Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בערך כמו שתכניס רכב למוסך, יפרקו לך משאבת מים וישביתו לך את האוטו לשבועיים

לא דוגמה טובה. משאבת מים היא מוצר מדף שמיוצר בסדרה. שיש מיוצר לפי הזמנה, במידות הדרושות.

אני בטוח שכל איש שיש שתספק לו מידות, ישמח לספק לך שיש ליום התקנת המטבח. כמובן, בתנאי שאתה בלבד אחראי להתאמה של השיש למטבח.

:turn-l:
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אני אחראי?

אני מספק לו גם תוכניות של הבית וגם תוכניות של המטבח, שיבוא למדוד!

על אחת כמה וכמה בחברה ש"לכאורה" מספקת לך מטבח עם שיש.

למה לכאורה ולמה במרכאות? כי גם אצלם הם באים, מתקינים ארון ורק אז שולחים איש שיש למדידות.

שוב, לא מדובר במדע טילים, הרבה פחות מזה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה אני אחראי?

אם הוא אחראי, הוא ימדוד את הארון המותקן בפועל, שעשוי להיות שונה במעט מהתכניות. אם אתה רוצה שיש "לפי התכניות", יש סיכוי שהוא לא יתאים. מי יקח את הסיכון?

:turn-l:
פורסם

באגירה, אם תשריין את השיש קודם זה יקח הרבה פחות. אצלי זה לקח יומיים (כמובן אל תשכח להביא לו את הכיור קודם).

עוד דבר חשוב, אל תוותר על קאנט קדמי ואחורי לשיש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באגירה, יש רצוי ויש מצוי. כפי שנאמר כאן, אתה לא רוצה שיביאו לך את השיש באותו יום של המטבח. trust me, זה לא יתאים ואתה תקלל את איש המקצוע + עצמך שלא היתה לך הסבלנות לחיות באי-נוחות עשרה ימים.

קח דוגמא (אחרת, אבל הכוונה ברורה): לאחר שהיו אצלנו מחברת המטבחים ומדדו את הדירה, ייצרו תוכניות בין היתר עבור הקבלן ששיפץ לנו את הדירה. רק מה- הוא זיהה שלפי התוכניות שלהם, אחד משקעי החשמל ממוקם בדיוק מאחורי קיר (ניצב) של ארון, כלומר לא יהיה שמיש בכלל- ואלו תוכניות שלהם! כלומר הם החליטו איפוא יהיה הקיר של הארון ואיפוא יהיה השקע. אם לא היה לנו קבלן מנוסה או אחד עם ראש קטן... אתה מבין. וזה נמנע רק בגלל שהיה איש בשטח שפתח עיניים וידע לזהות בעיה, אפילו שיש תוכניות. ככה שאתה לא יכול לסמוך על התוכניות בעיניים עצומות.

אבל יש לי שאלה- למה עשרה ימים? איש השיש שהתקין לנו את המשטח + כיור עשה את זה תוך חמישה ימים- כולל סופ"ש. בא למדידה ביום רביעי (ולקח עימו את הכיור לצורך הדבקה), וחזר עם המשטח המוכן + כיור מודבק כבר ביום ראשון! אגב, לא ציינת אם זה אכן שיש או אבן קיסר, שזה לא אותו דבר אבל מכונה אצל כולם "שיש".

לבחור שחיפש מתקין, מדובר ביובל גרוסמן מכפ"ס, שבית המלאכה שלו נמצא ברמת הכובש (זה בין כפ"ס לטירה). קבענו איתו בבית המלאכה וכך ניתן היה להתרשם מהמשטחים שכבר יש לו- ולחסוך זמן אם אתה לא רוצה להזמין משטח מיוחד. אח"כ הוא מגיע לדירה למדוד (כמובן כשהמטבח כבר מורכב), לוקח את הכיור וחוזר עם הפועל להתקין.

עריכה: נהג לילה הקדים אותי לגבי משטח מוכן מראש.

פורסם

קאנט אחורי- חובה!

קאנט קדמי, לא לטעמי האישי.

אני בכלל הייתי מאושר עם משטח עבודה מעץ, אבל משטח טוב ואיכותי עולה כמו כל יתר המטבח :bigcry:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל שלב מייצר טעויות ושינויים. הנגר מתחיל לייצר את הארונות רק אחרי שהרצפה והקירות מוכנים. איש השיש מייצר את המשטחים רק לאחר שמדד את הארונות. בכל שלב נוצרים עיוותים קטנים והתאמות. אם אתה רוצה להאיץ את התהליך תזמין משטחים מראש ואז ישאר רק לחתוך ולהדביק.

אני ממליץ לך ביום התקנת השיש להשאר בבית ותראה כמה שההתקנה הזאת לא פשוטה וכמה שהיא רגישה לסטיות קטנות של הקיר, הארונות ושאר האלמנטים. אני עשיתי זאת בשיפוץ שעשיתי בדירתי לא מזמן ופשוט נדהמתי מכמות העבודה ורמת הדיוק הנדרשת.

יש היגיון מאחורי שיטת העבודה הזאת והוא נועד להגן עליך - הקונה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בגירה

תסבול 5-10 ימים כדי שתיהנה עשרים שנה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
למה אני אחראי?

על אחת כמה וכמה בחברה ש"לכאורה" מספקת לך מטבח עם שיש.

למה לכאורה ולמה במרכאות? כי גם אצלם הם באים, מתקינים ארון ורק אז שולחים איש שיש למדידות.

שוב, לא מדובר במדע טילים, הרבה פחות מזה!

בית לא נבנה ע"י רובוטים, שום דבר לא מדוייק ב 200%.

בקירות יש שיפועים, ברצפה יש שיפועים, נדרשות לא מעט התאמות (לא תמיד, אבל זה קורה). יש מקרים שהכל יושב מדוייק, אבל הם מעטים מאוד.

אל תלך עם הראש בקיר, מה שהציעו לך בעלי המקצוע זה על סמך ניסיון. רוצה מדוייק ? קח מידות רק אחרי שהמטבח "יושב" במקומו ומפולס כמו שצריך. כמו שאומרים בצבא - נהלים אלו נכתבו בדם. שיש בד"כ מוכן תוך כמה ימים בודדים של עסקים, בד"כ הרבה פחות מ 10 ימי עסקים.

אל תעשה מזה עניין ואל תתעצבן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כמו שאומרים בצבא - נהלים אלו נכתבו בדם.

לגמרי.

לא הייתה לי התקנה אחת חלקה בבית של רהיטים למיניהם פרי ידי,

הקירות לא מפולסים בשום מימד, לא יעזור כלום.

התאמות של חלקי עץ אפשר לבצע בקלות תוך כדי התקנה,

בשיש אתה לא יכול ולא רוצה להגיע למצב הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

על מה שבועיים? זה שיש מיהלומים? החלפתי מטבח, המטבח הורכב, הזמנתי את באשיר,

באשיר לקח מידות, אחרי יומיים באשיר הגיע עם שיש.

Gn'f'R

• תוכן חדש...