Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף את הדלתות בבית מדובר על 6 דלתות פנים. מחפש משהו פשוט עם תמורה הולמת למחיר. קצת הלכתי לאיבוד , הרבה ממקורות סותרים אחד את השני.

האם למישהו יש תובנות לגבי עמידות /חוסר עמידות למים?

מילוי פלקסבורד (MDF מחורר) או כוורת (קרטון) ?

אשמח אם מישהו יכול להמליץ על יצרן ו/או מתקין.

שנותן שירות באיזור ירושלים

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פנדור - כן.

חמדיה - לא.

אל תשתגע, מצד שני ההבדל במחירים בין הסוגים לא גדולים. אני מאמין שכל דלת תצא לך כ-1700 ש"ח כולל הכל.

עד שאיציק יבוא וירשום מה הדחיסות המומלצת בפלקסיבורד, תכנס לגוגל ותחפש מתקינים/משווקים מומלצים של פנדור באזורך. ;)

משכנתא זה קל

פורסם

רכשנו לא מזמן דלתות של פנדור. אם אני לא טועה זה פלקסבורד ובתחתית חרטבונה כל שהיא של עמידות למים. לא זוכר את השם.

יצא לנו ל-8 דלתות כ-2000 ש"ח לדלת. זה בסקאלה היקרה, וכמובן שיש דלתות זולות יותר. התמורה בסדר: אין קילופים, אין שריטות או כל מיני פגמים. מים לא חודרים כשהדלת נעולה בשום מצב. לנו היו דרכים להוריד עלויות, לא רצינו. למשל: להסיר מנעולים מגנטיים, זה די גימיק. להוריד תפוס/פנוי [עיגול כזה שמראה אם תפוס או לא בפנים], ידיות זולות/פשוטות יותר וכמובן דגם של דלת זול יותר. כלומר, יש מקומות לחסוך.

חשוב לציין שהדלתות אצלנו פחות משנה, כך שזה לא אינדיקטור לאמינות מופלגת. בינתיים מרוצים עד כמה שאפשר להיות מרוצים מדלת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אשמח לפירוט, למה דלתות פנדור כן וחמדיה לא :)

הרבה חברים ששמו פנדור והיו מרוצים, מאוד.

חבר אחד ששם חמדיה ואכל מרור, חצץ, חרא וכד'.

לא רואה למה להכניס ראש בריא לזה, במיוחד כשהעלות דומה עד זהה.

משכנתא זה קל

פורסם

אני שואל. כי אצל הורי יש פנדור. הדלתות נראות כמו חדשות והן כבר מותקנת 7+ שנים. מדובר בדחיסות פלקסבורד.

בפרויקט שקניתי ספק הדלתות הוא חמדיה לכן התעניינתי. מקווה שלא יהיו אי נעימויות לחמדיה...

פורסם

אני יכול להוסיף לדיון;

בסביבות אוקטובר 2013, שיפצנו דירה שרכשנו ובין היתר החלפנו חמש דלתות פנים. לפני כן, אשתי עשתה סיבוב בכל הידועים- חמדיה, פנדור ושות'. מה אגיד לכם, או שנפלה על שניהם ביום רע או שהעסקים כל כך טובים שבשביל מה להתאמץ ולמכור. בחמדיה לא הסתכלו לכיוונה ובפנדור שלחה אותה אשת המכירות להסתכל בעצמה על הדלתות, שלא יפריעו לה בזמן שהיא עסוקה עם הילדה שהביאה איתה לעבודה (שני הסניפים מול קניון איילון בר"ג).

כשהוציאה מהם סוף סוף מחיר לדלת (מה שקוראים "למינטו איטלקי"), אי אפשר היה לרדת מ-1700 ש"ח, וזה לדלת הכי זולה.

בסופו של דבר הלכנו בהמלצת חבר לעבודה לדלתות אלון, שם יצא לנו בסביבות 1500 ש"ח בממוצע לכל דלת, כאשר באחת הדלתות התקנו חלון גדול, בשניה חלון "חריץ" (שניהם אטומים), בעוד דלת תפוס\פנוי ובכל הדלתות ידיות פשוטות- אבל עם בריחים מגנטיים.

