Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שחירפנו אותו (אשתי, לא אני ) כי לא היינו סגורים על עצמנו (אשתי, לא אני)

כל רגע שינינו דעתנו ולא הצלחנו להסגר על דגם של קיסר (אשתי, לא אני ).

מההתחלה רציתי את דגם 3141, בסוף סגרנו על 6141, אבל זה לא הסיפור, באשיר היה מלך כי הוא הבין באיזה מקצוע הוא נמצא, מקצוע כזה כשמולו יש בני זוג אבל תכלס' הוא נתון לקפריזות של האישה

והוא לוקח הכל בכיף ובסבבה, ואחלה מחיר ועבודה.

Gn'f'R

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו אני נזכר שכשההורים שלי בנו את הבית, קודם התקינו את השיש על קונסולה מברזל תקועה בקיר, אחרי זה הביאו את הארונות.

זה היה בשנת 90.

גם ככה אפשר לעבוד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אין שום ספק שכשחושבים על טובת הלקוח ולא על נוחות המתקין, יש שיטות יצירתיות.

כמו שכבר אמרתי מספר פעמים, לא מדובר במדע טילים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, כזגג לשעבר, אני יכול להוסיף על דברי חבריי המלומדים ואומר: את המידות לזכוכית לוקחים אחרי ורק אחרי שהרהיט\נישה\ארונות מטבח מורכבים. ב-99.99 אחוז מהמקרים, התכניות של הנייר ישתנו מעט בעת ההרכבה, והתכנון של השיש (או זכוכית, או WHATEVER) כבר לא יהיה נכון.

תחשוב על זה ככה: בא צוות של נגרים להרכיב את המטבח. אחד עקום בחצי אחוז כלפי פנים, אחד עקום בחצי אחוז כלפי חוץ, אחד עקום בחצי אחוז לצד ימין, מה קרה לתכניות של השיש? נכון, לא שוות כלום, כי בארונות פה יהיה לך רווח, בארונות שם השיש יהיה גדול מדיי כדי להתאים מול הקיר, ובצד הוא לא יושב ישר מעל הארון...

שתה כוס מים, (כל עוד יש לך את האפשרות :lol:), תרגע, זה אולי מרגיז ולא נוח- אבל זו הדרך הנכונה לבצע את העבודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא יודע למה בארץ עושים את זה כל כך מסובך, אצלנו הנגר בא עם עוד אחד אשר התקין את השיש, באו מדדו את מה שהיה צריך למדוד, והביאו את השיש והמטבח באותו היום.uploadfromtaptalk1435293197238.jpguploadfromtaptalk1435293223733.jpguploadfromtaptalk1435293242602.jpguploadfromtaptalk1435293257142.jpg

פורסם

כעיקרון הכל תלוי בכמה קירות יש מסביב ועד כמה הם עקומים, יחד עם איכות התקנת ארונות.

הכל אפשרי, אבל יש לזה ביטוי באפשרות מאוד גבוהה לאי התאמה וטעות.

אם אני הייתי איש השיש שנתקל בלקוחות כאלה, הייתי מחתים את פות"ש ואשתו על טופס הסרת אחריות ומכין לפי התוכנית. כל קפריזה על חשבונכם.

אצלי זה לקח 4 ימים כי הפלטה כבר הייתה והכיור היה אצלהם, אבל האידיוטים של השיש הזיזו לי את הארונות של המטבח כהניחו שיש ויצרו רווח בין הקיר לארונות.

מזל שקבלן השיפוצים שם לב והחזירו למקום לפני שהדבק הספיק לתפוס.

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם היו מכינים לי שיש על עיוור.

פורסם

אצלנו המתקין של השיש היה שייך לחברה שהביאה את המטבח, תוך יום אחד הם הרכיבו את המטבח, ולמחרת הגיע החשמלאי והאינסטלטור וחיברו את מה שהיה צריך לחבר, לאחר חצי יום עבודה, היה לי מטבח מתפקד (סה"כ יום וחצי עבודה).

פורסם

כנראה כי הם שוויצרים...

או כי אנחנו חאפרים...

או שניהם!

איך במיגרוס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כנראה [emoji2]

היום זה היום האחרון שלי בעבודה, אני מתחיל ב1.7 במיגרוס, בינתיים אני מכין להם רשימה של כל 3000 המוצרים שהיו שייכים לי 59776832a5c133c5f1ac0cf0d4a11524.jpg

• תוכן חדש...