Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטו / לאון / רכב מהנה עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, לאבא שלי יש את ה118I הדגם החזק מביניהם, מאוד מאובזר, מפנק ברמה.

הבעיה שלי בעיקר עם הגיר- לא נוח לתפעול (ואני לא מדבר על זה שצריך פסיכומטרי 800 מינימום כדי לתפעל את הידית המסכנה הזו!) מאוד איטי, לא נעים.

בכביש מהיר הרביץ יפה אבל זה בזכות המנוע הגדול.

עם כל הכבוד לב.מ.וו אני מעדיף לבלות יום עם המיטו מאשר יום עם הב.מ.וו.

לעומת זאת אבא שלי, עבר בין H3 לאאודי TT חדשה לC200 הדגם החזק מבין השלושה גם חדשה ולבסוף ל118, והוא מגדיר אותה כמושלמת מבחינתו- גם נוחה, גם חזקה וגם מאוד יפה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שום דבר מהדברים שכתבת כאן לא קשור לרכב משעמם, או שההגדרות שלנו ל"רכב משעמם" שונות.

מבחינת תפעול הגיר, עניין של הרגל, שמהר מאוד מסתגלים אליו. מלבד זאת, זה אוטומט, מה יש לתפעל בו?

לגבי האיטיות, פה אני חייב לחלוק עליך באופן נחרץ. אתה הבן אדם הראשון שאני שומע, גם מבין לקוחותיי וגם מקריאת מבחנים בארץ ובחו"ל שאומר את זה.

בכל מקרה, כל אחד וחוויתו שלו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חוויה אישית שלי, ואני נוהג עליה דיי הרבה.

בדיוק בשעות האלה אבא שלי הלך למשוך 118 לבת של חבר שלו מהחברה.

היום:

בעבר:

פורסם
לא נהגתי על המיטו אז אין לי חוות דעת עליה.

על לאון 1.8 כן נהגתי, מהדגם הרלוונטי לפות"ש. היא באמת חזקה, אבל בקו ישר. ברגע שצריך לפנות, עדיף לבלום, וזה עוד היה בכביש שאני מכיר בעיניים עצומות. תת היגוי מטורף.

סמארטקופה, 118 משעממת? החוויה שלי מהרכב הזה (ויש לי *המון* ניסיון עם הרכב הזה) היא דווקא טובה. אפשר לדעת למה התכוונת ב"משעממת"?

פות"ש, סמארטקופה די סיכם למה הרכבים האחרים שהוצעו לא יתאימו לך (בגלל היעדר התאמה לדרישות שהצבת), ואני במקומך הייתי מנסה להתארגן על נסיעת מבחן על מיטו על מנת שתשפוט בעצמך. במידה ובאמת הרגשת שהיא לא מתאימה (ולא באמת משנה למה) תחזור לפה, ננסה לעזור לך לחשוב על עוד אופציות.

התחלתי בחיפושים אחר ה155 המיועדת אין ספק בודדות,משום מה העיצוב הפנימי + נסיעת מבחן שנסעתי בלאון 1200tsi (ברור שלא ניתן להשוות ל1.8) הרגשתי קצת מוזר חוץ מזה המותג סיאט לא מלהיב אותי כמו אלפא רומיאו זה רק אם אסתכל על השם ואקרא בהחלט חייב לבצע נסיעת מבחן על מיטו (מישהו מהפורום מתנדב?) בין השנים שאני מחפש אם וכאשר אתייאש כנראה שהלאון 1.8 תהיה האופציה השנייה שלי כמו של רבים מאלו שחיפשו מיטו. אשמח לשמוע עוד דעות בנושא ומודה לאלו שמשתתפים.

I20 Supereme 127HP

פורסם
מיני קופר, רנו קליאו ספורט, פולו GTI, במוו סדרה 1, לאון 1.8 .

לאון 1.8 זה לא רכב מהנה לנהיגה, רחוק מכך.

פולו GTI לא מציעה יתרון (בסעיף זה) על פני המיטו.

לב.מ.וו סדרה 1 יתרון של הנעה אחורית, אך הוא בא לידי ביטוי בגרסאות החזקות והיקרות יותר (אשר אינן רלוונטיות לדיון).

קליאו ספורט נכנסת בתקציב? יש למצוא כאלו? אם כן, אפשרות מעניינת בהחלט.

מיני מהנה אך יקרה וגם לא בטוח שתכנס לתקציב. אם כן, בהחלט שווה לשקול גם אותה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אשמח לדעת על בסיס מה אתה רושם את השטויות האלה?

קודם כל שמתי לב שאתה מראה סימפטומים של קדחת האלפא שגורמים לך לחשוב שאתה נוסע מינימום על מזראטי אבל בסה"כ יש לך מיטו אז נא להירגע.

דבר שני, עקב מגבלות התקציב של פות"ש קשה לי להאמין שהוא ימצא את גרסת ה155 כ"ס ולכן יצאתי מנקודת הנחה שהוא מתכוון ל120 כ"ס ושם המאזדה 2.0 אפילו עדיפה. מקווה שהצלחתי להסביר לך את הבסיס לשטויות שכתבתי.

