Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו פה מכיר את הרכב ? אני יודע שהוא מבוסס על הפונטו, איזה מכלולים משותפים יש לו ?

מדובר על מנוע 1.4 ידני

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

מישהו יכול לשפוך פה קצת אור ? ביום שלישי אני מתכנן ללכת לראות, רוצה לדעת למה אני נכנס

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פורסם

אתה נכנס לרכב נדיר שיש בודדים ממנו בארץ.

חשוב שתבין את המשמעות, גם אם הוא חולק מכלולים מסויימים עם דגמים אחרים - יש מצב שתתקע ותצטרך להשבית את הרכב בהמתנה לחלקים מחו״ל

פורסם

כל המכאניקה - מנוע, גיר, אביזרי מנוע חיישנים, מערך המתלים זהים לפונטו. כנראה. קח את זה בערבון מוגבל כיוון שהיו כמה גירסאות למנוע 1.4 ויכול להיות שזו שמותקנת ברכב היא במפרט אחר ממה שהגיע בפונטו ה"ישראליות" ולא הכל תואם.

כל השאר שונה, אם תצטרך פנס - רק בהזמנה מיוחדת. אם תצטרך ידית לדלת- כנ"ל. כל חלק קוסמטי כנ"ל.

יש משעות לכך שהגיעו לארץ רק עוד כ 2-3 יחידות מהדגם הזה: אין חלקים יחודיים לדגם אצל אף אחד, גם לא אצל היבואן.

כל דבר בהזמנה, הזמנה לוקחת כשבועיים. מחירים יכולים להיות גבוהים, למרות שזה מבוסס על פונטו.

פורסם

לגבי קוסמטיקה זה פחות מעניין יש את דוד אייבי, מה שחשוב לי זה המכאני,יותר הדברים של התחזוקה השוטפת, ודברי בלאי כמו משולשים גומיות למינהיים, בולמים,ברקסים, וכ'ד אגב לפי הבנתי המנוע הוא 1.4 70 ומשהו כוח סוס האם זה אותו אחד כמו בפונטו גראנדה

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פורסם

גם אני ראיתי את המודעה ביד 2. אני זוכר שב2004 הביאו אותן לאוטומוטור וחשבו ליבא את הדגם הזה. לכן אני לא בטוח שמדובר בייבוא אישי אלא ברכב שהובא לתקינה. המנוע זה מנוע 1.4 100 כוחות סוס שמשותף לעוד דגמים.

יכול להיות שיש לי גליון ישן של אוטו עם מבחן מקומי לרכב הזה.

פורסם

גם אני די בטוח שזו אחת מ 2 או 3 יחידות שיובאו על ידי סמל"ת ב 2003-2004 לצורך בחינת אפשרות יבוא. יש לה מספר רישוי רגיל לגמרי של 2004 עם סיומת 51, ועם 700 באמצע. סמל"ת אוהבים לתת מספרים "יפים" לדגמים יחודיים שלהם.

פורסם

האוטו הזה מיוחד מאוד, נעים מאוד לנסיעה ( זכרון עתיק מאיטליה ) ולדעתי נראה יופי יחסית לעדר המיני החדשות למיניהן. מצד שני כנראה צודקים אלו הצופים בעיות בזמינות חלקי חילוף.

פורסם (נערך)

מבדיקה של נתוני משרד הרישוי - יש רק אחת כזאת בארץ...(היו באופן מקורי 2 יחידות שעלו לכביש ב- 2004).

רצ"ב מפרט הרכב לפי נתוני משרד הרישוי. המנוע בבסיסו כמו בפונטו 1.4 אבל מכוייל שונה - לא 77 כ"ס אלא 90.

צירפתי מבחן דרכים שנכתב על הדגם הזה הספציפי (66-700-51) . סמל"ת הביאו 2 יחידות לבדיקת התכנות הייבוא, שכמובן לא התממש.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953913,00.html

http://www.winwin.co.il/Articles/Cars/Articles,3574.aspx

lancia_ot.jpg

ScreenShot_20150706093137.jpg

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
פורסם

הרכב הולך לשמש כרכב דיילי, אם אין בעיה של חלאפים מכאנים, זה מעולה,

תאמת שממש הדליק אותי הרכב, יש לי שריטה לרכבים מיוחדים כאלה ועוד איטלקיה

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פורסם

^^ זו הסיבה לדעתי, חלפים וזמינות בעיקר של דברי חוץ, לך תדע כמה זמן תצטרך להמתין וכמה יעלה לך כל דבר.

מעבר - רכב חמוד נראה בסדר מלבד הפרונט שקצת מזכיר לי את הפינגווין מבאטמן, המחירון שלו צונח מהר,

אם היא מגיעה עם מערכת START&STOP קח בחשבון שמצבר להחלפה עולה באיזור ה 1000 ש"ח ומעלה.

לגבי האמינות אני פחות יודע, אבל לא חשבתי על זה כשחיפשתי אחת כזו ולא מצאתי בעליל כיוון שהבנתי שהיא דיי טובה, אבל לבסוף סגרתי על 500 1.4

Opel Adam S 2017

פורסם

בשנת 2004 מערכות Stop-Start היו בגדר רעיון ראשוני, עוד לפני הגעה לשוחנות מהנדסים, שלא לדבר על ייצור סדרתי.

פורסם

כרכב יומיומי שכח מזה. נראה לי כמו סיוט.

ראיתי את המודעה ביד2 וזה ריאלי לקנות אותה רק בתור רכב שני, בסכום מגוחך, במידה ולא איכפת לך לחכות שבועיים שלושה לחבילות יקרות כדי להשמיש בחזרה את הרכב.

• תוכן חדש...