אני מודה שהדלתות היו על הסקאלה הזולה\פשוטה יותר, אבל בכל מקרה עדיין זולות יותר מפנדור\חמדיה, שלא לדבר על היחס. כמובן שאם תרצו, גם ל"אלון" יש דלתות יקרות ומושקעות יותר, למשל עם בידוד טוב יותר מהסטנדרט. לטעמי, אני לא רואה סיבה לשלם יותר בגלל השם פנדור\חמדיה, שאני כלל לא בטוח שמבטיח איכות טובה יותר.

• אחראי פורום
פורסם

גם לגיסי ניסיון לא מוצלח עם חמדיה, הלכתי על פנדור כי המחיר היה כמעט זהה.

גם אצלנו, בממוצע, 2000₪ לדלת. אחרי 3 שנים כמעט אין שום סימן לבלאי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שלום מנסיון אישי ממליץ מאוד להתרחק מחמדיה. אצלי בבית שתי דלתות שלא מגיע אליהם מים התנפחו לאחר מספר חודשים. רכשתי מספק מורשה שלהם שטען שנגרם ממים למרות שהסביר אחרת ברכישה ובחברת חמדיה הפנו אותי למי שרכשתי ממנו כיוון שהם רק מוכרים לספקים ולא מתעסקים עם בעיות הדלתות של לקוחות (רכשתי מהם 12 דלתות)

m3forever

פורסם

לפנדור שיווק מצויין, גם של חמדיה לא רע.

מבחינת אמינות ועמידות - כולם בסדר, סה"כ כולם מייצרים פחות או יותר באותה השיטה והכל תלוי בדגם של הדלת שבחרת. עם הזמן גם מוסיפים שיפורים פה ושם כך שאין להסתמך על דלתות שהותקנו לפני שנים.

מבחינת משקופים: יש משקופים שעשויים מחומרים פלסטיים שאינם מתרגשים *כלל* ממים. יש כאלה שעשויים מעץ ואיתם צריך מעט להיזהר. צריך לברר אצל הספק שבחרת איזה משקופים הוא נותן.

מבחינת דלתות: העמידות שלהן למים מסתכמת אך ורק בהגנה ששם היצרן לחלק התחתון של הדלת.

מבחינת דיוק ברמת הייצור: פנדור לא מקום ראשון. אחד הדברים הבעייתיים ביותר עם דלתות עץ - זה העיוות שיש להן בזמן הייצור וההרכבה.

איך מתגברים על העיוות ? שמים גומיות עבות מאוד על המשקוף מסביב לאיזור בו הדלת נטרקת. בפנדור, אגב, גם הדלתות בסדרות היקרות ביותר (מעל 2K לדלת) עדיין סובלות מעיוותים והגומיה שם עבה מאוד. חדי עין יבחינו בעיוות שקיים בדלת.

מאידך- קחו דלתות "פשוטות" (לכאורה) איטלקיות שנמכרות בהום סנטר ב 800-900 ליחידה (ללא הרכבה): שימו לב לאיכות הייצור, לדיוק, לקווים הישרים, לגומיה הדקיקה שעוטפת את המשקוף במקום שבו הדלת נטרקת. ראו את הדלת בטריקה ואיך היא יושבת צמודה וישרה למשקוף. אין מה לעשות, האיטלקים יודעים לעשות עבודה בעניין הזה.

יצא לי לעבוד גם מול חמדיה ולראות גם דלתות של פנדור, סה"כ שתיהן בסדר. לכל אחת מקרים טובים ומקרים רעים. אצל אמא שלי בדירה התקינו 4 דלתות יקרות מאוד לפני שנתיים, ובשביל דלת אחת הם חזרו כמה פעמים (ציר אחד מתוך השלושה יצא מהמקום) עד שהחליטו להחליף את המשקוף קומפלט. לא נעים אבל קורה. הגימורים סה"כ בסדר אבל חדי העין יבחינו שיש שאריות דבק בקצוות וזה מסוג הדברים הקטנים שלא כולם שמים לב אליהם, ואם שמת לב - אתה צריך לנקות בעצמך עם טינר.

איפה שתמצא את המחיר והדגם שנוחים לך, תקנה שם. כמו כן אם אתה לא מחפש משהו פסיכי ואתה מוכן לצאת מהקופסא, לך להום סנטר.