פורסם

אנחנו מדברים על ה155, ב55K זה אמנם גבולי אבל יהיה אפשרי למצוא 2009, אולי יצטרך מתיחה קלה.

היום:

בעבר:

פורסם

שלום לכם,

עידכון התייעצות , מיטו שנת 2010 עם 128k להלן הטיפולים/טופס בדיקה שבוצעו האם משהו צריך להווה מטרד להתקרב להתרחק?

43257f814913c6f785267c8b20c1aea8.jpgf4d415a9c6add13f9fcb0ef124a4e136.jpg

I20 Supereme 127HP

פורסם

אמנם בספר רכב רשום שהרכב צריך לעבור טיפול כל 30K, אך ההמלצה היא 15K.

חוץ מזה שאתה צריך לצפות לקלאץ ב20K הקרובים (5K שקל) הרכב נראה מטופל ואין פה משהו יותר מדי חריג חוץ ממראות (תל אביב?).

מעבר לזה- אני אישית לא הייתי רוכש רק בגלל הק'מ הגבוה. (לדעתי אפילו גבוה מאוד)

היום:

בעבר:

פורסם
אמנם בספר רכב רשום שהרכב צריך לעבור טיפול כל 30K, אך ההמלצה היא 15K.

חוץ מזה שאתה צריך לצפות לקלאץ ב20K הקרובים (5K שקל) הרכב נראה מטופל ואין פה משהו יותר מדי חריג חוץ ממראות (תל אביב?).

מעבר לזה- אני אישית לא הייתי רוכש רק בגלל הק'מ הגבוה. (לדעתי אפילו גבוה מאוד)

מסכים קמ גבוה מאוד,בהחלט יש אופציה למתיחה בתקציב כדי שאחת שמורה ומטופלת תגיע אחרי קריאות מרובות וגם סיבוב נהיגה במיטו (10דק על כביש החוף עם מספר עיקולים) הרגשתי דיי בנוח הנסיעה כמובן הייתה על מצב דינאמיק ובתור אחד שזאת הפעם הראשונה שהוא רוכש רכב גודש התחלתי לחייך,היופי החיצוני והפנימי איטלקי וקלאסי למדי,הפחד שנותר הוא אחזקת הרכב (מתאים לאקלים שלנו?) של כל מיני דברים קטנים שלא סופגים את החום/כבישים בארץ בקיצור אם תגיע אחת שמורה ומטופלת בהחלט אתקדם,עדין פתוח לשמוע דעות ואופציות נוספות בלאון פחות מרגשת אותי (גדולה מידי לצרכים שלי) המיני לא מושכת וGTI זה כבר מגרש אחר.

I20 Supereme 127HP

פורסם

אין למיטו מחלות ידועות.

טיפול אחד ל15K, טיימינג פעם ב5 שנים או 90 אלף (משהו כזה) וקלאץ (יוצא בערך כל 100-150K ק'מ בממוצע תלוי בנהגים).

כמובן ברקסים, וכל המסביב.

היום:

בעבר:

פורסם

מה הבדלים בין מיטו 155 ל120 מבחינת כיול ואיבזור?

אם אין הבדלים מהותיים, למה לא לרכוש את ה120 (שבטח פחות נדירה ויקרה) ובעזרת צ'יפ\תוכנה\קופסא להקפיץ אותה לאיזור ה150?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
מה הבדלים בין מיטו 155 ל120 מבחינת כיול ואיבזור?

אם אין הבדלים מהותיים, למה לא לרכוש את ה120 (שבטח פחות נדירה ויקרה) ובעזרת צ'יפ\תוכנה\קופסא להקפיץ אותה לאיזור ה150?

אני פחות אוהב לגעת בתוכנות ניהול המנוע ובכללי להיכנס לנושא הזה היות וזה אפטרמרקט שאף פעם לא נגעתי בו,אני מכיר שב120 אין הילוך 6,משהו שחייב להיות לרכב כזה (לפי דעתי),ממשיך בחיפושים האינטנסיביים במקביל מוכר את שלי,אמשיך להתעדכן ולהתייעץ,תודה.

I20 Supereme 127HP

פורסם
קודם כל שמתי לב שאתה מראה סימפטומים של קדחת האלפא שגורמים לך לחשוב שאתה נוסע מינימום על מזראטי אבל בסה"כ יש לך מיטו אז נא להירגע.

שמתי לב שאתה מראה סימפטומים של קדחת הואגי(נ)ות שגורמים לך לחשוב שאתה נוסע מינימום על גולף R אבל בסה"כ יש לך פולו מכוערת אז נא להירגע.

אה סליחה, AUDI A1. אני נוטה להתבלבל ביניהן.

אל תיקח את זה אישי, רק רציתי להראות לך איך זה נראה מהצד. כל אחד בטוח שהרכב שלו הכי טוב, אבל בפועל לכל רכב יש מגרעות*.

*חוץ מלבראבו. זה הרכב המושלם, ומשמש כרכבם הפרטי של השוכנים באולימפוס :lol:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...