Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנד רובר סוף הדרך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מסידרה 1 ועד היום עת החליטה חברת טאטא ההודית (הבעלים משנת 2008) לסגור בקרוב את קו הייצור .האם זה יקרה ?.

סמלי לנד רובר.jpg

מצורף סרטון הסטורי מהנה.

בברכה אריק

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוך שפטרנו. רכב כושל בשיטות יציר מיושנות שכל השיווק שלו נשען על ניצול רגשות נוסטלגיה של מעריצים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא מדוייק.

לדיפנדר יש יכולת שטח מופלאה, ולא לחינם קנה לו עדת מעריצים בכל רחבי העולם.

אחוז גבוה מאד, במספרים חסרי תקדים, מהדיפנדרים שיוצרו עדיין נוסעים, וחלקם הגדול במדינות עולם שלישי, שם הם זוכים לתחזוקת שבר קלאסית.

כדאי לזכור שהריינג׳ רובר היה ה suv המודרני הראשון בעולם.

הדור השני והשלישי הפגינו אמינות בריטית טיפוסית, דהיינו 0, ולאט אבל בטוח האריסטוקרט הבריטי החל לאבד ממעמדו.

לולא הדיסקברי שהוצג ב 89׳, לנד רובר היתה מתה הרבה קודם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בתערוכת ג'נבה השנה הכריזה "לנד רובר" על מהדורה מוגבלת של מעין דגמי "רטרו דיפנדר", לציון סיום היצור של הדגם:

Land Rover Retro 1.jpg

Land Rover Retro 2.jpg

עודד

פורסם

מה שהרג את הלנד רובר דפנדר היה הלנד קרוזר.

מ 90 אחוז שליטה בשוק ה 4X4 באוססטרליה לנד רובר ירדו לשני אחוז ונחשו מי תפס את כמעט כל השוק?

וזאת רק דוגמא למה שהתרחש בתעשיית הרכב הבריטית (והיפנית) בשנות השבעים-תשעים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אי אפשר להתווכח עם הקסם שיש לאוטו הזה. היו לי שניים כאלה בעבר הרחוק. הייתי מאוהב בהם קשות.

לעולם לא יהיה לי עוד פעם לנדרובר. מבחינת ההתעסקות, זה יותר גרוע מעוד תינוק בבית.

כן, גם אצלי טויוטה לקחה ובגדול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ברוך שפטרנו. רכב כושל בשיטות יציר מיושנות שכל השיווק שלו נשען על ניצול רגשות נוסטלגיה של מעריצים.

אמת, באמת, ואני בפירוש סולד מתוצרת לא אמינה,

ומישהו היה צריך לירות ללנדרובר בעורף ולגמור את הסאגה הנוראית הזו,

אבל בד בבד,

גם אם יעבור הדיפנדר הכי מצ'וקמק,

הדיסקברי הכי מזאבאל או עשר מכל אחד מהם ברצף,

אני לא יכול אלא לעצור ולהביט בהערצה. מרחוק, אבל בהערצה. אבל אוטו זבל, חבל.

פעם ירדתי לשטח ליד כורזים או כרכום, יש גישה נחמדה לירדן, חנה שם דיפנדר קצר אפור, לבד,

זה המראה שזכור לי הכי טוב מכל הטיול ההוא, כ"כ יפה.

The first one to get angry loses

פורסם
לא מדוייק.

לדיפנדר יש יכולת שטח מופלאה, ולא לחינם קנה לו עדת מעריצים בכל רחבי העולם.

אחוז גבוה מאד, במספרים חסרי תקדים, מהדיפנדרים שיוצרו עדיין נוסעים, וחלקם הגדול במדינות עולם שלישי, שם הם זוכים לתחזוקת שבר קלאסית.

כדאי לזכור שהריינג׳ רובר היה ה suv המודרני הראשון בעולם.

הדור השני והשלישי הפגינו אמינות בריטית טיפוסית, דהיינו 0, ולאט אבל בטוח האריסטוקרט הבריטי החל לאבד ממעמדו.

לולא הדיסקברי שהוצג ב 89׳, לנד רובר היתה מתה הרבה קודם.

עם כל הכבוד לכרכרות הבריטיות , הsuv הראשון המודרני שנולד קוראים לו jeep wagoneer ווכל זה התרחש ב 1962.

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

• תוכן חדש...