אם אתה צריך המלצה למתקין טוב - אני יכול לברר לך אם המתקין שלי עובד גם באיזור שלך (לא בטוח לגבי זה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני התקמצתי על פנדור והתקנתי דלתות של הום סנטר בחצי מהמחיר.

קודם כל - אם כבר דלתות זולות - אז רק הום סנטר. אני נפלתי לעוקץ באיזו חנות דלתות כזאת מהסוג שנפתח ונסגר בכל פינת רחוב.

אבל אני ממליץ לך בחום ללכת כבר על פנדור בסדרה העמידה למים.

אחת הדלתות שלי, אחרי שפעם אחת גרפנו מים -התנפחה מעט.

אז העניין של העמידות למים זה לא חארטה וזה מומלץ בחום.

פורסם
אני יכול להוסיף לדיון;

בסביבות אוקטובר 2013, שיפצנו דירה שרכשנו ובין היתר החלפנו חמש דלתות פנים. לפני כן, אשתי עשתה סיבוב בכל הידועים- חמדיה, פנדור ושות'. מה אגיד לכם, או שנפלה על שניהם ביום רע או שהעסקים כל כך טובים שבשביל מה להתאמץ ולמכור. בחמדיה לא הסתכלו לכיוונה ובפנדור שלחה אותה אשת המכירות להסתכל בעצמה על הדלתות, שלא יפריעו לה בזמן שהיא עסוקה עם הילדה שהביאה איתה לעבודה (שני הסניפים מול קניון איילון בר"ג).

כשהוציאה מהם סוף סוף מחיר לדלת (מה שקוראים "למינטו איטלקי"), אי אפשר היה לרדת מ-1700 ש"ח, וזה לדלת הכי זולה.

בסופו של דבר הלכנו בהמלצת חבר לעבודה לדלתות אלון, שם יצא לנו בסביבות 1500 ש"ח בממוצע לכל דלת, כאשר באחת הדלתות התקנו חלון גדול, בשניה חלון "חריץ" (שניהם אטומים), בעוד דלת תפוס\פנוי ובכל הדלתות ידיות פשוטות- אבל עם בריחים מגנטיים.

אני מודה שהדלתות היו על הסקאלה הזולה\פשוטה יותר, אבל בכל מקרה עדיין זולות יותר מפנדור\חמדיה, שלא לדבר על היחס. כמובן שאם תרצו, גם ל"אלון" יש דלתות יקרות ומושקעות יותר, למשל עם בידוד טוב יותר מהסטנדרט. לטעמי, אני לא רואה סיבה לשלם יותר בגלל השם פנדור\חמדיה, שאני כלל לא בטוח שמבטיח איכות טובה יותר.

ממליץ להתרחק מדלתות אלון.

דלתות באיכות ירודה (מתנפחות ומתקלפות) אבל גרוע מזה - שירות מזוויע. התנערות מאחריות, פאשלות ועיכובים בהזמנה.

הבעלים של החברה גם מדבר לא יפה. אחרי שאתה משלם להם, הם פשוט לא שמים עליך קצוץ.

פורסם

^

מה אני אגיד לך- אצלי עניין השרות והיחס היה להפך. אחריות לא הפעלתי כי אין צורך, הדלתות נשמרות יפה.

בכל מקרה חבל לשמוע.

פורסם

זה משהו נפוץ בתחום הזה.

לא שפנדןר צדיקים גדולים בתחןם.

חבר שלי הזמין דלת בודדת, אף מתקין לא רצה לבוא להתקין לו כי לא משתלם להתקין דלת בודדת

פורסם

הכי חשוב, המתקין.

אנחנו הלכנו על פנדור לפני שנתיים, 8 דלתות. ההתקנה היתה בינונית מאוד.

היו מספר בעיות שדרשו טיפול, בקושי קיבלנו יחס. את פנדור זה לא מעניין, הם שולחים אותך לריב עם החנות שבה קנית.

לעומת זאת בדלת הכניסה התקנו שיריונית חוסם. שם החברה היא גם נותן השירות וההבדל הוא שמיים וארץ לטובת שיריונית חוסם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...