Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת התחלנו להתעניין בהחלפת המטבח.

פנינו לחברות מטבחים גדולות, נגרים פרטיים, ביקרנו אפילו באיקאה ועם עניין המטבח, אין לנו שום בעיות או לבטים.

איפה הבעיה?

שכולם ללא יוצא מן הכלל אומרים משהוא בסגנון של "אנחנו נגרים, אנחנו לא אנשי שיש" וגם במקרה ויש אופציית הזמנה של שיש באותו בית עסק, עדיין איש השיש הוא קבלן חיצוני.

מה שקורה הוא שכל אנשי השיש שדיברנו איתם (בין אם עצמאיים או קבלני משנה של חברת הארונות) מוכנים לבוא ולמדוד שיש אך ורק על ארון שמורכב במטבח ואז ייצור השיש לוקח עד עשרה ימי עסקים.

את השאלה איך אני אמור לחיות כשבועים בלי שיש, בלי כיור, בלי ברז כולם פותרים במין גלגול עיניים לשמים כאילו מדובר בגזירה משמיים.

מה, אנשים השתגעו?

הם הרי בונים את הארונות על פי תרשימים, מה הבעיה לייצר שיש על גבי התרשימים האלה?

אני רוצה חברה שתייצר את הארונות ותבוא להתקין אותם ואת השייש ביחד.

יש כזה דבר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה שידוע לי השיש תלוי לא רק בארונות אלא גם בקיר, ישר/עקום/עם טיח/ בלי טיח..

מניסיון של 3 מטבחים שעשיתי ברזומה בבתים שונים,גם לי נראה הכי הגיוני למדוד את השיש אחרי שהארונות מורכבים.

במטבח האחרון שעשיתי לפני כ3 חודשים, הבן דוד שעשה לי את העבודה הביא לי את השיש אחרי כ 5 ימים.

פורסם

בזמן התקנת הארונות מבצעים כל מיני התאמות ושינויים קטנים. למשל, הארון לא יהיה בהכרח צמוד לקיר בכל המקומות. השייש לעומתו, חייב להיות לפי שפת הארון מצד אחד, והקיר מצד שני.

בקיצור, אתה לא רוצה שיש שנחתך על פי התכניות.

:turn-l:
פורסם

צור קשר עם בראנץ תעשיות שיש באבן יהודה.

הזמנתי אצלהם שיש בטלפון הרבה לפני שהיה לי מטבח, גוון בחרתי בתצוגה

כמו כן יש להם גוונים בלעדיים שקיסר מיצרים רק להם בבלעדיות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היי,

אני עוסק בתחום הזה. כל הנהלים שרשמת פה הגיוניים.

היה לי לקוח שאמר "לא מעניין אותי, אני רוצה את השיש באותו היום של ההתקנה של המטבח" הציע ש"נתאם" מידות.

למרות התיאום והכל היה פספוס קטן מאוד והשיש כבר לא אותו דבר.

מה זה עשרה ימים בשביל מטבח? מטבח עושים להמון שנים - תיהיה סבלני ואל תלחץ על איש המלאכה (מניסיון)

אם תצטרך משהו תוכל ליצור קשר בהודעה פרטית.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

10 ימי עסקים? נשמע מוגזם

נמדד אצלי ברביעי, שני לאחר מכן כבר באו להרכיב

יוסי פלחי השיש בנתניה...

פורסם
10 ימי עסקים? נשמע מוגזם

נמדד אצלי ברביעי, שני לאחר מכן כבר באו להרכיב

יוסי פלחי השיש בנתניה...

אני מאמין שזה "עד 10 ימי עסקים"

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בקיצור, אתה לא רוצה שיש שנחתך על פי התכניות.

+1.

מסכים בהחלט. אצלנו היו שינויים קטנים, ורק אחריהם הבנו את החשיבות של תכנון שיש אחרי שהמטבח גמור [כולל הקירות: קרמיקה, צביעה, טיח וכדומה].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה שאתה כן יכול לעשות כדי לחסוך קצת זמן, זה להזמין את הדגם המדוייק של השיש לפי המידה + -, ואחרי הרכבת הארונות הם באים למדוד בדיוק.

ככה לפחות יהיה להם במלאי את הפלטה שלך ויוכלו להתחיל לעבוד עליה מיידית.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
היי,

אני עוסק בתחום הזה. כל הנהלים שרשמת פה הגיוניים.

מה זה עשרה ימים בשביל מטבח?.

מאוד הגיוניים...עבורך!

מצד אחד אתה ממגן את עצמך כנגד טעויות.

מצד שני זה לא אתה ולא המשפחה שלך שחיה שבועיים עם מטבח בלי שיש, בלי כיור, בלי ברז, ככה שנורא קל לפתור את זה ב"מה זה עשרה ימים בלי שיש?"

יש דרכים קלות מאוד להתגבר על זה, רק שהן מגבירות את האופציה לטעות יקרה שתהיה ע"ח איש השיש, אז אף אחד לא עובד לפיהן...

בעל מקצוע טוב מגיע למקום עבודה, נותנים לו מידות ואומרים לו כאן יבוא השיש על ארון במידות 300X60X80, מודד את הכל, עושה אפילו תבנית עם קרטון עבודה ולא צריכה להיות שום בעיה, זה לא מדע טילים.

רק שכולם בוחרים את האופציה הקלה והזולה עבורם.

פורסם

אנחנו גם מחליפים מטבח בימים אלו וזה בדיוק מה שאמרו לנו "אנשי השיש".

ברשות פות"ש - מתעלק על השרשור, אשמח להמלצה לספקי שיש במחירים טובים באזור המרכז/ שרון.

פורסם

מאחר ואנחנו בפורום רכב, זה בערך כמו שתכניס רכב למוסך, יפרקו לך משאבת מים וישביתו לך את האוטו לשבועיים כי "שלחנו הזמנה לגרמניה, המשאבה תהיה פה עוד שבועיים".

• אחראי פורום
פורסם

בגירה, זו לא האופציה הקלה, זו האופציה המדוייקת.

תכריח בעל מקצוע לעבוד לפי הניירות, יש מצב שיסכים אבל לא תקבל שום אחריות.

אצלי מדדו את המטבח ברגע שהניחו את גוף הארון והוא פולס כמו שצריך וזה היה מוכן תוך כמה ימים.

לך לאיש שיש שאתה סומך עליו, בדוק שיש לו פלטה עם הגוון שאתה רוצה ושריין אותה עם מקדמה.

ככה אתה מחכה רק לביצוע ולהתקנה.

אפשר לחשוב שגם הנגר בא ופלאג אנד פליי. המתקין של הנגר שהזמנתי ממנו (הדייקן עד שיגעון) עבד שעות ארוכות על התאמות

ודיוק בחיפויים, זויות נכונות וכו'. ז"א שלא מעט מידות מהתוכניות - משתנות בפועל (בעיקר גובה והתממשקות עם הקיר).

תהיה סבלני, זה שווה את זה. מקסימום שים שולחן נוסף ותחיו מהמגירות כמה ימים. לא כיף אבל לא סוף העולם.

עריכה: הדוגמא עם המשאבה לא רלוונטית. פה זה מוצר מדף ומטבח חדש זה קאסטום מייד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...