ללכלך על מזדה, היא לא מרצדס.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זה לא סתם אלא מבחן התוצאה.

אתה מכיר נהג אחד שאתה יכול להתחייב במאה אחוז שטעות של רגע בנהיגה ספורטיבית לא תגרום לרכב שלו לעוף מהכביש?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

"נהיגה ספורטיבית"? זו נהיגה חסרת אחריות שמסכנת את שאר משתמשי הכביש.

אגב, הרכב שבסמלון אמור להבהיר לך שגם אני לא צמחוני, לפני שאתה בונה תיאוריות לכיוון הזה.

פורסם
WTF לא קיבלת את המיני לפני פחות מחצי שנה?

חצי שנה בדיוק. גם לי (ולכיס) כואב, האמן לי. באופן פרדוקסלי, דווקא בגלל שאני עובד קשה בשביל להחזיק אותה, היא מצידה צריכה להתאמץ מאד כדי להצדיק את זה.. ולצערי היא לא, למרות מה שמדובר ברכב מעולה (בבחינת "אני לא מספיק עשיר כדי להחזיק אוטו שלא נותן תמורה בעד האגרה").

מקווה מאד שהאבארט תעשה את העבודה..

:idea:
פורסם (נערך)

יש פה מסקנות מרחיקות לכת.

גם נהג AMG עלול לענות לווטסאפ במהירות 0.1...

פקולסטר - תתחדש ותהנה. נראה שמערכת היחסים שלך עם המיני היו בבחינת מטאור.

עריכה:

כאן הקודמת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?571591-%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%9F-%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A8-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ממה ששמעתי התאונה קרתה בגלל שמישהו נתן לו נגיעה בזנב וזרק אותו החוצה מהסיבוב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לפי מה שאני הבנתי הנהג מבוגר, והוא בריא ושלם. אם אני לא טועה הוא גם כותב כאן בפורום.

חבל להסיק סתם מסקנות, קורה לטובים ביותר. העיקר שהוא בריא. כל השאר זה פח וגומי.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

יפה. פתאום מסתבר שהוא לא עף על עצמו. מעניין יהיה לדעת מה באמת קרה.

בכל אופן הסקת מסקנות בלי שום נתון רלוונטי זה עוול לנהג, לעצמכם ולתדמית של מי שרוכש ספורטיבית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...